IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2027
Reģ: 04.01.2022
maijpukjiite @ 04.11.2024 15:26
nu Diona vēl tā, bet man tieši Elitas pozēšana krita uz nerviem. Wannabe elitāra dāma, bet uzvedība brīžiem kā prastai tirgussievai. Es arī uzsprāgtu Dionas vietā, ja es taisu vakariņas un man viena veca vista sēž dīvānā, dzer luharī vīnu un komentē, bet pati neko nedara :D varēja vairākkārt redzēt, ka puišiem ir neērti, cepuri nost Kareļina mieram :D un tā ir tikai pirmā epizode, kas būs vēl tālāk

Apskatieties drakeelita IG profilu un jums viss būs skaidrs! 😂 Vecā poziere 🤣
04.11.2024 15:35 |

10 gadi
Reitings 3387
Reģ: 09.07.2011
Natali @ 04.11.2024 15:34
viņa no aizmugures izskatās pēc parastas 11-12 gadīgas meitenes, līdz pagriežas un ieraugi realitāti, ka tā ir pieaugusi sieviete. Galva izskatās neproporcionāli liela tik sīciņam augumam.

Un tas ir ar visiem viņas 15cm papēžiem, bet, tā kā esmu Andžu dzīvē redzējusi, man nekādu pārsteigumu par to īsti nav
04.11.2024 15:54 |

Reitings 1648
Reģ: 03.11.2023
maijpukjiite @ 04.11.2024 15:34
mani drausmīgi izbesīja tas, ka viņa ķērc visu laiku, pilnīgi galva jau sāka sāpēt, ķērc kā vārna visu laiku :D palasīju pēc tam "dīvāna ekspertus" twitter, daudziem tas krita uz nerviem. Vēl man viņa brīžiem likās drausmīgi neprofesionāla - tai meitenei, kas skaisti dejoja, piesējās par apģērbu, bet pati apģērbusies dievszin kādos vanckaros, it kā tikko no gultas izkāpusi :D
Viņa iztaisās par wannabe lielo eksperti visur, piemēram, arī tai otrai meitenei, kas dziedāja un viņai bija tie dejotāji fonā, pēc tam pateikt, ka bija ļoti slikti - nu, es neesmu dziedāšanas eksperts, bet šaubos, ka viņa arī tāda ir. Nu jā, bija uztraukums meitenei, šur tur šķībi nodziedāja un viņa pazuda fonā ar tām dejotājām, kas izcēlās vairāk par viņu pašu, bet come on, puse no maziem bērniem, par ko Linda kvieca un spiedza, bija daudz sliktāki un viņa viņus palaida tālāk uz nākamajām kārtām. Nu man likās ļoti neprofesionāli vērtēšana, īpaši šajā epizodē. Es atceros to Dženiferu no xfaktora un tur arī viņai uztraukums pievīla. Lindai pašai ir bērni, vai viņa nesaprot, ka šitādi teksti ļoti gāž cilvēkam pašcieņu un vēlmi kaut ko darīt? Ļoti nekorekti no žūrijas locekļa?

vo vo par tiem mazajiem bērniem, finālā varbūt vienkārši saliekam visus, kam ir zem 15? Ko tur čakarēties ar atlasēm :D
Pārējam visam arī piekrītu par Lindu, likās patiešām neprofesionāli. Andrejs jau nav labāks ar dažiem saviem komentāriem - " tev ir slikti draugi, ja teica, lai šādi nāc uz šovu".
Dons vienīgais uzvedas profesionāli
04.11.2024 16:16 |

10 gadi
Reitings 3387
Reģ: 09.07.2011
Kā jau te dažas iepriekš izteica pieņēmumus - Kashers tikko nāca klajā ar paziņojumu, ka abi ar Jāni tomēr ir šķīrušies...
04.11.2024 17:30 |

Reitings 1648
Reģ: 03.11.2023
garsigs_persiks @ 04.11.2024 17:30
Kā jau te dažas iepriekš izteica pieņēmumus - Kashers tikko nāca klajā ar paziņojumu, ka abi ar Jāni tomēr ir šķīrušies...

