kreimene.. @ 15.01.2020 12:07
Nevar būt - kaut ko prātīgu no Tevis izdzirdēju (izlasīju)!
Stalkerlvl1000 @ 15.01.2020 12:12Tur jau tā lieta, cik reizes var teikt, ka šī diskusija ir domāta, lai izteiktu viedokli par wannabe influencerēm nevis izteikt viedokli par citu viedokļiem un lasīt morāles..
Tur jau tā lieta, cik reizes var teikt, ka šī diskusija ir domāta, lai izteiktu viedokli par wannabe influencerēm nevis izteikt viedokli par citu viedokļiem un lasīt morāles..
kreimene.. @ 15.01.2020 12:23
Un kurš man noteiks, kur man rakstīt un kur nē? Tā kā instagrammeres neprasīja jūsu viedokli un jūs to dodat, tāpat arī es dodu viedokli par jums, kaut arī jūs to neprasījāt.
Undiya @ 15.01.2020 12:42Ziniet, eksistē arī tāda lieta kā nevainīga pazobošanās, bet te reāli viss ir hardcore.. gan par Elīnu, gan Kristīni.
Nu, jā, ja jūsu mērķis ir nodirst un salauzt cilvēkus, kuriem pašas sekojat, tad ko pēc tam darīsiet? Iesiet uz ielas par invaldīdiem ņirgāties, mošk?
Ir influenceriem jāsamierinās ar heitu, nu nevar būt viss pūkains un balts, viss par brīvu viss sponsorēts, dzīve nodrošināta!
A, nodirsējas ir kaut kādā ziņā labākas kā aizstāves?
Kā jau teicu - sen gribēju ierakstīt, taču sapratu, ka mans koments tāpat pazudīs jūsu sūdu bedrē.
Tomēr, ja Kristīne pati pārlasa šeit kaut ko, tad gribas iedot cilvēkam cerību, ka visas lilit.lv dāmas nav vienā maisā bāžamas un ir arī normāli cilvēki, kuri tāpat kā viņa ir sašutusi par tādu ļaunumu virs zemes.
P.S. Teica, teica, ka bērni neglīti, nesimpātiski, nesmaidot, nepriecājoties, izskatoties nomākti, ğērbjot arī viņus drausmīgi, vīrs nomākts, pārguris. Visas jūsu žūrijas pērles vārds vārdā.
P.S.S. Nē, man nevajag nekādus atlaižu kodus, neesmu tik trūcīga un nekad nevienam neziepētu, lai gūtu kādu pašlabumu.
Man vienkārši reizēm slikti kļūst te lasot kāds ļaunums te nāk ārā, tāpēc nolēmu iepilināt vienu pilienu medus jūsu darvas mucā.
Un nē, trakāk par to, ka es te "visu" lasu un nāku komentēt ir tas, ka sekojat sev nesimpātiska cilvēka dzīvei (tādā veidā dodot viņai sekotājus un veicinot popularitāti).. un pēc tam nākat atgremot savu verbālo caureju, rakstot, simtiem nievājošu komentāru. Tērējat laiku, lai vairotu naidu un ļaunumu. Super, applausi, mazās! Tas ir vērtīgi!
Kreimane un Undiya, Jūs esat atradušas viena otru. Varbūt uztaisiet savu čatu un jūsmojiet par Dzenīti un citām “influencerēm”. Šeit no Jums tāpat nekas nemainīsies, šī diskusija nav domāta Juma. Uztaisiet savu un jūsmojies tālāk.
kreimene.. @ 15.01.2020 13:38
Jūs tāpat nesaprotat (par ko es, protams, nebrīnos). Es nejūsmoju (un man viņa arī neriebjas, ir samērā neitrāls viedoklis, bet tomēr vairāk simpatizē, nekā nē, viņa liekas stilīga, forša, uzņēmīga mamma, malacis) par Kristīni un šaubos, ka arī Undiya baigi jūsmo (palabo mani, lūdzu, ja kļūdos).
Mēs iestājamies pret šādu pretīgu attieksmi. Vienalga, par ko Jūs runātu. Jūs arī bezgala riebīgi runājāt arī par Kristīni Virsnīti. Tas ir vienkārši vērts pret Jums, pret jūsu rīcībām, nevis lai kādu konkrēti aizstāvētu.