Nesekoju Alisei, esmu šeit savulaik arī kritiski izteikusies par viņu kā personu, bet, kad lasu to šausmināšanos par marihuānas pīpēšanu un kailā ķermeņa izrādīšanu, man, goda vārds, pašai jāsāk šausmināties. Kādam liekas, ka prostitūcija ir grēks? Okei, labi, tavas domas. Liekas, ka sievietes kailo ķermeni drīkst redzēt tikai viņas vīrs? Okei, labi, tavas domas. Liekas, ka normāls vīrietis neļautu savai sievietei tā uzvesties? Okei, labi, tavas domas. Te vēl varētu padiskutēt par to "ļautu" un "neļautu", jo cilvēki, pat laulībā esoši, nav viens otra īpašums, bet, labi, tā jau ir cita tēma. Ar to visu gribu teikt, ka tas, kas liekas nepieņemams jums, liekas pieņemams kādam citam, un tas ir tikai normāli, jo cilvēki ir dažādi. Nu grib viņa katru dienu pīpēt zāli, lai pīpē. Grib gorīties kaila, lai gorās. Vīru viss tas apmierina? Nu i labi. Raksta viņai veci veči? Lai raksta, viņai avrbūt no tā ne silts, ne auksts, un pilnīgi pie vienas vietas, ja kāds, skatoties uz viņas bildēm, masturbē. Man, piemēram, būtu pilnīgi vienalga. Esmu cilvēks, kurš kailumā vai seksualitātē vispār nesaskata neko TĀDU. Varu mierīgi iet kaila kopā ar draugiem pirtī vai pa pliko peldēties, un neuzskatu, ka manu kailumu drīkst redzēt tikai mana otrā pusīte. Varu ielikt Instagramā seksīgu bildi apakšveļā, ja man tā gribas, un mans vīrietis vēl jutīsies lepns, ka tā ir viņa sieviete, nevis kratīs man ar pirkstu, sakot, ka, ai, ai, ai, tā nu gan nedrīkst darīt. Esmu ļoti atvērti domājošs cilvēks, nenosodu ne prostitūtas, ne ekskortnieces, jo nav mana daļa, ko sieviete dara ar savu ķermeni un kā dzīvo savu dzīvi. Tāpēc ikreiz, kad redzu, ka atkal tiek pieminēta Alise saistībā ar viņas "vulgārajām" bildēm, paskatos tās bildes un nevaru saprast kur ir tā vulgaritāte un par ko tur ir jāšausminās. Ja kādai ir tā jāšausminās par viņas dzīvesveidu, nu, dieva dēļ, dzīvojat savu kārtīgo dzīvīti tālāk un neskatieties uz to briesmīgo, vulgāro Alisi un viņas bildēm. Nedod dies', vēl samaitās jūsu psihi. :D