Nav jau nekāds neglītenis, bet viņam tas nav vajadzīgs. Viņam pietiek ar naudu, tad nu visas cer, ka būs vienīgās un pa muti nedabūs.Vārdotāja @ 29.04.2025 23:11es ceru, ka dabūs tas jāklis pa hārdo!
Bljin, kur tās dāmas tik stulbas, tinderī iepazīstas vai kas?
Kā likums var palīdzēt ja visa policija ir pērkama? Te pat prese klusē.Vārdotāja @ 29.04.2025 23:14ja nemaldos nesen sākās spēkā likums, ka vardarbības gadījumā (vismaz ģimenē), iesniegumu vairs nevar paņemt atpakaļ
visu pilnīgi pareizi uzrakstīji👌 tagad daudziem būs saprotams kādi tur sakari un kādēļ Oskariņš vienmēr cauri tika sveikā pa kluso.mrthkjj @ 29.04.2025 23:29
Juris Zeiza, arī iepriekšējais degvielas uzņēmuma Ramockas dzirnavas īpašnieks, kuram bija noslēgta vienošanās ar Latvijas dzelzceļu, par ja nemaldos 1/3 no degvielas uzglabāšanu - pārdošanu, ar firmu balstītu ofšoros, kas nozīmē neizsekojamību un zaudējumus valstij. Kamparam bija izteikta akcija pret šo situāciju kādus gadus atpakaļ . Nezinu, kā tur beidzās viss, bet Neste vēlējās pārpirkt uzņēmumu un Lukoilam arī viņa vadītais uzņēmums atņēma vairākus iepirkumus, galvenokārt saistītus, kā jau minēju ar eksportu un būvniecību.
Vismaz viens cilvēk saprot lietas būtību pašā saknē! Viņam jau būtu jāsēž reizes 10. Nezinu cik taisnība apnarkojies līdz eņģeļiem arī esot bijis vairākas reizeskrixis3 @ 30.04.2025 00:53Tās, kuras te raksta, ka Vajadzēja iet uz policiju uzreiz un ziņot. Iespējams arī gāja. Bet kaut kā mūsu policijai pajāt. Īpaši ja samaksā. Neviena vairs neatceras gadījumu ar Rusiņu? Sieviete bez apstājas gāja uz policiju un ziņoja, kamēr viņu nogalināja. Parastā sieviete un parasts vecis. Un Jūs te vēl runājat par čali ar biezu papiku? To Basketbola savienības vadītāju, kuru Paņēma par dzeršanu pie stūres arī nekur vairs nerāda. Noklusa viss.
Gobzems, protams, ir daiļdirsējs, bet viss ko viņš atklājis, ir piepildījies. Karību fondus ar paņēma ciet, vienu pēc otra. Un viņam pat pirmajam bija šodienas laupīšanas video. Par ko vispār ir runa. Kāda smalka konkurentu mahinācija, tas Oskars ir vienkārši pretīgs izvarotājs, kuri gadiem piesedz.
laikam izmisīgā vēlme “Izsisties labā dzīvē “. Paskatījos viņa IG, tak pa gabalu redzams ka šim nav pilns rublis. Ok, 8 gadi atpakaļ vēl izskatījās tīri glīts, bet arī - līdz mirklim, kad mute atveras. Veiksmīga sakritība, tēva maks, vai kas cits, bet nu noteikti ne augsta IQ biznesmenisVārdotāja @ 29.04.2025 23:11es ceru, ka dabūs tas jāklis pa hārdo!
Bljin, kur tās dāmas tik stulbas, tinderī iepazīstas vai kas?
Lupinlups @ 30.04.2025 07:36laikam izmisīgā vēlme “Izsisties labā dzīvē “. Paskatījos viņa IG, tak pa gabalu redzams ka šim nav pilns rublis. Ok, 8 gadi atpakaļ vēl izskatījās tīri glīts, bet arī - līdz mirklim, kad mute atveras. Veiksmīga sakritība, tēva maks, vai kas cits, bet nu noteikti ne augsta IQ biznesmenis
bet tā jau ir vienmēr. Mēs, parastie, uzzinām tādas lietas no tāda Gobzema, Delfiem Un citiem portāliem. Šausmināmies. Tās vides cilvēki, pa lielam, visu zina. Tikai kamēr tas viņus neskar klusē. Tjip neko neredzu un nedzirdu. Un pēc tam ceļ savu reputāciju kauninot. Redz es zināju, bet ko ta es varēju. Vēl zemiskāk par pērkamu policiju. Tie vismaz par naudu klusē.Dovana @ 30.04.2025 09:32Artis Grigo no kafijas bankas tiktokā konkrēti pateica, ka visi zināja, ka viņam ir tādas tieksmes un balta kafija patstāvīgi. Edgars Aivars arī to zināja, bet kamēr maksāja un slēpts no daļas publikas viss apmierināja. Artis gadu atpakaļ Edgaram Aivaram teica. Tā, ka visi zina par viņa pervarsijas tad vēl sīkums, bet piekaušanas pēc seksa tas jau ir galvas problēmas.
