Nemierīgā @ 11.08.2021 17:34Līva Bērziņa tagat siluetā modelē, interesanti, kā tas tā sanācis. Kas tad nu Līvucim noticis, ka jāsāk pelnīt nauda ?! ?
Vuceena un bērni jau izrunāta tēma, tai vecenei bērni galīgi nav galvā, dzemdēja noteikti Vitiņu ar cerību , ka būs Rafas meita un dabūs alimentus, starp citu #gossip vai nē, bet , Vuceenai galīgi nav piķis, viņas luxury lifestyle ir FakeAsF**k . Un uzvedība vecrīgā paliek arvien izmisušāka. ?
Sana ar Saulieti kopā izskatās smieklīgi.
Man vispār liekas jāsāk taisīt Vecrīgas sleja, jo te dzīvojot, dzīvība un influenceri kūsāt kūsā riņķī.
Varētu vēl iemest šo to par Amunu , bet pat negribas runāt un pievērst viņam uzmanību, jo tāda vārda nav lai viņu aprakstītu, viņam tiešām ir kaut kādas nopietnas problēmas ar galvu.
Nemierīgā @ 11.08.2021 17:34Līva Bērziņa tagat siluetā modelē, interesanti, kā tas tā sanācis. Kas tad nu Līvucim noticis, ka jāsāk pelnīt nauda ?! ?
Vuceena un bērni jau izrunāta tēma, tai vecenei bērni galīgi nav galvā, dzemdēja noteikti Vitiņu ar cerību , ka būs Rafas meita un dabūs alimentus, starp citu #gossip vai nē, bet , Vuceenai galīgi nav piķis, viņas luxury lifestyle ir FakeAsF**k . Un uzvedība vecrīgā paliek arvien izmisušāka. ?
Sana ar Saulieti kopā izskatās smieklīgi.
Man vispār liekas jāsāk taisīt Vecrīgas sleja, jo te dzīvojot, dzīvība un influenceri kūsāt kūsā riņķī.
Varētu vēl iemest šo to par Amunu , bet pat negribas runāt un pievērst viņam uzmanību, jo tāda vārda nav lai viņu aprakstītu, viņam tiešām ir kaut kādas nopietnas problēmas ar galvu.
core @ 11.08.2021 18:51Man interesē no kādas naudas Dāvis dzīvo
Shayk @ 11.08.2021 19:12Ka jums Vucenas jaunas uzacis?
Paijamuguru @ 11.08.2021 19:37Tai NL Egitai tā meitenīte ir meita?
Negribas jau rupji teikt, bet kas ir ar tām mammām, kas pašai sataisās, bet bērnus ģērbj kā tādus ķēmus. Šis pats ar Rozīti, nu tāda dāma, bet tie bērni saģērbti vienk wtf. Ir gan arī tāda Dzenīte, kurai vienmēr bērniem 3 izmērus par lielu apavi, tā atkal galvenais, ka super stilīgi, pofig, ka derēs pēc 1.5 gadiem.
viņa ar tām lepojas un kad kāds kaut ko sliktu pasaka, ļoti apvainojas.creamy80 @ 11.08.2021 20:08Dvinskas "neuzacis" ir kaut kas tik ļoti šausmīgs. Kāāāāpēc viņa sevi pataisa par putnubiedēkli??????????