LabaDabaDa @ 28.01.2026 11:50
Tev gan ir "dzelžaina" loģika. Viss, ko saka sieva, ir neoficiālais pļāpas, bet visi vīra video, pat tie, kurus viņš uzreiz paslēpj, tas gan ir baigi uzticamais, oficiālais avots? Nedomāju gan.
Nu, tad kurš no diviem tu esi - tas knauzeris vai viņa jaunā, mantkārīgā brūte? :D
Fleja @ 28.01.2026 14:16Vai kāda zina, kas noticis ar evijafo? Beidzamo reizi ig kaut ko likusi pirms mēneša.
Dainuviete @ 28.01.2026 16:59Beitika konkrēts reklāmas stabs. Viņa kaut ko dzīvē vispār pati ir iegādājusies ar saviem līdzekļiem?
Pat feritīna sistēmas ir jau reklāma :D
Nepietiek ar to,ka jau bērnus ievelk visur…
Šķiet bez IG viņa sevi pazaudētu un nespētu nemaz izdzīvot.
Elizabeteeee @ 28.01.2026 18:42
Es noskatījos to video, tur tas vīrietis pateica tādu frāzi, ka Latvijā esot tizls likums, ka, ja bērns nav 50/50, tad jāmaksā alimenti, viņš pēc visa spriežot baigi grib to 50/50 tieši, lai nemaksātu alimentus.
Sūdzējās, ka vajadzējis maksāt dārgi par dzīvokli, ka gandrīz izmetuši viņu ārā, bet esot ticis ar visu galā. Nē nu ko es varu pateikt, ja naudas nav, tad neņem divistabu dzīvokļus pa 700 eur, ja vēl bagāžā ir 3 bērni. Tādu stulbumu vēl pameklēt
akul12 @ 28.01.2026 12:41
Arī inceļu sazvērestība?
Patiesībā, sieviete sievietei vienmēr ieknābs, tādi dabas likumi, tāpat tā fake pozitivitāte un čupošanās, bet aiz mugururas apdirsīs.
Vairāk neizplūdīšu, ja interesē vari google pameklēt par šo daudz rakstu.
He730 @ 28.01.2026 13:39ja, paskaties Jelas highlights ir daži video ar viņu. Bet Diānai ir slēgtais profils.
Man šķiet, ka viņai ārzemnieki ir vairāk mērķauditorija ar savām pilatēm. Ig @thatgirlevia , liek regulāri videoFleja @ 28.01.2026 14:16Vai kāda zina, kas noticis ar evijafo? Beidzamo reizi ig kaut ko likusi pirms mēneša.
Viņai viss uz reklāmām. Tā jau viņa pelna, un tas ir viņas darbs. Visu dabū uz sadarbībām vai reklāmām. Ja instagram tiešām pazustu uz kādu laiku, es domāju, ka toč bez naudas sēdētu.Dainuviete @ 28.01.2026 16:59Beitika konkrēts reklāmas stabs. Viņa kaut ko dzīvē vispār pati ir iegādājusies ar saviem līdzekļiem?
Pat feritīna sistēmas ir jau reklāma :D
Nepietiek ar to,ka jau bērnus ievelk visur…
Šķiet bez IG viņa sevi pazaudētu un nespētu nemaz izdzīvot.
tagad viņa laikam ir Diāna Dzene, tā var atrast FB. IG - DiianochkaaaEmilijaArm @ 28.01.2026 20:59
Nu bet kā to profilu vispār atrast? Tai sievietei ir uzvārds? Kas viņa ir - google kaut ko zina? vai vnk bagāta vīrieša kundze?
noidea @ 28.01.2026 22:18Simona Kubasova būs tiešām izšķīrusies? Izņēmusi pat kāzu bildes, un ielikusi tu tizlo reelu, ka uzbrūk ex mašīnai kā joku?