Mellenite @ 28.12.2025 18:02Kā Jums patīk Sanas ieraksts kg?
šis izklausījās ļoti aizvainojoši pašam ošamMerilda @ 28.12.2025 19:22
Steriotipi ??? Godīgi sakot, Sana kārtējo reizi pierāda, ka nav spožākā spuldzīte virtenē, lai gan man viņa patīk.
Nevienam viņa neinteresē kā Oša sieva, jo nevienam neinteresē Ošs. Sekotāji savākti tāpēc, ka bija Timmas uzvārds. Tajā laikā arī tika demonstrētas lux somas, ceļojumi, auto. Ošs nemaz neko tādu nevar nodrošināt.
Mellenite @ 28.12.2025 19:32šis izklausījās ļoti aizvainojoši pašam ošam
Merilda @ 28.12.2025 19:22
Steriotipi ??? Godīgi sakot, Sana kārtējo reizi pierāda, ka nav spožākā spuldzīte virtenē, lai gan man viņa patīk.
Nevienam viņa neinteresē kā Oša sieva, jo nevienam neinteresē Ošs. Sekotāji savākti tāpēc, ka bija Timmas uzvārds. Tajā laikā arī tika demonstrētas lux somas, ceļojumi, auto. Ošs nemaz neko tādu nevar nodrošināt.
viņa arī neko īsti nepelna, dzīvo uz sadarbībām, nuuu ok, tā ir viņas "peļņa" , bet tā reāli...pati neko!Schokolaade @ 28.12.2025 20:42
Tieši tā, no viņas ieraksta var saprast, ka pašai jāpelna naudiņa šmotkām un procedūrām, jo Mārcis nemaz tās nevar atļauties viņai pirkt :D
jā, tikai dēļ Jāņa ir sekotāji, piekrītu✌️Merilda @ 28.12.2025 19:22
pamanīju. Daudzas lapas atpakaļ to minēju. Ir ir tagad lielāks. Virtuve un viesistaba atsevišķi. Ir gan TV, gan liels dīvāns, gan atsevišķa, diezgan liela istaba meitai. Q&A jautāju kāpēc mainīja. Jo parasti jau room tour taisa. Neko neatbildēja. Vispār ļoti dīvaini cik ļoti ir atkal mainījusies. Gāja uz visu tādu dabisku. Atkal blondi mati, mega gari nagi, skropstas. Tagad dzīvokli nerāda. Tik cik storijos var reizēm manīt. Varbūt nav tik smalkā mājā. Kas zinJurgita908020 @ 27.12.2025 22:12Kā tad tā, ka neviena vēl nav pamanījusi, ka Karadžana nomainījusi dzīvokli..
Cik atceros, tad teica, ka dzīvokli pirkusi un bez kredītiem, pati visu iekrājusi.