maijpukjiite @ 04.11.2024 15:26nu Diona vēl tā, bet man tieši Elitas pozēšana krita uz nerviem. Wannabe elitāra dāma, bet uzvedība brīžiem kā prastai tirgussievai. Es arī uzsprāgtu Dionas vietā, ja es taisu vakariņas un man viena veca vista sēž dīvānā, dzer luharī vīnu un komentē, bet pati neko nedara :D varēja vairākkārt redzēt, ka puišiem ir neērti, cepuri nost Kareļina mieram :D un tā ir tikai pirmā epizode, kas būs vēl tālāk
Natali @ 04.11.2024 15:34viņa no aizmugures izskatās pēc parastas 11-12 gadīgas meitenes, līdz pagriežas un ieraugi realitāti, ka tā ir pieaugusi sieviete. Galva izskatās neproporcionāli liela tik sīciņam augumam.
maijpukjiite @ 04.11.2024 15:34mani drausmīgi izbesīja tas, ka viņa ķērc visu laiku, pilnīgi galva jau sāka sāpēt, ķērc kā vārna visu laiku :D palasīju pēc tam "dīvāna ekspertus" twitter, daudziem tas krita uz nerviem. Vēl man viņa brīžiem likās drausmīgi neprofesionāla - tai meitenei, kas skaisti dejoja, piesējās par apģērbu, bet pati apģērbusies dievszin kādos vanckaros, it kā tikko no gultas izkāpusi :D
Viņa iztaisās par wannabe lielo eksperti visur, piemēram, arī tai otrai meitenei, kas dziedāja un viņai bija tie dejotāji fonā, pēc tam pateikt, ka bija ļoti slikti - nu, es neesmu dziedāšanas eksperts, bet šaubos, ka viņa arī tāda ir. Nu jā, bija uztraukums meitenei, šur tur šķībi nodziedāja un viņa pazuda fonā ar tām dejotājām, kas izcēlās vairāk par viņu pašu, bet come on, puse no maziem bērniem, par ko Linda kvieca un spiedza, bija daudz sliktāki un viņa viņus palaida tālāk uz nākamajām kārtām. Nu man likās ļoti neprofesionāli vērtēšana, īpaši šajā epizodē. Es atceros to Dženiferu no xfaktora un tur arī viņai uztraukums pievīla. Lindai pašai ir bērni, vai viņa nesaprot, ka šitādi teksti ļoti gāž cilvēkam pašcieņu un vēlmi kaut ko darīt? Ļoti nekorekti no žūrijas locekļa?
garsigs_persiks @ 04.11.2024 17:30Kā jau te dažas iepriekš izteica pieņēmumus - Kashers tikko nāca klajā ar paziņojumu, ka abi ar Jāni tomēr ir šķīrušies...
skumji ir tas, ka viņa “nedaudz” samelojas par šo to. Piemēram “visu dzīvi viņa esot veģetāriete”… mana paziņa viņu nejauši satika Lauvas namā, locot iekšā gaļas kotletes…. 😁 Esot viņai ļoti sagribējies 😁BB @ 04.11.2024 17:34Tām kas šokējas par drāki, skatieties otro sēriju, tur tāds pāļa bazars ? trakāk kā pirmajā
maijpukjiite @ 04.11.2024 09:51nāku par vēlu un tikai tagad skatos četri uz koferiem - ak kungs, kāds sveškauns par to Elitu Drāki - tādu baigo glauno un elitāro sievieti tēlo, bet čušš vien sanāk :D visus komandē un izrīko, pilnīgi pretīgi skatīties. Ļoti nepatīkamas un prastas sievietes iespaidu atstāj ?
Diona ir ļoti iedomīga , to sapratu jau sen kad vēl mācījās Rēzeknē. Par mazo meiteni ar piekrītu, nevaru iedomāties kā viņa sadzīvo ar to vīrieti.LivaLauva1 @ 04.11.2024 13:54
Elita Drāke ir ar savu skatījumu uz dzīvi, kā arī ir jau diezgan ilgi padzīvojusi. Tādēļ nevienam nav brīnums vai šoks par to, ko un kā viņa to dara! Ir liela iespēja, ka ir grūti, bet tāda nu viņa ir!
