LoteLabuten @ 25.02.2026 12:12
Nu laabi, es nezinu vai tieshaam neprecēsies. Bet nu es taa domaaju, dzirdot no pazinjaam, ko man par vinju iekshieni staasta. Tas viss taa arii ir, man vinju draugi stastijushi. Es gan neesmu draugos ar pashu paari, man tur savs viedoklis.
Bet ljoti traki tur izklausaas. Ja arii neseko tur vairs saviem vedeejiem, tad tas jau vien pasaka, ka draugu loks vinjiem nestabils un iespeejams tur visi grib atkratiities no taa trakuma.
Par Mika vecakiem runaajot, vinji tak iedzina kapaa arii meitu, nav tur galiigi ok tiem beerniem taa beerniiba bijusi, shausmigas traumas. Arii nedomaaju, ka ja vecaki kopaa, tas kaut ko maina. Daudzi padomja laiku cilveki neshkjiras jo kaa tad tas izskatiisies, lai gan droshi vien labaak vajadzeetu.
LoteLabuten @ 25.02.2026 08:54
Neprecēsies. Viņiem galiigi nav sapniu attieciibas. Miks atsacis dzert jau pagajusaa vasaraa. Un ne tikai, lieto visu ko var. Galiigi dziljaa bedree ir. Tiesiibas pazaudeja braucot dzerumaa. Neieverojat, ka Endija pie stuures visu laiku peedejaa laikaa, kad storiji bija jau no februara saakuma.
Pret Endiju arii slikti izturas, dzeerumaa gruustijis, metis no maajas aara. Endija pati ar gan nav riktiiga, vinjai nopietnas problemas ar balto kafiju, taapat tam Ozollapai, velk Miku liidzi tajaa bedree. Tur nebuus labi, pieminat manus vaardus.
A un Kaads nezina, kaapec Sauliete neko par Mika maasu nekomenteeja. Redzeju arii ka neseko vairs viens otriem tur instagram abi paari. Kas tur noticis?
Tuana @ 25.02.2026 13:43
1) Kaitina tas salikums “baltā kafija”, itkā noņem to smagumu un izklausās vairāk fun. Paskatoties uz tiem atkarībnieku mūždien niezošajiem deguniem un hroniski apsārtušajām, trauksmainajām acīm, fun galīgi vairs nešķiet. Pašiem jau laikam liekas, ka neviens nemana un nesaprot.
Gobzems ieviesa šo izteicienu?
2) Kādu laiku atpkaļ te forumā bija kaut kāda bauma, ka Dukura tēvs esot laidis ar kaut ko, bet vairs neatceros ar ko. Skulmi ?
sandrute @ 25.02.2026 15:02
Ārprāts!!!!? Esmu pilnīga šoka, sanāk vecāki iedzina Paulu nāvē?? Vakar facebokā bija komentārs, ka bērnībā tēvs muzicējis apkārt un nav veltījis bērniem laiku un tāpēc abi aizgāja neceļos???
Un Tavi vecāki Tevi radīja absolūti stulbu.sandrute @ 25.02.2026 15:02
Ārprāts!!!!? Esmu pilnīga šoka, sanāk vecāki iedzina Paulu nāvē?? Vakar facebokā bija komentārs, ka bērnībā tēvs muzicējis apkārt un nav veltījis bērniem laiku un tāpēc abi aizgāja neceļos???
be.beta @ 25.02.2026 15:06
es arī esmu dzirdējusi šo pašu.
ņemot vērā tendenci uz atkarībām būtu svarīgi izšķirot apkārt esošo cilvēku loku, ja grib no šīs bedres izkļūt. tikai ir jautājums: vai tiešām grib?
dzirdēju arī, ka Dreimane tiekot vaļā no Ozollapa beidzot ir savākusies, jo vienubrīdi jau bija nekontrolējami traka tā situācija ar vielām, brīnos vispār kā no preses izdevās noslēpt.
Ani23 @ 25.02.2026 16:10
Vispār Dreimane ar to jauno džeku baigi saskanīgi izskatās, viņai toč tā šķiršanās nāca par labu. Nevienu no viņiem nepazīstu, bet nu tas iepriekšējās attiecības no malas izskatījās ļoti toxic..
