Pilgrim @ 31.05.2025 12:56Profils nav noslēpts, bet to huiņu izdzēsusi. Laikam bija pārsvinējusies skolas beigšanu.
Katram savs. Man, savukàrt, patìk Salcèviča, bet te viņa visiem riebjas 😁Ainulai @ 31.05.2025 14:17Es nesaprotu, kāpēc viņa jums tā riebjas? Jā, viņa mēdz būt asa, aizstāvot savu viedokli. Jā, viņai ne pārāk patīk kritika, bet kuram gan baigi patīk? Jā, viņa mēdz mainīt viedokli, bet tas arī ir normāli, ja saņem jaunu informāciju, ko iepriekš nezināji. Bet kopumā man viņa patīk. Un bērni ir forši un gudri. Paskatieties meitas dzimšanas dienas galeriju, normāls smaidīgs bērns. Izskatās, ka ar attiecībām arī viss kārtībā. Un ja viņai tagad ir grūti, tad ko aiziet un pakārties klusiņām? Par grūtībām ar mentālo veselību ir jārunā. Jebkurā gadījumā, novēlu Anetei iespējami ātrāku atlabšanu. Iespējams tiešām vajag paņemt pauzīti no IG un nenākt te lasīt sūdu.
Aniia @ 31.05.2025 14:25Katram savs. Man, savukàrt, patìk Salcèviča, bet te viņa visiem riebjas ?
…noteikti bezgaumīgi. Amerkāniski, ar pantry room, kur katru mēnesi atkal varēs taisīt savus restartus 😅😅😅fifa @ 26.05.2025 11:21
Es arī nesaprotu kas man viņā atgrūž ? itkā pērk visādus brendu aksesuārus, bet tas kopā izskatās kaut kā lēti, storiji tādi miglaini/netīri. Bet mani interesē kā viņi iekārtos māju
Palmumāja2 @ 31.05.2025 18:44
Runājot par Salceviču. Es tiešām domāju, ka viņa griezīs lieko ādu nost. Ir redzētas bildes, kad cilvēks daudz un strauji notievē, tad tāda ādas ļerpata priekšā karājas. Bet tas, ko viņa nogrieza, nav nekāds “priekšauts”. Tas ir speķis uz vēdera, milzīgs zemādas tauku slānis. Te nu bija “kā ir, tā jādzīvo”. Ja viņa tiešām sevi būtu pieņēmusi, kā sludina, taukus no vēdera nost negrieztu.
tralivaļi @ 31.05.2025 17:38Kaut kad sen Anete threads bija ierakstījusi ziņojumu, ka viņai ir vēzis un tad kaut kādu sviestu par šūnām, kas ir katram cilvēkam un var mutēties par vēža šūnām. Šis nevarētu būt līdzīgs gadījums - ziņa tikai haipam?
KrūzīteDūzīte @ 31.05.2025 19:28
Tev laikam pavisam nav sapratnes kas ir ādas “priekšauts” un kas ir tieši tauki, kā Tu saki. Tieši to priekšautu nevar nekādā veidā “nomest”! Tā ir āda, pie kuras ir tauku slānis, kas ir burtiski pieaudzis klāt un “notievināt” to vienkārši nevar. Vari tievēt cik uziet, bet tas priekšauts paliek. Nu gandrīz vai kā tāda augonis. Tā ka ne viss ir “notievināms”
Palmumāja2 @ 31.05.2025 22:24
Ko nu muldies, es ļoti labi zinu, kas ir ādas priekšauts. Tas izskatās šādi https://failiem.lv/u/4baxzkhbkv
Salcevičai nebija ādas priekšauts, bet resns vēders, kuru viņa nogrieza.
krmmm @ 31.05.2025 22:51
Kurš tad ārsts piekritīs "griezt nost resnu vēderu"? Gribēt var daudz ko, bet diez vai kāds Latvijā to darītu, tāpēc tas gan jau bija ādas priekšauts.
Kirbitis @ 01.06.2025 00:01
Pedeja video vina rada savu lielo vederu, drosmigi, veders tiesam liels un noteikti sagadaja diskomfortu.. es pienumu ka vinai pamatigi atsukneja taukus un nogrieza adu, vnk tapat vederu tiesam nevar nogriest?
Tu komentē tikai 2 tēmas- Aneti un Indru. Why ? 😁 Aneti vienmēr aizstāvi, Indru nodirs. Ā, vēl Beitika viemēr notrigero. Tak vienreiz jau skaidrojies ka neesi Anete 👎😁Ainulai @ 31.05.2025 14:17Es nesaprotu, kāpēc viņa jums tā riebjas? Jā, viņa mēdz būt asa, aizstāvot savu viedokli. Jā, viņai ne pārāk patīk kritika, bet kuram gan baigi patīk? Jā, viņa mēdz mainīt viedokli, bet tas arī ir normāli, ja saņem jaunu informāciju, ko iepriekš nezināji. Bet kopumā man viņa patīk. Un bērni ir forši un gudri. Paskatieties meitas dzimšanas dienas galeriju, normāls smaidīgs bērns. Izskatās, ka ar attiecībām arī viss kārtībā. Un ja viņai tagad ir grūti, tad ko aiziet un pakārties klusiņām? Par grūtībām ar mentālo veselību ir jārunā. Jebkurā gadījumā, novēlu Anetei iespējami ātrāku atlabšanu. Iespējams tiešām vajag paņemt pauzīti no IG un nenākt te lasīt sūdu.
Lupinlups @ 01.06.2025 00:49Tu komentē tikai 2 tēmas- Aneti un Indru. Why ? ? Aneti vienmēr aizstāvi, Indru nodirs. Ā, vēl Beitika viemēr notrigero. Tak vienreiz jau skaidrojies ka neesi Anete ??