žēl
04.11.2024 17:32 |

10 gadi
Reitings 413
Reģ: 15.01.2013
Tām kas šokējas par drāki, skatieties otro sēriju, tur tāds pāļa bazars 😀 trakāk kā pirmajā
04.11.2024 17:34 |

Reitings 556
Reģ: 02.08.2022
BB @ 04.11.2024 17:34
Tām kas šokējas par drāki, skatieties otro sēriju, tur tāds pāļa bazars ? trakāk kā pirmajā
skumji ir tas, ka viņa “nedaudz” samelojas par šo to. Piemēram “visu dzīvi viņa esot veģetāriete”… mana paziņa viņu nejauši satika Lauvas namā, locot iekšā gaļas kotletes…. 😁 Esot viņai ļoti sagribējies 😁
04.11.2024 17:58 |

10 gadi
Reitings 895
Reģ: 17.12.2010
maijpukjiite @ 04.11.2024 09:51
nāku par vēlu un tikai tagad skatos četri uz koferiem - ak kungs, kāds sveškauns par to Elitu Drāki - tādu baigo glauno un elitāro sievieti tēlo, bet čušš vien sanāk :D visus komandē un izrīko, pilnīgi pretīgi skatīties. Ļoti nepatīkamas un prastas sievietes iespaidu atstāj ?

Neesmu redzējusi šo, bet zilonī studijā viņai arī bija baigais kašķis ar vienu aktrisi 😄
04.11.2024 18:16 |

Reitings 364
Reģ: 07.10.2022
LivaLauva1 @ 04.11.2024 13:54

Elita Drāke ir ar savu skatījumu uz dzīvi, kā arī ir jau diezgan ilgi padzīvojusi. Tādēļ nevienam nav brīnums vai šoks par to, ko un kā viņa to dara! Ir liela iespēja, ka ir grūti, bet tāda nu viņa ir!
Par Dionu man ir mazliet šoks, jo vispār nav tik mīļa un pūkaina. Diezgan bieži vien brūk virsū bez tēmas. Ļoti prasīga, kaprīza un nosodoša. Saskatīju to, ka ir, ir laikam jāpaiet laiks izaugsmei, dikti vēl jauniņa.
Diona ir ļoti iedomīga , to sapratu jau sen kad vēl mācījās Rēzeknē. Par mazo meiteni ar piekrītu, nevaru iedomāties kā viņa sadzīvo ar to vīrieti.
Kā arī es visulaiku nevaru saprast- šķielē viņa vai nē?
04.11.2024 18:21 |

10 gadi
Reitings 2904
Reģ: 29.01.2009
Tām kas šokējas par drāki, skatieties otro sēriju, tur tāds pāļa bazars ? trakāk kā pirmajā

kur tad jau redzēji?
04.11.2024 18:24 |

Reitings 10827
Reģ: 30.12.2015
es nemāku atrast laikam - kur to otro var atrast? Es internetā redzu tikai pirmo epizodi, pa go3 ir tikai pirmā piektdien.. es laikam nemāku meklēt 😅
04.11.2024 18:59 |

