IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2517
Reģ: 09.06.2024
Vārdotāja @ 29.04.2025 23:11
es ceru, ka dabūs tas jāklis pa hārdo!
Bljin, kur tās dāmas tik stulbas, tinderī iepazīstas vai kas?
Nav jau nekāds neglītenis, bet viņam tas nav vajadzīgs. Viņam pietiek ar naudu, tad nu visas cer, ka būs vienīgās un pa muti nedabūs.
30.04.2025 07:06 |

Reitings 2517
Vārdotāja @ 29.04.2025 23:14
ja nemaldos nesen sākās spēkā likums, ka vardarbības gadījumā (vismaz ģimenē), iesniegumu vairs nevar paņemt atpakaļ
Kā likums var palīdzēt ja visa policija ir pērkama? Te pat prese klusē.
30.04.2025 07:08 |

Reitings 2517
mrthkjj @ 29.04.2025 23:29

Juris Zeiza, arī iepriekšējais degvielas uzņēmuma Ramockas dzirnavas īpašnieks, kuram bija noslēgta vienošanās ar Latvijas dzelzceļu, par ja nemaldos 1/3 no degvielas uzglabāšanu - pārdošanu, ar firmu balstītu ofšoros, kas nozīmē neizsekojamību un zaudējumus valstij. Kamparam bija izteikta akcija pret šo situāciju kādus gadus atpakaļ . Nezinu, kā tur beidzās viss, bet Neste vēlējās pārpirkt uzņēmumu un Lukoilam arī viņa vadītais uzņēmums atņēma vairākus iepirkumus, galvenokārt saistītus, kā jau minēju ar eksportu un būvniecību.
visu pilnīgi pareizi uzrakstīji👌 tagad daudziem būs saprotams kādi tur sakari un kādēļ Oskariņš vienmēr cauri tika sveikā pa kluso.
30.04.2025 07:13 |

Reitings 2517
krixis3 @ 30.04.2025 00:53
Tās, kuras te raksta, ka Vajadzēja iet uz policiju uzreiz un ziņot. Iespējams arī gāja. Bet kaut kā mūsu policijai pajāt. Īpaši ja samaksā. Neviena vairs neatceras gadījumu ar Rusiņu? Sieviete bez apstājas gāja uz policiju un ziņoja, kamēr viņu nogalināja. Parastā sieviete un parasts vecis. Un Jūs te vēl runājat par čali ar biezu papiku? To Basketbola savienības vadītāju, kuru Paņēma par dzeršanu pie stūres arī nekur vairs nerāda. Noklusa viss.
Gobzems, protams, ir daiļdirsējs, bet viss ko viņš atklājis, ir piepildījies. Karību fondus ar paņēma ciet, vienu pēc otra. Un viņam pat pirmajam bija šodienas laupīšanas video. Par ko vispār ir runa. Kāda smalka konkurentu mahinācija, tas Oskars ir vienkārši pretīgs izvarotājs, kuri gadiem piesedz.
Vismaz viens cilvēk saprot lietas būtību pašā saknē! Viņam jau būtu jāsēž reizes 10. Nezinu cik taisnība apnarkojies līdz eņģeļiem arī esot bijis vairākas reizes
30.04.2025 07:20 |

Reitings 474
Reģ: 13.07.2023
Vārdotāja @ 29.04.2025 23:11
es ceru, ka dabūs tas jāklis pa hārdo!
Bljin, kur tās dāmas tik stulbas, tinderī iepazīstas vai kas?
laikam izmisīgā vēlme “Izsisties labā dzīvē “. Paskatījos viņa IG, tak pa gabalu redzams ka šim nav pilns rublis. Ok, 8 gadi atpakaļ vēl izskatījās tīri glīts, bet arī - līdz mirklim, kad mute atveras. Veiksmīga sakritība, tēva maks, vai kas cits, bet nu noteikti ne augsta IQ biznesmenis
30.04.2025 07:36 |

Reitings 2660
Reģ: 11.04.2023
Lupinlups @ 30.04.2025 07:36
laikam izmisīgā vēlme “Izsisties labā dzīvē “. Paskatījos viņa IG, tak pa gabalu redzams ka šim nav pilns rublis. Ok, 8 gadi atpakaļ vēl izskatījās tīri glīts, bet arī - līdz mirklim, kad mute atveras. Veiksmīga sakritība, tēva maks, vai kas cits, bet nu noteikti ne augsta IQ biznesmenis

Hipergāmija 😁
Sievietei svarīgs rezultāts, nevis IQ vai kura maks. Nevienai nerausta, kā nauda vai īpašumi tikuši, ka tik ir.
Bet par nelaimi šis kadrs ir slīpēts un nav simpa tips, viņš izmanto sievietes, nevis viņu sievietes.
30.04.2025 08:21 |

10 gadi
Reitings 6303
Reģ: 05.08.2013
A ko ta jūs, tie kas ar sveci blakus stāvēja, kur jūs bijāt visus šos 10 gadus? Pagaidam pierādījumus, kaimiņu liecības, piemēram. Es neaizstāvu, vienkārši tik daudz dažādi skandāli bijuši, ka būtu jau jāsaprot, ka patiesība nav vienmēr tam, kurš skaļāk un žēlīgāk kliedz. Man, pec sejas, viņš joprojām liekas labsirdīgs, kur jūs tur redzat tos maniakālos skatienus.. :D
30.04.2025 09:10 |

