Kāpēc nedrīkst filmēt kā bērns krīt peļķē? Man arī ir video kur dēls brauc ar mašīnu, sasveras un iekrīt peļķē. Tāpat arī meitai ir video, kur ar gaiši rozā biksēm un rozā jaku dzīvojas pa mālainu peļķi. Par ko ir uztraukums? Par to, ka bērniem drēbes netīras?
Un piekrītu, ka bērnus saukt par neglītiem var tikai ļoti neglīti cilvēki. Kā vispār roka ceļas ko tādu rakstīt. Skataties, ka pēc pāris gadiem, kad pašas būsiet mammas karma jūs kārtīgi neieper par tādiem vārdiem.
Uz ielas arī vecāki iet ar bērniem.. kāpēc instagrama bērni ir pelnījuši, ka viņus sauc par neglītiem.. ejat visiem vecākiem uz ielas klāt un sakat, ka jums viņu sīkie liekas neglīti un neaudzināti.
Nu un, ka viņi sit TV? Vai tad jūsējo, vai kafejnīcas inventāru bojā? Ja viņi sistu kaķi, tad jūs varētu moralizēt kaut ko par nepareizu audzināšanu.
Bērni ir nevainīgi un neaizskarami.. pilnīgi vienalga kas ir viņu vecāki.
Sen jau gribēju iemest savu kapeiku, bet likās, ka nevajag sūdu kustināt. Bet ja pati Kristīne šito lasa, tad novēlu viņai spēju piedot šīm apdolbītajām 15 gadniecēm un 30 gadīgajām vecmeitām, kuras iztaisās par bērnu audzināšanas ekspertēm un skaistumkonkursu žūrijas loceklēm. Cilvēki, kuriem ar galvu un dzīvi viss ir ok neseko cilvēkiem tik tāpēc, lai ienāktu padirst par viņiem forumā un nosaukāt bērnus.
apdolbītajām 15 gadniecēm un 30 gadīgajām vecmeitām, kuras iztaisās par bērnu audzināšanas ekspertēm un skaistumkonkursu žūrijas loceklēm. Cilvēki, kuriem ar galvu un dzīvi viss ir ok neseko cilvēkiem tik tāpēc, lai ienāktu padirst par viņiem forumā un nosaukāt bērnus.
Un par to peļķi, ja būtu netīšām iekritis.. bet viņa zināja, ka iekritīs peļķē un filmēja to un arī uzjautrinājās, un vīram nācās piecelt zēnu, kamēr mammīte filmē..
Par to neglītumu neviens te baigi nav to tā nemaz teicis, bet piekrītu, ka tas gan nav apspriežams.
Un apdolbīta esi Tu, kas nāk un arī lasa visus komentārus un vēl kaut ko uzraksta.
Stalkerlvl1000 @ 15.01.2020 11:30Patīk, ka pēkšņi šeit aizstāves parādījušās :D
Jā, tiešām, pēķšņi uzradušās, nez kādēļ pirms tam klusēja?
Ironiski ir tas, ka dāmas, kas uzradušās aizstāvēt pašas nav ne kripatiņu labākās par tām, kas te raksta nesmukas lietas. Jo jūs te tagad arī noliekat nepazīstamus,nezināmus un svešus cilvēkus. Ir slikti, ja to dara citi, bet jūs to aizstāvot tos citus varat, ja? Jūs jau neesat ne ļaunas, ne skauģes. Ironija.
kreimene.. @ 15.01.2020 11:40
Es jau teicu, ka man ir slinkums. Es vienreiz biju iesaistījusies. Bet būtībā man ir slinkums iesaistīties šajā bezjēdzīgājā diskusijā, jo man būtu daudz ko teikt un es zinu, ka tas būtu vnk kā pret sienu.
Jā, es nolieku un saku, ka jūs esat stulbas un riebīgas. Kapēc? Tāpēc, ka jūs sākāt pirmās un Jūs esat to pelnījušas! Jā, jūs drīkst nolikt un es vispār nejūtos slikti.
Dzenīte par aizstāvību piedāvāja kādu no sponsorētajām lietām, vai iedeva kodiņu lai ir atlaidīte?
Es jau teicu, ka man ir slinkums. Es vienreiz biju iesaistījusies. Bet būtībā man ir slinkums iesaistīties šajā bezjēdzīgājā diskusijā, jo man būtu daudz ko teikt un es zinu, ka tas būtu vnk kā pret sienu.
Jā, es nolieku un saku, ka jūs esat stulbas un riebīgas. Kapēc? Tāpēc, ka jūs sākāt pirmās un Jūs esat to pelnījušas! Jā, jūs drīkst nolikt un es vispār nejūtos slikti.
A tu pirms nodirs varbūt izlasi visu un padomā kam dirs? Es sekoju diskusijai, bet nevienu neesmu ne nodirsusi, ne apsaukājusi, ne ko, tā ka nu, šobrīd tu mani nodirs bez iemesla un ne ar ko neesi labāka par pārējām.
Un teksts "Jūs sākāt pirmās".. is this for real? Kad man bija 9 gadi tad vainoju citus, ka viņš vai viņa sāka pirmā
Varbūt šo diskusiju adminiem vajag slēgt un būs miers virs zemes
Bārbele* @ 15.01.2020 12:04Varbūt šo diskusiju adminiem vajag slēgt un būs miers virs zemes ?
Bārbele* @ 15.01.2020 12:04Varbūt šo diskusiju adminiem vajag slēgt un būs miers virs zemes ?