Reitings 654
Reģ: 07.02.2023
maijpukjiite @ 04.11.2024 15:34
mani drausmīgi izbesīja tas, ka viņa ķērc visu laiku, pilnīgi galva jau sāka sāpēt, ķērc kā vārna visu laiku :D palasīju pēc tam "dīvāna ekspertus" twitter, daudziem tas krita uz nerviem. Vēl man viņa brīžiem likās drausmīgi neprofesionāla - tai meitenei, kas skaisti dejoja, piesējās par apģērbu, bet pati apģērbusies dievszin kādos vanckaros, it kā tikko no gultas izkāpusi :D
Viņa iztaisās par wannabe lielo eksperti visur, piemēram, arī tai otrai meitenei, kas dziedāja un viņai bija tie dejotāji fonā, pēc tam pateikt, ka bija ļoti slikti - nu, es neesmu dziedāšanas eksperts, bet šaubos, ka viņa arī tāda ir. Nu jā, bija uztraukums meitenei, šur tur šķībi nodziedāja un viņa pazuda fonā ar tām dejotājām, kas izcēlās vairāk par viņu pašu, bet come on, puse no maziem bērniem, par ko Linda kvieca un spiedza, bija daudz sliktāki un viņa viņus palaida tālāk uz nākamajām kārtām. Nu man likās ļoti neprofesionāli vērtēšana, īpaši šajā epizodē. Es atceros to Dženiferu no xfaktora un tur arī viņai uztraukums pievīla. Lindai pašai ir bērni, vai viņa nesaprot, ka šitādi teksti ļoti gāž cilvēkam pašcieņu un vēlmi kaut ko darīt? Ļoti nekorekti no žūrijas locekļa?
pirmā emocija - kas viņai galvā sakāpis , es viņu vēl nesen nezināju , bet te vada šovu un kritizē kā būtu Experts. Viņu ielika šovam ?
04.11.2024 19:00 |

10 gadi
Reitings 413
Reģ: 15.01.2013
Es četri uz koferiem skatos tet plus. Tāpēc jau otro esmu redzējusi, gaidu komentārus :D šodien skatīšos jau trešo sēriju
Par Dionu neko daudz nezināju, bet viņa arī diezgan kaitinoša izrādās, puiši gan tīri ok
04.11.2024 19:05 |

Reitings 654
Reģ: 07.02.2023
😳
04.11.2024 19:11 |

Reitings 10827
Reģ: 30.12.2015
BB @ 04.11.2024 19:05
Es četri uz koferiem skatos tet plus. Tāpēc jau otro esmu redzējusi, gaidu komentārus :D šodien skatīšos jau trešo sēriju
Par Dionu neko daudz nezināju, bet viņa arī diezgan kaitinoša izrādās, puiši gan tīri ok
nu, tad man vēl ilgi jāgaida :D man ir tikai go3 diemžēl, es tik pa vienai epizodei tieku klāt
04.11.2024 19:22 |

Reitings 20390
Reģ: 27.11.2018
Manās rokās nonāca, Elita Drakes 8 mīlestības valodas - tas ir tīrs pašslavināšanas un nebeidzamas “es, es, es” paraugdemonstrējums. Pilna pretrunām katrā lappusē! Piemēram, ka alkoholu nelieto, bet visu grāmatu grozās ap vīna glāzi — pat grūtniecības un zīdīšanas laikā. Tāpat arī it kā tēlo “supermammu”, kura vienmēr ir blakus dēlam, bet reāli visur klejo apkārt, kamēr bērns nogrūsts vecākiem. Un tādā garā.
Un par vīriešiem… viņa nesmādē aizņemtos, precētos….pati uzticību nekultivē (tas gan tikai starp rindām lasāms, bet pietiekami skaidrs). Un viņas garīgā attīstība? Nu… no coments. Ja tas ir dzīvesstāsts (noteikti) tad njaaaa…vienīgais, kas šo grāmatu padara lasāmu, ir otras autores valoda un redaktoru profesionalitāte.
04.11.2024 19:37 |

Reitings 16
Reģ: 22.07.2024
krixis3 @ 04.11.2024 14:47
Šodien bija reality shock. Tiešām, IG ļoti kritiski ir jāizvērtē, ko redz un kā redz. Satiku Andžu dzīvē. Viņa ir tik maziņa. Savā galvā man šķita, ka viņa ir gara. Nē, uz 1.60. Kas nav pārmetums, vnk es šokā, kā internets rāda un iek domāt savādāk. Tievina, smalciņa. Atpazinu nevis viņu, bet Adriju.
Un tad man jautājums, cik kārna reāli ir Didrihsone. Jo Kristina jau IG izskatās normāli, dzīvē tievāks. Bet Elīna jau interneta izskatās, kā bada cietēja.

