njā tas viss baigi dīvaini… sakumā atrāda Cartier kastes, it kā no kotjika un beigās nemaz kotjiks nav… baigi aizdomīgi… gan jau kotjiks saprata ka galvā viņai nekā nav (izņemot luxury lifestyle) un aizlaidās,,Dovana @ 19.02.2026 16:36Atveriet man lūdzu acis! Es neko nesaprotu, negribu arī neko sliktu padomāt par cienījamām dāmām! ? Kristīne ir aizbraukusi pie kotjika uz Dubaiju? Vai kotjiks vairs nav? Cik zinu jau dažus gadus meitenes cītīgi brauc eskortā uz turieni neskatoties, ka tas tur ir ļoti sodāms pasākums. Vai viņa ir aizbraukusi vienkārši atpūsties uz Turieni jo bija iekrājusi mēmāko piķi dzīvojot ar O tomēr? Ja ir aizbraukusi pie kotjika tad priekš kam līdzi vajadzīga cita sieviete, pat stipri līdzīga?? no kurienes viņai pēkšņi tāda draudzene, vai vienmēr bija? Vai kotjikam ir prasības pēc divām dāmām un savādāk nekā??
ha, ha, ha Rešetova jau islamu esot pieņēmusi😅 Mums tāda ziņa vairs nebūs brīnums.Ariete @ 19.02.2026 22:33Jeļa laiko bildes Instagramā Reshetovai, Timati ex. Tā laikam ar šeihu taisās precēs, nu arī Jeļa taču grib to luxus Insta life ?
Dovana @ 19.02.2026 21:39Tas Janiševas cepiens, man kaut kā izskatās vairāk pēc aizstāvēšanās. Sataisījuši sūdus tagad Vienkārši mēģina savā pakaļskrējēju bariņā nolasīt atbalsta komandu. Olga Kambala arī sasauca preses konferenci kaut pati bija 100% vainīga. Tad kad bija tas šovs daudzi rakstīja, ka viņiem meita skolā briesmīgi uzvedās. Tagad vispār smieklīgi, puikas darīt neko nedrīkst. Viņa meitene var visu atļauties. Pačurās uz galvas un pateiks tas nekas tikai silts lietutiņš
Tur jau tā lieta, plikas dāvanu kastes, plikas puķes, ja kaut kur bija tad ģīmis aizlīmēts. Dubaijā to alko sabiedriskās vietās tā ļeksēt nemaz nav labi. Nu kur Dubaijā var iet ar tādām kleitām? Tikai eskortēt😅 uz mošeju, lielveikalu, pie kotjika uz darbu arī neaizies. Reāli ko viņa ir redzējusi Dubaijā? Tikai viesnīcas un baseinu, kur ļeksē šampi. Vispār ar O viņa kādreiz bija Dubaijā? Es skatījos tās bildes un man Dubaija ar šitiem šampja apjomiem un plikajām kleitām vispār kopā neliekās! Kotjika nav vispār. Nu kā tā var būt aizbrauc pie štucera un ar draudzeni dzīvo pa hoteli🤔😅🙈He730 @ 19.02.2026 23:06njā tas viss baigi dīvaini… sakumā atrāda Cartier kastes, it kā no kotjika un beigās nemaz kotjiks nav… baigi aizdomīgi… gan jau kotjiks saprata ka galvā viņai nekā nav (izņemot luxury lifestyle) un aizlaidās,,
Tur jau tā lieta! Tad taču vēl kaut kur burkas laikā rakstīja kaut kur, ka pāris gadus iepriekš tās vāveres bija skandālu uztaisījušas internetā un kaut kur sūdzējušās, bet pašas bijušas vainīgas. Ja nemaldos meitai bija citā skolā galvā sakāpis jo mamma skolotāja. Burkas laikā, bija ļoti, ļoti daudz neglaimojoši komenti, gan par mammu, gan par meitu īpaši. Tā, ka tagad paši vien vainīgi.Krizdole @ 19.02.2026 23:29
Toreiz Burkā varēja redzēt, kāda ir meitas attieksme pašai pret savu māti - lecīga, runāja pretī, tad var iedomāties, kāda viņa ir pret vienaudžiem ? un, protams, ka mātei savs bērns būs vislabākais, lai arī ne "zelta gabaliņš"
Domāju, ka koķikam ar Jeļu ir tikai sexa attiecības, ja vispār ir. Viss pārējais tiek uzpūsts, lai soctīklos būtu, ko atrādīt. Ceru, ka koķiks vismaz apmaksā ceļu un viesnīcu.Dovana @ 19.02.2026 23:42Tur jau tā lieta, plikas dāvanu kastes, plikas puķes, ja kaut kur bija tad ģīmis aizlīmēts. Dubaijā to alko sabiedriskās vietās tā ļeksēt nemaz nav labi. Nu kur Dubaijā var iet ar tādām kleitām? Tikai eskortēt? uz mošeju, lielveikalu, pie kotjika uz darbu arī neaizies. Reāli ko viņa ir redzējusi Dubaijā? Tikai viesnīcas un baseinu, kur ļeksē šampi. Vispār ar O viņa kādreiz bija Dubaijā? Es skatījos tās bildes un man Dubaija ar šitiem šampja apjomiem un plikajām kleitām vispār kopā neliekās! Kotjika nav vispār. Nu kā tā var būt aizbrauc pie štucera un ar draudzeni dzīvo pa hoteli???
Tieši tā, visīstākais eskorts. Tikai priekš kam vēl šorwiz draudzene?😅 Iepriekšējā reizē uz hoteli vismaz viena lidoja. Tad arī bija tā lielā 2 dienu depresija.Hermiine89 @ 19.02.2026 23:59Domāju, ka koķikam ar Jeļu ir tikai sexa attiecības, ja vispār ir. Viss pārējais tiek uzpūsts, lai soctīklos būtu, ko atrādīt. Ceru, ka koķiks vismaz apmaksā ceļu un viesnīcu.
Ariete @ 19.02.2026 19:53Izskatās, ka abas šeihu medībās ? Un vīrs nav siena, ja piķi gribas.
Tādēļ jau es lūdzu lai dievietes man atver acis🙏 Paskatījos to Dubaiju un neticēju savām acīm kādēļ jārāda šis kauns? Tak pieaugušas sievietes! Viņa ko domā, ka ieriebs O un viņš skries ar gredzenu? Tak nē! Vispār noteikti kauns, ka ar tādu ir sasējies😱 Greizsirdīgs paliks? Viņam drīzāk nomazgāties gribās. Totālā Musulmaņu valstī dzer nonstopā un vienas vienīgas plikbildes. Nu kuru skaiž tàs bildes viesnīcas baseinā, kārtējās podu bildes. Oj, vizlai arī ilgu laiku bija ikdienā podi, tad iespējams palasīja forumu un nomierinājās. Ko tai otrai vīrs var domāt, ja tāds ir? Nu uz kurieni tā saģērbušās vecenes var iet? Kādai ir kādas idejas?loija @ 20.02.2026 00:22
Lai kas arī būtu un ko abas dara, izskatās tas vairāk kā lēti un stulbi, kā atrāda ši tripu. Īsas kleitas, alkohola dzeršana, pupu bildes tualetē. Mums visām skauž ne? Da nu tādu pazoru.