izskatās dananbergsonei neviena draudzība neilgst ilgi. dzirdēts, ka pat annas pērli savu laik piečakarējusi. ar ilonu arī laikam izbegusies lielā draudzība, par to laikam jau kāda te iepriekš rakstīja.Bārbele* @ 02.01.2020 20:30
Liekam likmes cik ilgi noturēsies šī draudzība ? influenceriem tur tās draudzības kā hameleonu rotaļās ?
Paegle4 @ 02.01.2020 22:24izskatās dananbergsonei neviena draudzība neilgst ilgi. dzirdēts, ka pat annas pērli savu laik piečakarējusi. ar ilonu arī laikam izbegusies lielā draudzība, par to laikam jau kāda te iepriekš rakstīja.
Stalkerlvl1000 @ 02.01.2020 22:56Jā.. Vot nesaprotu tos, kuri pērk viņu uzreiz pa pilnu cenu.. ? Var taču pa mēnešiem un pēc tam atdot vai kā citādāk.. Bet nē.. Jāparāda, ka piķis daudz, jāpērk uzreiz viss un tad jāpalielas, ka NL var visu
man šķiet, ka visi tieši neuzskata viņu tur par patiesu. brutāla tēlošana vienā laidāminkapinka @ 02.01.2020 22:57
Tad jau laikam nav tik patiesa IG kā visi viņu uzskata.
es vot nesaprotu - ja dura, tad kāpēc seko? man dura šķiet dananbergsone pēc visa dzirdētā, atsekoju vi;nai, dvinska šķiet dura - atsekoju. Kas tev vainas? dzenītei vēl sekoju, beitikai sekoju, freimanei sekoju, jo šķiet sakarīgas. Bet tev kāda vaina? dura esi?Aureksi @ 02.01.2020 23:09Haha, Dzenīte atkal veltījusi storiju forumam. Viņa no savas labākās puses :D pašai laiks gan laikam ir nevajadzīgām nodarbēm. Dura :D
piekrītu teahceir @ 02.01.2020 23:16
Ja var atļauties uzreiz, tad kāpēc būtu jāņem uz nomaksu? Nopērc un miers. Man drīzāk muļķīgi šķiet ņemt jaunāko Iphone uz nomaksu, jo nevari citādāk atļauties, bet vajag taču būt stilīgam.
Bet par to stāstīt/lielīties instagram, nu nezinu. Es tā nedarītu. Neuzskatu par baigo sasniegumu, lai būtu jādižojas.
drausmas cik skaudīgiFitty @ 02.01.2020 23:57Sauliete ar savu telefonu lielās it kā butu gada balvu laimējusi ??? sviests. Laimīga, jo naudu pelna uz dumjiem cilvēkiem un pati par to priecājās kā visus čakarē ar savu NL
es arī vienmēr esmu par ņemšanu visu par pilnu cenu. Labāk iekrāt un nepārmaksāt. ??ahceir @ 02.01.2020 23:16
Ja var atļauties uzreiz, tad kāpēc būtu jāņem uz nomaksu? Nopērc un miers. Man drīzāk muļķīgi šķiet ņemt jaunāko Iphone uz nomaksu, jo nevari citādāk atļauties, bet vajag taču būt stilīgam.
Bet par to stāstīt/lielīties instagram, nu nezinu. Es tā nedarītu. Neuzskatu par baigo sasniegumu, lai būtu jādižojas.
Paegle4 @ 03.01.2020 00:10es vot nesaprotu - ja dura, tad kāpēc seko? man dura šķiet dananbergsone pēc visa dzirdētā, atsekoju vi;nai, dvinska šķiet dura - atsekoju. Kas tev vainas? dzenītei vēl sekoju, beitikai sekoju, freimanei sekoju, jo šķiet sakarīgas. Bet tev kāda vaina? dura esi?
Chrishma @ 03.01.2020 00:54Dzenīte ir ultra kaitinoša, sekla un pelēka pele, kas cenšas iztaisīties par kaut ko vairāk, lai vīrs nepasūta 4 mājas tālāk, jo pati labi saprot, ka no viņas tur nekā nav. Tāds kā pagalma pacans iz Jēkabpils. Kad šī palika stāvoklī, visi rēca, ka nu viss, būs nabaga Dzenīti sašņorējusi uz ilgu laiku.
Sen jau esmu atsekojusi tam balagānam, tikai šad tad ieeju pačekot story, ja te kaut kādas runas aiziet. Tas ko viņa publicē ir nelaimīgs vīrs, jaunie pupi, kas ir diezgan smuki, bet vulgāri saģērbti pārspīlētos izgriezumos un tie izlaistie kliedzošie sīkie. The end.