Liani @ 25.02.2026 17:02A no kurienes uzradās tas apzīmējums “koķiks”? Jūs pašas izdomājāt vai kā?
un tas tevi padara par kapeiku labāku? 😄 kāda starpība, svešs vai pazīstams cilvēks, klačojies tāpatDžinga @ 25.02.2026 13:08
Es klačojos par svešiem cilvēkiem, neaprunāju pubiski savas paziņas, par kuriem zinu privātas lietas. Tur ir atšķirība, ja nepamanīji. ;)
Īsumā - ig viss ļoti saldi, patiesībā uz bērniem kliedz, biznesā tāds uzmetējs, ka bija jānotinās no LV, un kājas vīram slidenas 😁 Nē nu taa jau ir, jo saldāks ig, jo bēdīgāka realitāte 😁Magnolija @ 25.02.2026 20:11Iemetīsiet par Danenbergsoniem screenshot lūdzu?
Esmu blokā no Gobzema ?
Rumblerx @ 25.02.2026 21:50Īsumā - ig viss ļoti saldi, patiesībā uz bērniem kliedz, biznesā tāds uzmetējs, ka bija jānotinās no LV, un kājas vīram slidenas ? Nē nu taa jau ir, jo saldāks ig, jo bēdīgāka realitāte ?
sandrute @ 25.02.2026 15:02
Ārprāts!!!!? Esmu pilnīga šoka, sanāk vecāki iedzina Paulu nāvē?? Vakar facebokā bija komentārs, ka bērnībā tēvs muzicējis apkārt un nav veltījis bērniem laiku un tāpēc abi aizgāja neceļos???
viņa tad ir stāvoklī? Gobzems bij minējis, ka esot.Ani23 @ 25.02.2026 16:10
Vispār Dreimane ar to jauno džeku baigi saskanīgi izskatās, viņai toč tā šķiršanās nāca par labu. Nevienu no viņiem nepazīstu, bet nu tas iepriekšējās attiecības no malas izskatījās ļoti toxic..
viņai bija ielikts storijs, kur auto displejā vai kā to ekrānu sauc 😂 redzams, ka ir sazvana ar KotikLiani @ 25.02.2026 17:02A no kurienes uzradās tas apzīmējums “koķiks”? Jūs pašas izdomājāt vai kā?