sauliiite.paula @ 30.12.2025 22:17
Jā, kļūdijos, kāzas bija 2023. gada 29. decembrī
nu mēs nerunājam par viena vakara pasēdēšanu. Alkoholisms jau ir ilgstoša lietošana.lottinja @ 30.12.2025 21:44protams, ka sejā parādās, bet ne jau no viena vakara pasēdēšanas, bet konstantas lietošanas.
sauliiite.paula @ 30.12.2025 21:05
Sen bija skaidrs, ka ilga laulība nebūs, bet ka knapi gadu par to gan pārsteigta. Bet nu viena pagale nedeg, ja vīrs agresīvs tad jau Samanta deva arī mājienus..Samantai pēc dabas ir ļoti smags raksturs, kā jau “karaliene”. Domāja, ka ar savu Krišnu atrisinās privāto dzīvi, bet redz, ka tā nenotika.
Pelnrukšķīte @ 30.12.2025 23:11
Wtf? Jebkāda agresija NAV attaisnojama. Smagi vai viegli raksturi, vienalga. Ja otrs ir par švaku, tad ir vnk jāiet prom, ne jārisina ar agresīviem paņēmieniem.
Džinga @ 31.12.2025 00:17
Tieši tā. Nekad nesapratīšu tādas sievietes, kā šī mūsu sauliite šeit, pretīgi lasīt, un pārējos komentāros vēl ņirdz.
Fuj, lai tur vai kādi raksturi, agresija nav jāpiecieš un man žēl Samtantas.
deg gan. Bijušais vīrs sāka ļoti dzert. Protams, ka man tas nepatika. Sāku aizrādīt. Ar laiku saņēmu pretī visus iespējamos lamu vārdus. Es viņu žāģējot, pārmetot,tāpēc dzerot. Tas nekas, ka dzert viņš sāka vienkārši tāpēc, ka nekad nepieaugs un patika vienkārši tuseties ar draugiem. Man bija svarīgi strādāt, rūpēties par ģimeni, nevis skatīties katru vakaru uz dzērāju. Vēl ilgi pēc šķiršanās es biju tā ļaunā kuce, kuras dēļ dzēris. Tas nekas, ka pagājuši jau daudzi gadi kopš šķiršanās, bet dzer joprojām, kaut vispār ne kontaktējaties.sauliiite.paula @ 31.12.2025 00:58
Man fascinē, ka Jūs šeit spriežat pēc vienas puses teiktā, nezinot otras puses viedokli?? Viena pagale nedeg!
Jā, piekrītu. Mani tikai mulsina, kā IG visu laiku pati šo lielīja, kāds labs vīriņš viņai, kā rūpējas par viņu. Un tad pēkšņi viss, vīriņš pazūd kā akā iekritis. Tagad izrādās bijis vardarbīgs. Vēl likās apšaubāma tā krišnu būšana. Tajā ticībā sieviete ir vīra ēnā, otrajā, ja ne trešajā plānā. Noteikti ne jau līdere partnerattiecībās. Paskatoties uz Uģa Kuģa ģimenes modeli, žēl tās sievas. Nu Samanta jau galīgi nav tas tips.Melleņkūka @ 31.12.2025 00:45Ļoti labi, ka Samanta spēj aiziet no attiecībām, kur bijusi vardarbība - vienalga kāda, fiziska, verbāla, pat kaut finansiāla. Vairāk sievietes ar mugurkaulu! Nekādas pazemošanas no vīriešiem mums nav jāpiecieš un jo vairāk būs šādas drosmīgas sievietes, jo vairāk bikšainie sapratīs, ka nav, ko lekties.
Neviena sieviete nav pelnījusi attiecībās būt pazemota - jebkādā nozīmē vai veidā. Galvu augšā un uz priekšu!
Hermiine89 @ 31.12.2025 04:36Jā, piekrītu. Mani tikai mulsina, kā IG visu laiku pati šo lielīja, kāds labs vīriņš viņai, kā rūpējas par viņu. Un tad pēkšņi viss, vīriņš pazūd kā akā iekritis. Tagad izrādās bijis vardarbīgs. Vēl likās apšaubāma tā krišnu būšana. Tajā ticībā sieviete ir vīra ēnā, otrajā, ja ne trešajā plānā. Noteikti ne jau līdere partnerattiecībās. Paskatoties uz Uģa Kuģa ģimenes modeli, žēl tās sievas. Nu Samanta jau galīgi nav tas tips.