Mashka Kakashka @ 20.10.2023 20:42
Ja Jūs esat friziere un sakat, ka ir profesionāli nostrādāts. ? Nav gan. Griezums ir šķībs, kas ir redzams gan video, gan bildēs. Un viņai nepiestāv. Viņa izskatās pēc vīrieša, ļoti vīrišķīga palika ar to bļodiņas griezumu.
Deisijaa @ 20.10.2023 20:43Šodienas laika ziņās Dvinskai nekāds vēders vispār nebija redzams blūzītē.
Bija citās reizēs vienkārši labi paēdusi, tāpēc likās ka stāvoklī.
Krizdole @ 20.10.2023 19:48Skatos tos Krastas un viņas draudzenes storijus... nu nez, mentore un koučs, sievietes nopietnā vecumā, bet nu tik, tik infantili, tik... sveškauns ?
Ainulai @ 20.10.2023 19:41
Frizieri to sauc par sasonu, nevis bļodiņu. Man patīk Samantas griezums, ļoti profesionāli nostrādāts. To saku kā frizieris. Lai izveidotu skaistu sasonu, ir labi jājūt matu struktūra. Un Samantai ļoti piestāv.
guccibabe @ 20.10.2023 17:58
Esmu 90to gadu bērns un manos laikos to frizūru arī tā sauca - "Bļodiņa".?? Un visspār tā bija diezgan populāra fričene.???
Bet nu izskatās briesmīgi viņai. Nu nepiestāv..
Hubabuba @ 19.10.2023 21:55
Podiņu ? Kautkad ļoti sen, kad es vel mācījos sākumskolā, puišiem šī frizūra bija populāra un to sauca par bļodiņu ?? man gan “podiņš” liekas atbilstošāk ?
Tā frizūra izskatās jocīgi, arī simto reizi skatoties, liekas ka nav labi?
“a jums žēl desmito tiesu no savas algas?” 😂 Sanāk, ja es pelnu 1000 eiro, 100 maksāju Gobzim. Paldies, nē. Es pa to naudu varu piegāzt pilnu ledusskapi uz divām nedēļām. Savus bērnus pašam ir jāspēj izskolot bez TIK nekaunīgas “ziedojumu” prasīšanas. 😀vivii @ 20.10.2023 09:09Nu ko, Gobzems jau diņģē naudu no tautas, izrādās tomēr meklē sev labumu, kas jau bija skaidrs!
Quickyy. @ 20.10.2023 12:39Jūs par Gobzemu negribat uztaisīt atsevišķi tēmu? Galigi neinteresanti vairs šo diskusiju lasīt..
Quickyy. @ 20.10.2023 12:39Jūs par Gobzemu negribat uztaisīt atsevišķi tēmu? Galigi neinteresanti vairs šo diskusiju lasīt..
tad jau te jātaisa par katru personu cita diskusija drīz būs. Tin tālāk, nelasi. Man arī daudz kas neinteresē.Quickyy. @ 20.10.2023 12:39Jūs par Gobzemu negribat uztaisīt atsevišķi tēmu? Galigi neinteresanti vairs šo diskusiju lasīt..
SarmaD @ 20.10.2023 09:14
Veselu gadu stāvoklī un pus gadu no tā jau pēdējos mēnešos ?
Estere8 @ 20.10.2023 10:12Smieklīgi par Gobezemu. Vēl smieklīgāk (vai drīzāk skumji), ka vienmēr atradīsies idioti, kuriem gribas maksāt par klačām. Nu un kāda reāli starpība, ka kādas vīrs kaut kur, kaut ko. Forumā paklačoties, pasmieties vai ar snīpi ielīst kāda privātajā dzīvē ir tāda garlaicīga vakara atelpa. Bet tie kas no galvas līdz kājām tagad svēti tic Gobzemam... Vai tad viņš pirmoreiz dir* lai sev uzmanību piesaistītu. Populisms parāda sevi visā spozmē.
Subidubi @ 20.10.2023 09:32Gobzemam tur tāds savārstījums nesakarīgs, reizēm jāpagriež ekrāns otrādi, lai vispār saprastu, ko viņš mēģina pateitk. Prasīt par to naudu ir smieklīgi.