richija @ 02.01.2020 12:42Skaidrs!!
Tas tiešām nav priekš manis!!
Pačoleju link ko atsūtīja!!
Hm, preces ir krievu rubļos ?!!!
ahceir @ 02.01.2020 12:51NL meičas gan kliedz, ka tā nav piramīda, bet gan tīklu marketings ? nopelnīt jau tur var, bet tad ir jāsavāc diezgan cilvēki zem sevis, kuri arī reāli darbosies un tirgos preces. Tāpēc jau visu laiku kladzina, cik NLā ir forši un lai nāk komandā.
Dažus NL produktus esmu mēģinājusi, nebija nemaz slikti. Bija lietas, kuras patika. Bet par to cenu es varu nopirkt arī tīri labas firmas produktus veikalā un nebūs jāgaida kamēr instagram meiča man to atsūtīs.
Es gan ceru, ka kādreiz viņām VID piesiesies. Visām konti Revolut vai Paysera, lai tik nodokļi nav jāmaksā.
Standby @ 02.01.2020 13:35Marija nu jau ex Zeltina apprecējās. Nu ļooooti liela vecuma atšķirība izskatās. Dalītas jūtas, skatoties uz šo "jauno pāri"...
woman_wonderland @ 02.01.2020 14:10Nav ne jausmas vai šis ir viņas meitas tēvs, bet to, ka bērna tēvs ir pašas Marijas tēva draugs ( attiecīgi 40/50+) biju sen jau dzirdējusi.
fifa @ 02.01.2020 20:06Noskatījos šodien Mārtiņa Mičuļa pedejo video youtubē. Kā man izbesija tas, ka viņi kādas 7reizes minutes laikā pieminēja, ka taisa svaigēdāju kūciņu. “Šovakar taisīsim svaigēdāju kūciņu! Reku Alise taisa svaigēdāju kūciņu! Utt. Man liekas, viņus nekas cits neinteresē ka tikai vegāniska ēšana.
minkapinka @ 02.01.2020 20:25Tiešām neseko viena otrai. Cik dīvaini.
Man patīk vinas abās (Santa un Kristine D.)un nobrinījos kāpēc Santa tajā Dzenītes brandžā.
fifa @ 02.01.2020 20:06Noskatījos šodien Mārtiņa Mičuļa pedejo video youtubē. Kā man izbesija tas, ka viņi kādas 7reizes minutes laikā pieminēja, ka taisa svaigēdāju kūciņu. “Šovakar taisīsim svaigēdāju kūciņu! Reku Alise taisa svaigēdāju kūciņu! Utt. Man liekas, viņus nekas cits neinteresē ka tikai vegāniska ēšana.