A no kurienes uzradās tas apzīmējums “koķiks”? Jūs pašas izdomājāt vai kā?loija @ 25.02.2026 13:30
Tam koķikam arī ir instagrams? Kā šo atrast tur?Un savu veci likt storijā no mugurpuses ir vairāk kā bērnišķīgi. Bet viņas jau darīšana. Jāparāda ir, ka nav viena, bet tā pierādīšana visur un visiem ir lieka.
Ani23 @ 25.02.2026 16:10
Vispār Dreimane ar to jauno džeku baigi saskanīgi izskatās, viņai toč tā šķiršanās nāca par labu. Nevienu no viņiem nepazīstu, bet nu tas iepriekšējās attiecības no malas izskatījās ļoti toxic..
Ar Zāli jau nebija labāk.Lavii @ 25.02.2026 17:00
Attiecības tiešām bija toksiskas. Kautiņi, ārdīšanās. Šķīrās un atkal sagāja kopā. Bija ļoti traki. Pazīstu Ērika ģimeni. Nu tur bija pilnīgas auzas.
Nav_vispar @ 25.02.2026 15:10
Nē, ka Skulme šo gribēja savākt, bet neizdevās. Laida vai nelaida,to jau nezin neviens.
Apple of my eye @ 25.02.2026 14:40
Nu bet protams! Te dažām normāli bija aizgājusi OF slavināšana, bet skatoties uz viņu pašu tīri no publiskiem faktiem un IG, daudz kas ne par ko labu neliecina (un tas ir privātajā jomā, par biznesu es pat nerunāšu).
Sievu maiņas timeline; sīkumainās kastroļu tiesas; tagad vispār regulāri kaut kādi bērnišķīgi storiji, kaut vai tie paši tukšie un tupie "gm", kādus posto KJ; nu jau regulārā kaukšana par konta atdošanu un izsmējīgā KJ tagošana (ko var atrisināt citādi); galu galā vispār fakts, ka GADIEM bija kopā ar K... - nu nav viņš nekāds cēlais princis
Nastja32 @ 25.02.2026 14:50Modes zinātājām - vai tā Zara ādas imitiācijas žakete, ko Krasta reklamē kā superīgu pirkumu un kas viņai, starp citu, diezgan sūdīgi izskatās, gadījumā nav tā pati, ko Jūlija Verbicka nolika kā galīgi neveiksmīgu?
P.S. Turpiniet rakstīt par Jeļu - tik aizraujoša tēma sen nav bijusi, pie tam viņa visu laiku pamet informāciju jauniem komentāriem.
VSAA nemaksā lapu,bet gan darba devējs!Hubabuba @ 24.02.2026 22:50
Laikam valentindiena bija viņas pedejais pasakums Nurmuižā, bet nu nelikās arī pirms tam, ka viņa tur kautko baigi darītu. Es nesaprotu kapec OF viņu sen nav patriecis no tā amata, iespejams ka apakšā ir kkada vienošanas, bet par ko gan ar viņu vajadzetu vienoties..
Par to slimibas lapas atveršanu, nu tas ir īzzī, piezvani ārstam uz praksi, pasaki ka gripa un lai atver. Nav jau nekas nereals un lapa uz 10 dienam ir atverta, ja grib ilgak, tad gan ir jaatradas ārstam. Ārsts taču nevar izsekot katram pacientam vai tas nav aizbraucis uz Dubaiju, bet nu ja tā fake slimibas lapa tiešam ir atverta, tad vajadzetu ziņot VSAA, lai šie nemaz neizmaksa slimošanas pabalstu.
varētu vēl ielikt par tiem krāpšanas gadījumiem,kurus šeit forumā apsprieda😀Valdet @ 25.02.2026 19:40Danenbergsoniem maska krīt nost? ? Gobzems liek nesmuku info par vīru..
ganjau būs drīz arī tie pieminēti 💪😂😊Mayaaa @ 25.02.2026 19:52varētu vēl ielikt par tiem krāpšanas gadījumiem,kurus šeit forumā apsprieda?
Magnolija @ 25.02.2026 20:11Iemetīsiet par Danenbergsoniem screenshot lūdzu?
Esmu blokā no Gobzema ?