Susanne @ 03.01.2020 18:41Haha, tā Betabeidz ir smieklīga.. kā savos 23 gados var nezināt, kā izskatās kapu sveces ??♀️
Chrishma @ 03.01.2020 22:21Tā Dzene ir nožēlojama. Vienreiz pa ilgiem laikiem divatā var aiziet uz randiņu ar vīru, bet nē, ar katru šķīvi jāiepozē no visiem iespējamajiem leņķiem, un visdrausmīgākais, ka pamanās vēl vakariņu laikā apstrādāt bildi un ielikt postu.?♀️ Laikam varen jautri gāja visu laiku blenzt telefonā un iepozēt. Man reāli būtu kauns restorānā tā uzvesties, pāķe kas pāķe.
fifa @ 04.01.2020 09:43Kas bija noticis Diānai Kubasovai?! Par ko viņa runā storijos?
Aureksi @ 04.01.2020 15:29Izrādās, ka Saulietei arī ir uzpumpētas lūpas. Tikko gāja vecs raidījums um tur viņai ir daudz tukšākas.
Zīmīgi, ka raidījumā viņa tieši stāsta, ka hokejisti savā karjeras lūzuma punktā , visbiežāk šķiras :D
Paegle4 @ 02.01.2020 22:24izskatās dananbergsonei neviena draudzība neilgst ilgi. dzirdēts, ka pat annas pērli savu laik piečakarējusi. ar ilonu arī laikam izbegusies lielā draudzība, par to laikam jau kāda te iepriekš rakstīja.
fifa @ 05.01.2020 21:43Sakiet ko gribat, bet man liekas ļoti simpātiskas Saulietes krūtis ? un lūpas arī ir ar mēru, nekas nav par daudz. Bet viens ir vai tiešām krūtis jāplivina pa labi un pa kreisi, ja jau viņa pati bieži piemina, ka mazi bērni skatās viņas storijus un raksta viņai. Ja jūs te nebūtu pieminējušas par lūpām, nemaz nedomātu, ka palielinatas.
fifa @ 05.01.2020 21:43Sakiet ko gribat, bet man liekas ļoti simpātiskas Saulietes krūtis ? un lūpas arī ir ar mēru, nekas nav par daudz. Bet viens ir vai tiešām krūtis jāplivina pa labi un pa kreisi, ja jau viņa pati bieži piemina, ka mazi bērni skatās viņas storijus un raksta viņai. Ja jūs te nebūtu pieminējušas par lūpām, nemaz nedomātu, ka palielinatas.
ShabbyEve @ 06.01.2020 02:57Sauliete ir skaista. Augums, krūtis, lupas.... tikai tā grozīšanās pidžama, ka tie kruta gali lien ārā ir galīgi ne pa ķeksi.