Reitings 2517
Artis Grigo no kafijas bankas tiktokā konkrēti pateica, ka visi zināja, ka viņam ir tādas tieksmes un balta kafija patstāvīgi. Edgars Aivars arī to zināja, bet kamēr maksāja un slēpts no daļas publikas viss apmierināja. Artis gadu atpakaļ Edgaram Aivaram teica. Tā, ka visi zina par viņa pervarsijas tad vēl sīkums, bet piekaušanas pēc seksa tas jau ir galvas problēmas.
30.04.2025 09:32 |

Reitings 122
Reģ: 21.11.2024
Akd , ja Gobzems būtu tik labs un godīgs , tad sen visu informāciju savāktu nevis liktu vēl viņam ziedot . Tad uzreiz saprotams, ka ja čalim kāds iedos kukuli būs tīši tāds pats kā jūsu te pieminētie policisti , kad pie atvērta maciņa apklust .
Tai komentētājai, kas man ka ceriņus taču pieminēja un izrādījās pareizi , sorry, bet nu apsūdzēt kādu krāpšana ( kad būsim godīgi lielāka daļa krāpj agri vai vēlu, kur nu vēl zināmi cilvēki ) ar apsūdzību izvarošanā ir divas nesalīdzināmas lietas .
Nesaku, ka viņš nevarētu to izdarīt , bet nekāda gadījumā to šizofrēniķi Gobzemu neatbalstītu , kam ir vēl briesmīgāka morāle
30.04.2025 09:35 |

Reitings 4886
Reģ: 05.12.2021
Dovana @ 30.04.2025 09:32
Artis Grigo no kafijas bankas tiktokā konkrēti pateica, ka visi zināja, ka viņam ir tādas tieksmes un balta kafija patstāvīgi. Edgars Aivars arī to zināja, bet kamēr maksāja un slēpts no daļas publikas viss apmierināja. Artis gadu atpakaļ Edgaram Aivaram teica. Tā, ka visi zina par viņa pervarsijas tad vēl sīkums, bet piekaušanas pēc seksa tas jau ir galvas problēmas.
bet tā jau ir vienmēr. Mēs, parastie, uzzinām tādas lietas no tāda Gobzema, Delfiem Un citiem portāliem. Šausmināmies. Tās vides cilvēki, pa lielam, visu zina. Tikai kamēr tas viņus neskar klusē. Tjip neko neredzu un nedzirdu. Un pēc tam ceļ savu reputāciju kauninot. Redz es zināju, bet ko ta es varēju. Vēl zemiskāk par pērkamu policiju. Tie vismaz par naudu klusē.
30.04.2025 09:39 |

Reitings 2517
yay @ 30.04.2025 09:10
A ko ta jūs, tie kas ar sveci blakus stāvēja, kur jūs bijāt visus šos 10 gadus? Pagaidam pierādījumus, kaimiņu liecības, piemēram. Es neaizstāvu, vienkārši tik daudz dažādi skandāli bijuši, ka būtu jau jāsaprot, ka patiesība nav vienmēr tam, kurš skaļāk un žēlīgāk kliedz. Man, pec sejas, viņš joprojām liekas labsirdīgs, kur jūs tur redzat tos maniakālos skatienus.. :D
Kas tad citiem būtu jādara? Vai Tu domā kaimiņus sauca skatītājos? Patīk viņam tādas izklaides, tas mums tāds vietējais Dubaijas šeihs. Vieglajā versijā. Izskats ir viens, bet vai storijos neredzi ka kafija lielā cieņā? Paskaties kaut 10 gadus vecos IG storijus utt. No gudrības un labsirdības tur nav ne smakas. Tas viss ir tikai tēva nopelnīts.
30.04.2025 09:40 |

Reitings 122
Reģ: 21.11.2024
Nelagem īpašniece threads jautā vai tas ir ok ja cilvēks neatbild pēc darba čatos, bet darba laika atbild privātajiem čatiem.
Ej kur sajūta pēc toksiska darba devēja
30.04.2025 09:49 |

Reitings 3875
Reģ: 10.04.2022
Oskaram jau nemaz nepieder tā Straujupīte, reģistrēts jau ir uz tēva😀😀 nezinu kapēc visi domā, ka tieši Oskaram ir😀😀😀
30.04.2025 10:00 |

