Senebe @ 26.11.2025 17:35Adriana tik laimīga izkatās blakus jaunajam vīrietim, izkatās , ka viņiem labs sākums attiecībās veidojas, prieks.?☺️
VistaVita @ 26.11.2025 20:28https://www.santa.lv/raksts/personibas/miljonars-fils-atklati-pasaka-kas-pec-skirsanas-noticis-ar-jelinskai-davato-_porsu_-79146/ šis ir reāli pretīgi. Ko TĀDU viņš viņai ir devis? NEKO
NE dzivokli,ne auto, ne ģimeni. Visus citus sīkumus var uzskatīt Jelinska nopelnija ar darbu Nurmuižā.
auto,dzīvokli,ģimeni.😛Mathilde @ 26.11.2025 20:31
kas viņam bija jādod? Ko dod un ir devuši jūsējie draugi?
VistaVita @ 26.11.2025 20:40auto,dzīvokli,ģimeni.?
Varētu būt taisnība. Jurim fb norādīts ka dzīvo Abu Dabi 😀Jelinska tātad tāpat kā Santa laida pa kreisi. Paša Oļega muižā..spēcīgi😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀Mathilde @ 26.11.2025 20:41
To parasti var dot vīrs, draugi diezvai.
Bet izskatās, ka būs kopā ar pavāru. Adios tievā dzīve?
ja tev būtu daudz naudas - tu skaitītu?Inelle @ 26.11.2025 21:07Beitika ir svarā pakritusies???
Visu laiku sevi turēs grožos? Malacis!
Avenite par frizieri 300eur . Naudu viņa neskaita
la belle @ 26.11.2025 21:40ja tev būtu daudz naudas - tu skaitītu?
Viņa labi izdzīvojusies ar savām recepšu programmām. Uzštancē vienu ēdienkarti un visiem tik tirgo. Redzot to dzīvesveidu, man būtu žēl piemest no sava maka par viņas “unikālo programmu”, lai barotu viņas budžetuMerilda @ 26.11.2025 19:18Kā jums Kristiana Lasmane? Es šokā no tā procedūru saraksta, ko viņa plāno veikt, bet vispār man nešķiet simpātiska sieviete. Tik daudz sporto, bet silikona krūtis pievieno augumam tādu smagveidīgumu. Nopirkusi to ziemas mēteli, pat bija ielikusi zīmolu, jā - dārgs, bet nu tik bezgaumīgs ar to uzrakstu. Es šokā, ka sievietes kā aitas pērk viņas grāmatu, kur recepte ir vārītas olas un uzskaitīts klāt 50 grami gurķa. Kurš normāls cilvēks skaita svaiga gurķa kcal??!
lottinja @ 26.11.2025 22:20Man par kubasovu reāli ir sveškauns par to kratīšanos??♀️dzīve tev piespēlejusi kaudzi izdevību un iespēju, kādas citiem ir liegtas. Dari ko jēdzīgu, sieviete, ne kraties??♀️