CallMeAnnika @ 12.04.2025 23:16Intereses pēc noklausījos Vavilovas interviju, ko biji šeit ielikusi, neko daudz par viņu nezinu, bet savos gados ir sasniegusi daudz. Ja dzimusi 2000.gadā, tad viņai ir 24/25 gadi.
Radās jautājums, kā var dažus dienu laikā pārvākties uz Monako, īrēt dzīvokli uz mēnesi Airbnb, kas nav lēti, pēc tam jau ar līgumu 3500 mēnesī un vēl regulāri ēst restorānos, ceļot, iepirkties ne tajos lētākajos veikalos?
Merilda @ 11.04.2025 16:42Man vienīgajam izskatās, ka silikona krūtis lielāko daļu sieviešu padara masīvākas? Tā pati ex Sauliete, Lasmane, arī Jelinska, Vucēna utt., izskatītos smalkākas, tievākas un pat elegantākas ar mazāka izmēra krūtīm?
CallMeAnnika @ 12.04.2025 23:16Intereses pēc noklausījos Vavilovas interviju, ko biji šeit ielikusi, neko daudz par viņu nezinu, bet savos gados ir sasniegusi daudz. Ja dzimusi 2000.gadā, tad viņai ir 24/25 gadi.
Radās jautājums, kā var dažus dienu laikā pārvākties uz Monako, īrēt dzīvokli uz mēnesi Airbnb, kas nav lēti, pēc tam jau ar līgumu 3500 mēnesī un vēl regulāri ēst restorānos, ceļot, iepirkties ne tajos lētākajos veikalos?
Ancebalan @ 13.04.2025 12:23
Es arī noklausījos, tiesa gan vairākos piegājienos. Bija grūti viņu klausīties. Man Patrīcijas saturs uzrunā. Patīk, ka viņa ir izglītota, runā par politiku. Tomēr pēc intervijas noklausīšanās man radās iespaids, ka viņas instagram tiek radīta fake realitāte. Sākot ar jauniešu Saeimu, kur aizgāja tribīnē uztaisīt bildi, lai tikai būtu ko ielikt ig, bet pati nezināja, ka jārunā būs. Parīzes modes nedēļa, tas pats. Bildes rada ilūziju, ka viņa tur ir baigā super zvaigzne, bet patiesībā skrēja un meklēja, kur un kad būs paparci, lai tikai dabūtu bildi, ko ielikt ig. Neapšaubāmi viņa ir mērķtiecīga un ambuzioca, bet radīt mākslīgi, ka esi super zvaigzne liekas ļoti dīvaini.
mokabezpiena @ 13.04.2025 08:30
Viņai tak ir bagāti vecāki/ģimene. Nav tīri self-made. Protams, cepuri nost par izglītību un apņēmību, bet jāsaprot, ka apakšā ir stingri un stabili pamati no turīgas ģimenes.
Kā skatās. Salīdzinot ar parastu meiteni no Juglas, tad bagāti. Salīdzinot ar Šleseru, tad nabagi.law7 @ 13.04.2025 17:13
Es to nesauktu par bagātību.
Gan Vavilova, gan viņas puisis nāk no turīgām ģimenēm. Tāpēc vēl jo vairāk šķita interesanti klausīties par “jostas savilkšanu” dārgā mājokļa dēļ. Viņai ir izkopta valoda, taisnība, bet es personīgi nenoticēju viņas stāstītajam. Noteikti, ka tajā, ko viņa teica, ir daļa taisnības, bet esmu parliecinata, ka arī daudz ko noklusē. Tāpat arī Juridiskajā fakultātē nemaz tik viegli un skaisti viņai negāja kā stāsta ierakstā. Un advokātu birojā 16 gadu vecumā arī neviens neņems tapat vien, lai nestāsta pasaciņas.mokabezpiena @ 13.04.2025 08:30
Viņai tak ir bagāti vecāki/ģimene. Nav tīri self-made. Protams, cepuri nost par izglītību un apņēmību, bet jāsaprot, ka apakšā ir stingri un stabili pamati no turīgas ģimenes.