Reitings 2517
krixis3 @ 30.04.2025 09:39
bet tā jau ir vienmēr. Mēs, parastie, uzzinām tādas lietas no tāda Gobzema, Delfiem Un citiem portāliem. Šausmināmies. Tās vides cilvēki, pa lielam, visu zina. Tikai kamēr tas viņus neskar klusē. Tjip neko neredzu un nedzirdu. Un pēc tam ceļ savu reputāciju kauninot. Redz es zināju, bet ko ta es varēju. Vēl zemiskāk par pērkamu policiju. Tie vismaz par naudu klusē.
Ko tad tas Artis, es un citi izdarītu? Tiktokā sāktu izplatīt tādas ziņas? Iet uz policiju? Ar ko ar info, ka tas notiek? Par Straujupītes Oskara nomelnojušu video mēs paši tiktu uz apsūdzēto sola, plus vēl visa LV bļautu, ka mēs esam skauģi un vēlamies iznīcināt svēto straujupīti!😳 Kad rakstīju šeit par visiem ragu licējiem tai skaitā MelderiSimsonu utt. Pat Ceriņus te daudzi taisīja par svētajiem. Visi tik labi ģimeneski puiši es aiz skaudības muļķības runāju. Tagad te daļai Edgars Aivars šķiet svēts, kā uzzināja tā sadarbību pārtrauca. Kātad tiko uzzināja😂 no vienas krūzes kafiju dzer un Edgaram nav apsolūti nekādas morāles tikai nauda! Te raksti ko gribi un citur ziņo kur gribi viss bezjēdzīgi!
30.04.2025 10:07 |

Reitings 546
Reģ: 16.11.2023
yay @ 30.04.2025 09:10

Tu totāli stulba esi???? Paskatījies IG tos reels no dzhentjelmen_udachi?? Tur var redzēt, cik viņš labs un mīlīgs cilvēks 😂
30.04.2025 10:09 |

Reitings 3875
Reģ: 10.04.2022
Palmumāja2 @ 30.04.2025 10:09

Tu totāli stulba esi???? Paskatījies IG tos reels no dzhentjelmen_udachi?? Tur var redzēt, cik viņš labs un mīlīgs cilvēks ?

Pat tiktokā paskatoties video ir redzams ka viņš ir neriktīgs..IG vēl vairāk visu apstiprina, ka garšo vielas..
30.04.2025 10:11 |

Reitings 2517
sauliiite.paula @ 30.04.2025 10:00
Oskaram jau nemaz nepieder tā Straujupīte, reģistrēts jau ir uz tēva?? nezinu kapēc visi domā, ka tieši Oskaram ir???
Tādēļ, ka Oskars ir tikai piārs lai dēliņam ir ko darīt. Pārdošanas menedžeris, šeit arī vienmēr nonarkojies klauns. Tur tikai tēvs Juris visu paveica. Nez vai ka pieļautu, ka kamēr tēvs dzīvs atdot visu dēla rokās. Viņš atstāj ne tikai baltas kafijas cienītāja iespaidu, bet arī garīgi nevesela cilv. Iespaidu.
30.04.2025 10:12 |

Reitings 2517
Palmumāja2 teksts @ 30.04.2025 10:09[/quote Man prieks, ka kāda vismaz apskatījās to "veiksmes džentelmeni" tur jo vecāki video jo trakāki. Pat ja skatīsies būs daudzas neticīgās, kuras uzskatīs tāds foršs lāga puika un vēl tik gudrs biznesmenis kurš par LV domā.
30.04.2025 10:17 |

Reitings 1578
Reģ: 01.08.2021
Dovana @ 30.04.2025 10:07
Ko tad tas Artis, es un citi izdarītu? Tiktokā sāktu izplatīt tādas ziņas? Iet uz policiju? Ar ko ar info, ka tas notiek? Par Straujupītes Oskara nomelnojušu video mēs paši tiktu uz apsūdzēto sola, plus vēl visa LV bļautu, ka mēs esam skauģi un vēlamies iznīcināt svēto straujupīti!? Kad rakstīju šeit par visiem ragu licējiem tai skaitā MelderiSimsonu utt. Pat Ceriņus te daudzi taisīja par svētajiem. Visi tik labi ģimeneski puiši es aiz skaudības muļķības runāju. Tagad te daļai Edgars Aivars šķiet svēts, kā uzzināja tā sadarbību pārtrauca. Kātad tiko uzzināja? no vienas krūzes kafiju dzer un Edgaram nav apsolūti nekādas morāles tikai nauda! Te raksti ko gribi un citur ziņo kur gribi viss bezjēdzīgi!

Protams, ka Edgars Aivars zināja un pievēra acis vienkārši, tāpec tiklīdz Gobzis šito visu pacēla, tā viņš bija pirmais, kas pārtrauca sadarbību. Ja viņš nebūtu zinājis, tad gan jau būtu paziņojums, ka jāgaida izmeklēšanas rezultats vai kas tml., līdz tiek pierādīta vaina un tikai tad domājis par sadarbības pārtraukšanu. Taču neviens neatsakās no labi maksājošiem klientiem, tāpat vien, dēļ kautkāda Gobzema klačām.
30.04.2025 10:50 |

Reitings 2660
Reģ: 11.04.2023
Labrīt, statusa cilvēku guļamistabu ieraudzījāt 😁
Gan jau visiem šeit pieminētajiem skeleti skapjos stāv... 😁
Papētiet epšteinu, pididi u.c ap viņiem tik daudz turīgi statusa cilvēki... arī svēti, tikai ar sveci stāvēja... 😁
30.04.2025 11:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits