Tai NL Egitai tā meitenīte ir meita?
Vuceenam piķis netrūkst, zem viņas ir tomēr Sauliete, viņa vienk metaisa tusiņus, tiklīdz dabū “miljonāru” klubu utt.
Paijamuguru @ 11.08.2021 19:46Vuceenam piķis netrūkst, zem viņas ir tomēr Sauliete, viņa vienk metaisa tusiņus, tiklīdz dabū “miljonāru” klubu utt.
Bjork @ 11.08.2021 20:26viņa ar tām lepojas un kad kāds kaut ko sliktu pasaka, ļoti apvainojas.
Bet, lūk, viņa tiešām izskatās keietno vecāka par saviem gadiem
Bjork @ 11.08.2021 20:26viņa ar tām lepojas un kad kāds kaut ko sliktu pasaka, ļoti apvainojas.
Bet, lūk, viņa tiešām izskatās keietno vecāka par saviem gadiem
meitene1989 @ 11.08.2021 21:26Vai tad Egitas meitenei tēvs nav tas vīrietis ar ko Egita tagad kopā dzīvo?
Nē, Sauliete zem Vuceens un Vuceens zem Bondarchukas.ganesha @ 11.08.2021 20:46
Vai tad Sauliete ir zem Vucenas?
Likās abas vienādi zem Bondarčukas....
Nu nav nav Vuceenam 1.5 mēnesī, viss tur čotka. Citi vienk negrib to heitu ko saņem Sauliete par zīmēšanos, labāka taktika oačīksti un labāk pie tevis pirks, nevis biezās Saulietes, tik pvisi vienmēr domā otrādāk, ka Sauliete tur ir augšgalā, bet ir Vuceens pirmā LV un zem Bindarchukas.Nemierīgā @ 11.08.2021 20:58
Tā nav . tur Nav gluži tā, ka dēļ Saulietes vucenai lielais piķis nāk, viņai nav arī miljonāra kluba un nevienas nopietnas prēmijas bijis. Viņa saņem % no Saulietes, vet tie pat nav 100€ mēnesī. kopumā čekos viņai nāk ap 1500€ mēnesī. Bet atceramies, ka viņa īrē dzīvokli un visu maksā viena. Tāpēc arī ir tas, ka tiekas ar tiem vīriešiem, lai kas viņi arī nebūtu, un visu laiku čīkst, ka naudas nav . :D Smiekli sanāca, kad sūtija saulietei tos 200€ , jo Daulietei jo tie 200 vienas vakariņas, bet ne jau vucenai ?.
Paijamuguru @ 11.08.2021 21:53Nu nav nav Vuceenam 1.5 mēnesī, viss tur čotka. Citi vienk negrib to heitu ko saņem Sauliete par zīmēšanos, labāka taktika oačīksti un labāk pie tevis pirks, nevis biezās Saulietes, tik pvisi vienmēr domā otrādāk, ka Sauliete tur ir augšgalā, bet ir Vuceens pirmā LV un zem Bindarchukas.
Nemierīgā @ 11.08.2021 23:19
Nu ko tu runā ko nezini. Neko tā Vucena nesaņem, parādos līdz ausīm viņa, un visu ko saņem tas aiziet, esi redzējusi kā Vucens kapeikas skaita par savām brokastīm lai samaksātu ? Es esmu! Esi redzējusi kaut vienu pasākumu ko Vuceens rīko? kaut saviem bērniem dzimšanas dienu? Es neesmu ! :D Vucena īrē dieGan prastu dzīvokli, jā centrā, bet arī - vecā mājā, nekas šiks . Ne savas mēbeles, nekā viņai nav, braukā ar vecu miskasti, jo nespēja vairs pavilkt īres opeli. Nu kur viņai tā dream life ? Kādu mēnesi nopelnīja varbūt vairāk, bet tā viņai nekā nav. Kā tu domā, kāpēc viņai nav Gucci tupeles un LV somiņas? Jo viņai nekā nav! Kāda plukata bija , tāda ir. Saulietes produkti ir par dāvanu naudu; kuru viņa pelna no tā, ka citi iepērkas, Vuceens nereti pati vēl sūta par savu naudu produktus.
Nu ko tu runā ko nezini. Neko tā Vucena nesaņem, parādos līdz ausīm viņa, un visu ko saņem tas aiziet, esi redzējusi kā Vucens kapeikas skaita par savām brokastīm lai samaksātu ? Es esmu! Esi redzējusi kaut vienu pasākumu ko Vuceens rīko? kaut saviem bērniem dzimšanas dienu? Es neesmu ! :D Vucena īrē dieGan prastu dzīvokli, jā centrā, bet arī - vecā mājā, nekas šiks . Ne savas mēbeles, nekā viņai nav, braukā ar vecu miskasti, jo nespēja vairs pavilkt īres opeli. Nu kur viņai tā dream life ? Kādu mēnesi nopelnīja varbūt vairāk, bet tā viņai nekā nav. Kā tu domā, kāpēc viņai nav Gucci tupeles un LV somiņas? Jo viņai nekā nav! Kāda plukata bija , tāda ir. Saulietes produkti ir par dāvanu naudu; kuru viņa pelna no tā, ka citi iepērkas, Vuceens nereti pati vēl sūta par savu naudu produktus.
Ināra Lontone @ 11.08.2021 23:55
Viņa tikko matus žāvēja ar Dyson fēnu... nauda viņai ir. Ne katra tādu var atļauties. Protams ja zināt cenas. Ja nezināt pačolējiet...
core @ 11.08.2021 18:51Man interesē no kādas naudas Dāvis dzīvo