Man gan bija vairāk šoks par viņas attieksmi. To, ka maza, var redzēt pēc pasākumu foto uz citu fona. To, ka tik nekomunikabla un attālināta no visiem, gan nedomāju. Likās būs sirsnīgāka par visiem pārējiem, spriežot pēc viņas reels utt., bet nekā. Vēsa, atturīga un ka tik kaut ko ietirgot. Citus influencerus gan sagaidīja ar plašu smaidu 😁 Šrit var just, ka tikai piķis ir mērķis, nevis klients.
Domāju precīzi to pašu ko Laura Valuts storijos šodien teica, gan par Andžas, gan Denisa stendiem.
Spīķe ar Evelīnu vienmēr pie saviem stendiem sagaida ar smaidu un visiem atbild pat uz stulbākajiem jautājumiem skaidro kaut vai pa 10x, ja prasa. Redzēju arī, ka Spīķei nāca klāt bildēties un viņa vēl samīļoja to meiteni.
Agrāk man likās, ka viņa jau toč būs iedomīgāka, bet dzīve parāda pretējo. Par abām viedoklis mainījās. Par vienu uz slikto, par otru uz labo pusi.
04.11.2024 19:39 |

Reitings 242
Reģ: 13.07.2023
žēl, pēdējā laika izklausās, ka vispirms jāprecas, lai pēc tam saprastu, ka jāšķiras 😕 varbūt kļūdos, bet liekas Samanta Tina arī varētu pēc kāda laika šai pulcina būt. Tas vīrietis tāds galīgi ne prieks viņas liekas
04.11.2024 19:51 |

Reitings 12681
Reģ: 06.07.2022
Otiiilija @ 04.11.2024 19:37
Manās rokās nonāca, Elita Drakes 8 mīlestības valodas - tas ir tīrs pašslavināšanas un nebeidzamas “es, es, es” paraugdemonstrējums. Pilna pretrunām katrā lappusē! Piemēram, ka alkoholu nelieto, bet visu grāmatu grozās ap vīna glāzi — pat grūtniecības un zīdīšanas laikā. Tāpat arī it kā tēlo “supermammu”, kura vienmēr ir blakus dēlam, bet reāli visur klejo apkārt, kamēr bērns nogrūsts vecākiem. Un tādā garā.
Un par vīriešiem… viņa nesmādē aizņemtos, precētos….pati uzticību nekultivē (tas gan tikai starp rindām lasāms, bet pietiekami skaidrs). Un viņas garīgā attīstība? Nu… no coments. Ja tas ir dzīvesstāsts (noteikti) tad njaaaa…vienīgais, kas šo grāmatu padara lasāmu, ir otras autores valoda un redaktoru profesionalitāte.

Jā, baiss sievišķis. Kad viņa bija pie Džiļa, tā intervija sastāvēja tikai no "es, es, man, man". Pati sev kaut kādu garīguma kroni uzlikusi galvā, bet nu aita totāla. Un tā griezīgā balss, šausmas. Viņai un arī Kivičenei ir šis specifiskais balss tonis - nepatīkami griezīgs.
04.11.2024 19:57 |

Reitings 242
Reģ: 13.07.2023
krmmm @ 04.11.2024 12:59

Ja c vitamīns cilvēkam nav vajadzīgs, kāpēc šodien viņa reklamē c vitamīna uztura bagātinātāju? Kā zināms, gaļā c vitamīna nav un tas ir tikai augu produktos.
es jau to rakstīju, ka viņas super puper dzīvesveids, neiet kopā ar tiem ntajiem vitamīniem, ko reklamē 😁 apmēram, kā Drake alko nelieto, bet tikai pietur glāzītes vai kotleti aposta 😁
04.11.2024 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits