cerams, kāds viņai izstāstīs, ka tie baltie zobi ir 2x gada japuce pie higiēnas. Un virs arī vispār bombisks - 11 beigti zobi, toties tripiņi nepārtraukti. Njā, cerams viņš arī zina, ka zobu birste ir ne tikai smukumam, bet arī lietošanai 😖 Labi, ka vismaz tagad atčoknijas, ka labāk muti jasataisa nekā kārtējā izmesta nauda 3 dienu ceļojuma. Varēs tagad stroikā koļegiem gaismiņu spīdināt ar baltajiem zobiem 😁Yelly @ 12.11.2024 22:22
Jā, man arī tas iekrita acīs. Viņai ir neveselīga reakcija uz jebkādiem jautājumiem. Kaut kādas neirozes pazīmes izpeld regulāri. Un te arī kāda minēja, ka prasta kā tirgus bāba…piekritīšu.
Tagad sēž Turcijā un slavē “bombisko” servisu! ? Loģiski, eiropieši ved naudu un turki tik šancē ?
Es gribu redzēt, kas būs pēc gada vai 2 ar viņas Holivudas smaidu. Var paveikties, ka viss būs ok, bet nu cik dzirdēts, tad smags ieberziens ar tiem kroņiem.
Globuss @ 12.11.2024 21:42Kam jādarās meitenes galvā, lai 23 gados dzemdētu bērnu no 66 gadīga, piedodiet, veča, kuram pie tam ir sieva? Un tad pēc 8 gadiem otrs bērns no tā paša joprojām precēta, bet nu jau 74 gadīga veča. ? Tāds mums bijušais Valsts prezidents.
Fantasia @ 12.11.2024 08:36
Nu Bulim Ilze blakus vispār likās kā pelnrušķīte no aizkrāsnes,kura laba mājās ēst taisīt,gŗīdu tīrīt,nevis ņemt uz pasākumiem. Diemžēl... Karīna ir efektīga, bet kaut kur pat līdzīga ex sievai. Kaut kas ir, protams tikai daudz,daudz pamanāmāka. Sen skatījos youtube raidījumu kur Bulis viņu izjautāja,tur dzirksteļoja,jau tad likās-kaut kas šeit ir.
EmilijaArm @ 12.11.2024 23:45
Nu varbūt mīlestība? Un mēs jau nezinām, kas viņam tur ar Ainas kundzi, varbūt tā laulība jau 30 gadus tikai formāla, tā taču arī var būt :) Zinu, zinu, esmu romantiķe un ticu mīlai. Viens bērns var gadīties, bet divi jau nu gan nav sakritība.
Samantai vismaz bija ap 40, ne 22 😃Globuss @ 13.11.2024 01:59
Viņi abi vecuma ziņā kā vectēvs un mazmeita.
Te nu var atcerēties Samantu un večuku ar krunkaino dibenu no "Sex and the City" (yt filmas fragments: Samantha and the older man)?
Laikam ir maz tādu, kas uzkeras uz ''Saņemsi visu, ko gribi'' kursiņiem no miljonāra sievas
Lupinlups @ 12.11.2024 23:05cerams, kāds viņai izstāstīs, ka tie baltie zobi ir 2x gada japuce pie higiēnas. Un virs arī vispār bombisks - 11 beigti zobi, toties tripiņi nepārtraukti. Njā, cerams viņš arī zina, ka zobu birste ir ne tikai smukumam, bet arī lietošanai ? Labi, ka vismaz tagad atčoknijas, ka labāk muti jasataisa nekā kārtējā izmesta nauda 3 dienu ceļojuma. Varēs tagad stroikā koļegiem gaismiņu spīdināt ar baltajiem zobiem ?
latvjubarbija @ 13.11.2024 07:39Samantai vismaz bija ap 40, ne 22 ?
Lupinlups @ 12.11.2024 23:00Ulmanis ir baigais sexī opis ? tai sievietei laikam ir kāda galvas trauma ?
Ainulai @ 13.11.2024 09:31Pateiksiet kāds sagurušajai, sašļukušajai, skrienošajai Beitikai, lai uz kādu mēnesi noliek telefonu un paņem pauzīti no instagrama? Tas viņas mentālajai veselībai noteikti nāks tikai par labu!
amoreamore @ 13.11.2024 09:36
Es parasti neapspriežu ietekmeļu izskatu, bet es tiešām nesaprotu kā šis cilvēks kļuva par ietekmeli? Tie mūždien atņirgtie zobi un uzspēlētais smaids ir kaut kas briesmīgs.
vakar nedaudz paklausītos to sarunu, bet tikai, lai uzzinātu, kas noticis Lindas sunītim, jo tinot sarunu dzirdēju, ka kaut kas atgadījies. Bet nu jā, es arī nevaru klausīties Beitiku. Viņai tiešām ir jāatslēdz internets un jaatpušas, jāvelta laiks vīram un bērniem.Ainulai @ 13.11.2024 09:31Pateiksiet kāds sagurušajai, sašļukušajai, skrienošajai Beitikai, lai uz kādu mēnesi noliek telefonu un paņem pauzīti no instagrama? Tas viņas mentālajai veselībai noteikti nāks tikai par labu!
Ainulai @ 13.11.2024 09:31Pateiksiet kāds sagurušajai, sašļukušajai, skrienošajai Beitikai, lai uz kādu mēnesi noliek telefonu un paņem pauzīti no instagrama? Tas viņas mentālajai veselībai noteikti nāks tikai par labu!
Ainulai @ 13.11.2024 09:49
Es pateikšu kā. Viņa bija viena no tām, kas izmantoja savulaik masveida piesekošanu. Piesekoja man kādas 3x, cerot, ka es piesekošu pretī, komentēja manus ierakstus. Viņa bieži ar glaimīgiem ierakstiem atzīmē savos storijos lielākus influencerus, cerot, ka tie viņas story pārpublicēs pie sevis. Veido Live ar citiem, re ar Cloudberry Lindu tagad. Bieži rīkoja konkursus savulaik. Nevajag pateikties, ietaupīju jums laiku un naudu par viņas IG kursikiem “Kā kļūt par slavenu influenceri” ?
SALOMEJA @ 13.11.2024 11:00Varbūt es maldos, bet vai Gobzems sen nebaumoja, ka Račko salaiž gan ar Buli, gan Ceriņu? Varbūt viņiem jau ir senāka pagātne.
Nekad neesmu sapratusi Ilzi, kā varēja paciest un piedot Buļa izgājienu ar Skulmi. Ļenka, protams, kārtīgi izblamējās, bet nav dūmu bez uguns. Bulis principā publiski pazemoja 2 sievietes.
amoreamore @ 13.11.2024 09:36
Es parasti neapspriežu ietekmeļu izskatu, bet es tiešām nesaprotu kā šis cilvēks kļuva par ietekmeli? Tie mūždien atņirgtie zobi un uzspēlētais smaids ir kaut kas briesmīgs.
pietiek izlasīt par atņirgtajiem zobiem, kā uzreiz ir skaidrs, par kuru ir runa - nīlzirga un bebra krustojumu - Beitiku. Reāli, viņa pati sevi ir redzējusi spogulī, kad atņirdz savu muti ar bebra zobiem?? 🙈 Baiss skats.yay @ 13.11.2024 11:22
Tas ir kaut kāds fenomens. Es personīgi nepazīstu nevienu personu, kura varētu pateikt, ka šī sieviete iedvesmotu. Viņai ir kaut kāda mistika antiaura. Ļoti atgrūž. Un es pat nerunāju par vizuālo nemaz.
yay @ 13.11.2024 11:22
Tas ir kaut kāds fenomens. Es personīgi nepazīstu nevienu personu, kura varētu pateikt, ka šī sieviete iedvesmotu. Viņai ir kaut kāda mistika antiaura. Ļoti atgrūž. Un es pat nerunāju par vizuālo nemaz.