Viņi pagājušonedēļ bija ceļojumā vēl kopā, tagad izskatās, ka katrs ciemojas pa savām mājām, jo viņa ir ĒģiptēSkaarletaa @ 01.06.2025 10:34Nezinu vai te jau bija minēts, pamaniju ka Porziņģis bijis lielkoncertā, Sookie blakus nemaniju, viņu vairs ig neatrodu . Bildes pašam Kristapam ar Sookie ig nav, bet neatceros vai viņš arī lika vai tikai viņa, varbūt kļūdos ??
Lupinlups @ 01.06.2025 00:49Tu komentē tikai 2 tēmas- Aneti un Indru. Why ? ? Aneti vienmēr aizstāvi, Indru nodirs. Ā, vēl Beitika viemēr notrigero. Tak vienreiz jau skaidrojies ka neesi Anete ??
Villanelle @ 01.06.2025 13:24Danute, Sendija, Inese Braže, Eilands un vēl viena random meitene man šķiet maksimāli dīvaina kompānija ? Forši, ja viņiem visiem saskan, bet katru reizi viņus redzot kopā tusējam rodas tik daudz jaitājumi :D
Ļoti iespējams. Nenoliedzu. Toties es nerakstu rupjus vai klaji agresīvus komentārus. Vai šos cilvēkus arī esi pamanījusi un par viņiem izsakies? Vari neatbildēt. Es izteicu tikai savu viedokli. Un tur pat nebija nekas negatīvs. Tikai manās acīs ļoti atšķirīga kompānija, jo ar lielāko daļu kaut kāda veida nācies komunicēt.Lulo9 @ 01.06.2025 15:21
Man atkal jautājums, kāpēc tev tik ļoti daudz kas liekas dīvains? :D Nezinu kas tev par vainu, kāda trauma vai kas, bet ievēroju, ka tu mūždien visus vērtē pēc savas skalas. Nedod Dievs kāds neatbildīs taviem iedomu standartiem, tiks nodēvēts par dīvainīti. Tev taču tā kā būtu jāsaprot, ka, kas tev liekas dīvains, citiem liksies normāli, ne tā? Man tā kompānija neizraisa smīnus, tāpat kā daudz kas cits, par ko tu vīpsnā un rauc te uzacis.
Villanelle @ 01.06.2025 13:24Danute, Sendija, Inese Braže, Eilands un vēl viena random meitene man šķiet maksimāli dīvaina kompānija ? Forši, ja viņiem visiem saskan, bet katru reizi viņus redzot kopā tusējam rodas tik daudz jaitājumi :D
kārtīga makaku mātīte 😀Happyminka @ 31.05.2025 20:54Dzenīte 2022.gadā - meitene kā meitene, ar silikoniem un nedaudz filleri. Dzenīte 2024.gadā riktīgs šimpanzēns
Tev jau tur atbildēja. Ja esi tik dumja, paliec, kur esi.Lindalindinja @ 01.06.2025 18:10Nodublēšu savu jautājumu te, tā kā redzu, ka te ir lielāka aktivitāte
Cerams nenomētāsiet ar akmeņiem, bet vai te ir kāda zinoša medicīnā? Kura ir gājusi pēc zobārsta asistenta studijām tālāk studēt zobārstniecību, vai pēc tiem tur tiek kaut kas pielīdzināts klāt vai jāsak no 0.?
Vai zobārsts skaitās tikpat pilntiesīgs ārsts kā ārsts, kurš pabeidzis medicīnas studijas? Vai tomēr tur ir kāda atšķirība grādā?
Aliina @ 01.06.2025 22:03Vai pareizi saprotu ka neida bijušajai Martai kaut kas veidojas ar Bavas Ronaldu?
Aliina @ 01.06.2025 22:03Vai pareizi saprotu ka neida bijušajai Martai kaut kas veidojas ar Bavas Ronaldu?
latvjubarbija @ 01.06.2025 23:14
paga, paga, pirms +/- 3 mēnešiem bija taču "skaistais" Neida bildinājums ar viesnīcu kazinčikā, Miku Dukuru un rožlapiņām???
man ar tā bilde liekas divdomīgaAliina @ 01.06.2025 22:03Vai pareizi saprotu ka neida bijušajai Martai kaut kas veidojas ar Bavas Ronaldu?
Lupinlups @ 01.06.2025 00:52Kur Ķimenes video atskaitēs naudas maks Pupsiks? Tik nesmuks, ka nevar kadra Evelīna radīt ? ?
Palmumāja2 @ 31.05.2025 22:24
Ko nu muldies, es ļoti labi zinu, kas ir ādas priekšauts. Tas izskatās šādi https://failiem.lv/u/4baxzkhbkv
Salcevičai nebija ādas priekšauts, bet resns vēders, kuru viņa nogrieza.
tenkas @ 02.06.2025 01:39man ar tā bilde liekas divdomīga