GlorijaGrevcova @ 27.02.2026 10:59Nu kronis visam ir tas teksts, ka Oļegs visur esot atnācis pie visa gatava, uzņēmumu esot Jeļa radījusi, WTF, viņa reāli pārspēj Kivičieni, pat sadzērusies Kivičiene tik daudz nespēj safantazēt.
Jeļa, kad Oļegs JAU pelnīja, Tu vēl autiņos kakāji ? Es sāku šaubīties par Jeļas pieskaitāmību ?
Ariete @ 27.02.2026 09:56https://www.apollo.lv/7782103/olegs-fils-sola-atturet-miloto-jelinsku-no-publiskiem-komentariem-par-bijuso-sievu-bernalu
Te vēl maigi. Neaizmirsīsim ko jeļa par Santu rakstīja sociālajos tīklos... Šausmīgas lietas, aizskarot pat bērnus.
Ariete @ 27.02.2026 09:39Cirks par brīvu. Īsta Kivičliene. Minhauzena murgi un katru reizi savādāk apgriež stāstīto. Iepriekš arī teica ka katru mēnesi kontā bija summa X un bija ērti, bet viņai nepietiekot. Nu ja, merkantīlai golddigerei miljonus vajag taču ? Tagad izskatās ka viņa cenšās kapā ievest cilvēku kas 7 gadus viņu uzturēja. Gan jau nožēlos vēlāk, tāpat kā tagad par Santu. Tagad baigi kaujinieciskā izklausās mūsu Jeļka. ??
VistaVita @ 27.02.2026 11:57Nurmuižas pils Līvonijas Ordeņa Vasaļa rezidence celta 16 gs. JELINSKA to uzcēla? Cik tad viņai gadu???
Oļegs Fiļs nopirka Nurmuižu 20 gadus atpakaļ, un garus 20 it gadus to restaurēja.Arī to izradās Jelinska darīja?
Psihiski slimā šizofrēniķe Kristīne tu esi.Stulbāka un bezkaunīgāka par lieni kiviču.
Ani23 @ 26.02.2026 20:08
Pareizi jau būtu, bet kaut kā grūti noticēt, ka Jeļa pie tāda scenārija nebūtu pieblavusi IG, ka ar varu atņemts viņas mūža ieguldījums Nurmuižas attīstībā. Tas tak viss viņas ?
O, šī ir super ideja realitātes šovam, kurā piedalās no pārtikušas dzīves nogarlaikojušās dāmas no attiecīgām goldigeru aprindām, kuras ikdienu īsina skaistumkopšanas klīnikās, Dubaijā pie baseina vai šopingojot Milānā vai Parīzē. Tas tik būtu interesants šovs, kā dāmām sokas lauku sētā.Cīlija @ 27.02.2026 12:10Vispār Jeļa visu laiku rīko retrītus sievietēm, kuras ir nogurušas no nekā nedarīšanas. Es sakabei ar realitāti ieteiktu beidzot retrītu,kas mazticams, bet varbūt atļautu iegūt perspektīvu, kurā esošā dzīve beidzot rādīsies kā mirdzošs varavīksnes loks. Tātad retrīta cena 500 eiro, bet ir nianse, retrīts 30 dienas un tie 500 eiro jānopelna pašai, no iepriekšējās dzīves drīkst paņemt apakšveļu un drēbes, lai jau paķer 1 rotu arī , ja grib, ja nu noder lombardā, bet tikai vienu. Tātad nekādas mašīnas, ja nevar nopelnīt, lai noīrētu vai nopirktu, jānopelna retrītam, dzīvošanai, transportam, ja vajag, ēšanai. Bērnus, suņus un veselības izdevumus šaja hajā neiesaistīsim. darbības norises vieta kāda Latvijas mazpilsēta, sevišķi stiprajām (piemēram, Jeļai),kāds ciems ar apdzīvotību ne lielāku kā 1000 iedzīvotāji. Retrīta rīkotāja par iegūto naudu noalgo fotogrāfu, kas iemūžina centienus, un būs meitenēm saturs kā nevienai viņu aprindās, būs ko citiem apspriest un pašām pabrīnīties.
Anncha @ 27.02.2026 12:35Es atkal nesaprotu, kāpēc viņa visu laiku raud par to logo. Ko viņa vispār taisās darīt ar to Nurmuižas logo? ?
Liks pie sienas mājās kā savu vienīgo sasniegumu?
Hermiine89 @ 27.02.2026 12:38O, šī ir super ideja realitātes šovam, kurā piedalās no pārtikušas dzīves nogarlaikojušās dāmas no attiecīgām goldigeru aprindām, kuras ikdienu īsina skaistumkopšanas klīnikās, Dubaijā pie baseina vai šopingojot Milānā vai Parīzē. Tas tik būtu interesants šovs, kā dāmām sokas lauku sētā.
viņa pārdēvēja savu veco kontu par Nurmuiža… wouuuu kāds sasniegums 😁😁😁Sveiciens @ 27.02.2026 12:57Bet es nesaprotu, kāpēc jātaisa Instagram konts muižai, kurā Tu nestrādā un tev ar muižu nav nekāda sakara? ?
Sveiciens @ 27.02.2026 12:57Bet es nesaprotu, kāpēc jātaisa Instagram konts muižai, kurā Tu nestrādā un tev ar muižu nav nekāda sakara? ?