Kas tad citiem būtu jādara? Vai Tu domā kaimiņus sauca skatītājos? Patīk viņam tādas izklaides, tas mums tāds vietējais Dubaijas šeihs. Vieglajā versijā. Izskats ir viens, bet vai storijos neredzi ka kafija lielā cieņā? Paskaties kaut 10 gadus vecos IG storijus utt. No gudrības un labsirdības tur nav ne smakas. Tas viss ir tikai tēva nopelnīts.yay @ 30.04.2025 09:10A ko ta jūs, tie kas ar sveci blakus stāvēja, kur jūs bijāt visus šos 10 gadus? Pagaidam pierādījumus, kaimiņu liecības, piemēram. Es neaizstāvu, vienkārši tik daudz dažādi skandāli bijuši, ka būtu jau jāsaprot, ka patiesība nav vienmēr tam, kurš skaļāk un žēlīgāk kliedz. Man, pec sejas, viņš joprojām liekas labsirdīgs, kur jūs tur redzat tos maniakālos skatienus.. :D
Ko tad tas Artis, es un citi izdarītu? Tiktokā sāktu izplatīt tādas ziņas? Iet uz policiju? Ar ko ar info, ka tas notiek? Par Straujupītes Oskara nomelnojušu video mēs paši tiktu uz apsūdzēto sola, plus vēl visa LV bļautu, ka mēs esam skauģi un vēlamies iznīcināt svēto straujupīti!😳 Kad rakstīju šeit par visiem ragu licējiem tai skaitā MelderiSimsonu utt. Pat Ceriņus te daudzi taisīja par svētajiem. Visi tik labi ģimeneski puiši es aiz skaudības muļķības runāju. Tagad te daļai Edgars Aivars šķiet svēts, kā uzzināja tā sadarbību pārtrauca. Kātad tiko uzzināja😂 no vienas krūzes kafiju dzer un Edgaram nav apsolūti nekādas morāles tikai nauda! Te raksti ko gribi un citur ziņo kur gribi viss bezjēdzīgi!krixis3 @ 30.04.2025 09:39bet tā jau ir vienmēr. Mēs, parastie, uzzinām tādas lietas no tāda Gobzema, Delfiem Un citiem portāliem. Šausmināmies. Tās vides cilvēki, pa lielam, visu zina. Tikai kamēr tas viņus neskar klusē. Tjip neko neredzu un nedzirdu. Un pēc tam ceļ savu reputāciju kauninot. Redz es zināju, bet ko ta es varēju. Vēl zemiskāk par pērkamu policiju. Tie vismaz par naudu klusē.
yay @ 30.04.2025 09:10A ko ta jūs, tie kas ar sveci blakus stāvēja, kur jūs bijāt visus šos 10 gadus? Pagaidam pierādījumus, kaimiņu liecības, piemēram. Es neaizstāvu, vienkārši tik daudz dažādi skandāli bijuši, ka būtu jau jāsaprot, ka patiesība nav vienmēr tam, kurš skaļāk un žēlīgāk kliedz. Man, pec sejas, viņš joprojām liekas labsirdīgs, kur jūs tur redzat tos maniakālos skatienus.. :D
Palmumāja2 @ 30.04.2025 10:09
Tu totāli stulba esi???? Paskatījies IG tos reels no dzhentjelmen_udachi?? Tur var redzēt, cik viņš labs un mīlīgs cilvēks ?
Tādēļ, ka Oskars ir tikai piārs lai dēliņam ir ko darīt. Pārdošanas menedžeris, šeit arī vienmēr nonarkojies klauns. Tur tikai tēvs Juris visu paveica. Nez vai ka pieļautu, ka kamēr tēvs dzīvs atdot visu dēla rokās. Viņš atstāj ne tikai baltas kafijas cienītāja iespaidu, bet arī garīgi nevesela cilv. Iespaidu.sauliiite.paula @ 30.04.2025 10:00Oskaram jau nemaz nepieder tā Straujupīte, reģistrēts jau ir uz tēva?? nezinu kapēc visi domā, ka tieši Oskaram ir???
Dovana @ 30.04.2025 10:07Ko tad tas Artis, es un citi izdarītu? Tiktokā sāktu izplatīt tādas ziņas? Iet uz policiju? Ar ko ar info, ka tas notiek? Par Straujupītes Oskara nomelnojušu video mēs paši tiktu uz apsūdzēto sola, plus vēl visa LV bļautu, ka mēs esam skauģi un vēlamies iznīcināt svēto straujupīti!? Kad rakstīju šeit par visiem ragu licējiem tai skaitā MelderiSimsonu utt. Pat Ceriņus te daudzi taisīja par svētajiem. Visi tik labi ģimeneski puiši es aiz skaudības muļķības runāju. Tagad te daļai Edgars Aivars šķiet svēts, kā uzzināja tā sadarbību pārtrauca. Kātad tiko uzzināja? no vienas krūzes kafiju dzer un Edgaram nav apsolūti nekādas morāles tikai nauda! Te raksti ko gribi un citur ziņo kur gribi viss bezjēdzīgi!