skylie @ 13.04.2025 19:17Gan Vavilova, gan viņas puisis nāk no turīgām ģimenēm. Tāpēc vēl jo vairāk šķita interesanti klausīties par “jostas savilkšanu” dārgā mājokļa dēļ. Viņai ir izkopta valoda, taisnība, bet es personīgi nenoticēju viņas stāstītajam. Noteikti, ka tajā, ko viņa teica, ir daļa taisnības, bet esmu parliecinata, ka arī daudz ko noklusē. Tāpat arī Juridiskajā fakultātē nemaz tik viegli un skaisti viņai negāja kā stāsta ierakstā. Un advokātu birojā 16 gadu vecumā arī neviens neņems tapat vien, lai nestāsta pasaciņas.
Nenoliedzami viņa ļoti piedomā pie visa, ko dara, kā izskatās, bet bez bagātas ģimenes viņa nebūtu ne tuvu tur, kur ir šobrīd, kaut vai tāpēc, ka jau kopš pašiem pirmsākumiem viņas saturs ir balstīts uz materiālām lietām, kuras tolaik vēl daudziem parastajiem nebija pieejamas. Daudzi sapņo par tādām lietām, kas viņai ir/bija.
Visu cieņu Patrīcijai, ko viņa ir sasniegusi un kā mācējusi iegūt abus - gan izglītību, gan būt satura veidotājai, tomēr intervija ne līdz galam saprotama man bija par Monako.loija @ 13.04.2025 20:17
Meitene fišku rubī un vecāku atbalstu un kontaktus pareizi izmanto.
Tikmēr cita būtu tikai influencere, a šī gan influencere, gan darbs un izglītība ir. Viss pareizi. Daudzas tiešām var sapņot un var ņemt piemēru. Sevišķi tās, kuras domā, ka mūsdienās izglītību nevajag un mūžam pelnīs kā influenceres.
Sassy @ 13.04.2025 13:00Varu tikai minēt, cik gaudulīgs būs Patiesas garderobes podkāsts ar Beitiku — abas ņemsies par to, cik grūta dzīve ar maziem bērniem un kā nav laika sev, ak vai ?. Ko var ņemties un žēloties, pieaudziet vienreiz! Un droši vien nekas labāks tur nebūs arī ar pasaules glabēju Danu ar kasti, jo tā arī vienmēr ņaud par to, ka grib vAirāk stradat, bet tie berni!!!
Nesaprotu, kādu atļauju viņas gaida no auditorijas ? Pažēlošanu un paslavēšanu kādas viņas malaces?
CallMeAnnika @ 13.04.2025 23:25Visu cieņu Patrīcijai, ko viņa ir sasniegusi un kā mācējusi iegūt abus - gan izglītību, gan būt satura veidotājai, tomēr intervija ne līdz galam saprotama man bija par Monako.
Katrā ziņā no viņas var ņemt piemēru par iespēju izmantošanu un mācīšanos - gan augstākā izglītība, gan valodu prasmes, kamēr Didrihsone, kura, kā viņa saka, arī ir apveltīta ar finansēm, uzskata, ka izglītība nav svarīga, valodas mācīties nevajag, grāmatas lasīt nevajag, tikai lēkāt apakšveļā katru dienu.
Dita.D @ 14.04.2025 08:53Kāda skatās tiktokā profilu baloza_sieva?
Es biju šokā, ka viņa pateica, la viņai 30 gadi. Izskatās, ka varētu būt 40+
law7 @ 14.04.2025 05:54Patrīcija, kā izrādās, vēl nesen ir bijusi valsts amatpersona. Tādēļ viņas ienākumu deklarācijas par attiecīgo laiku ir publiski pieejamas. Nekādus milzu ienākumus tā influencēšana nav radījusi.
sekkonda @ 14.04.2025 10:46
Izskatās uz savu vecumu. Vecumam atbilstoša seja, nav botoksi šmotoksi. Nometīs svaru un izskatīsies vēl jaunāka.