Par Dionu man ir mazliet šoks, jo vispār nav tik mīļa un pūkaina. Diezgan bieži vien brūk virsū bez tēmas. Ļoti prasīga, kaprīza un nosodoša. Saskatīju to, ka ir, ir laikam jāpaiet laiks izaugsmei, dikti vēl jauniņa.
BB @ 04.11.2024 17:34Tām kas šokējas par drāki, skatieties otro sēriju, tur tāds pāļa bazars ? trakāk kā pirmajā
es nemāku atrast laikam - kur to otro var atrast? Es internetā redzu tikai pirmo epizodi, pa go3 ir tikai pirmā piektdien.. es laikam nemāku meklēt 😅BB @ 04.11.2024 17:34Tām kas šokējas par drāki, skatieties otro sēriju, tur tāds pāļa bazars ? trakāk kā pirmajā
pirmā emocija - kas viņai galvā sakāpis , es viņu vēl nesen nezināju , bet te vada šovu un kritizē kā būtu Experts. Viņu ielika šovam ?maijpukjiite @ 04.11.2024 15:34mani drausmīgi izbesīja tas, ka viņa ķērc visu laiku, pilnīgi galva jau sāka sāpēt, ķērc kā vārna visu laiku :D palasīju pēc tam "dīvāna ekspertus" twitter, daudziem tas krita uz nerviem. Vēl man viņa brīžiem likās drausmīgi neprofesionāla - tai meitenei, kas skaisti dejoja, piesējās par apģērbu, bet pati apģērbusies dievszin kādos vanckaros, it kā tikko no gultas izkāpusi :D
Viņa iztaisās par wannabe lielo eksperti visur, piemēram, arī tai otrai meitenei, kas dziedāja un viņai bija tie dejotāji fonā, pēc tam pateikt, ka bija ļoti slikti - nu, es neesmu dziedāšanas eksperts, bet šaubos, ka viņa arī tāda ir. Nu jā, bija uztraukums meitenei, šur tur šķībi nodziedāja un viņa pazuda fonā ar tām dejotājām, kas izcēlās vairāk par viņu pašu, bet come on, puse no maziem bērniem, par ko Linda kvieca un spiedza, bija daudz sliktāki un viņa viņus palaida tālāk uz nākamajām kārtām. Nu man likās ļoti neprofesionāli vērtēšana, īpaši šajā epizodē. Es atceros to Dženiferu no xfaktora un tur arī viņai uztraukums pievīla. Lindai pašai ir bērni, vai viņa nesaprot, ka šitādi teksti ļoti gāž cilvēkam pašcieņu un vēlmi kaut ko darīt? Ļoti nekorekti no žūrijas locekļa?
😳garsigs_persiks @ 04.11.2024 17:30Kā jau te dažas iepriekš izteica pieņēmumus - Kashers tikko nāca klajā ar paziņojumu, ka abi ar Jāni tomēr ir šķīrušies...
nu, tad man vēl ilgi jāgaida :D man ir tikai go3 diemžēl, es tik pa vienai epizodei tieku klātBB @ 04.11.2024 19:05Es četri uz koferiem skatos tet plus. Tāpēc jau otro esmu redzējusi, gaidu komentārus :D šodien skatīšos jau trešo sēriju
Par Dionu neko daudz nezināju, bet viņa arī diezgan kaitinoša izrādās, puiši gan tīri ok
krixis3 @ 04.11.2024 14:47Šodien bija reality shock. Tiešām, IG ļoti kritiski ir jāizvērtē, ko redz un kā redz. Satiku Andžu dzīvē. Viņa ir tik maziņa. Savā galvā man šķita, ka viņa ir gara. Nē, uz 1.60. Kas nav pārmetums, vnk es šokā, kā internets rāda un iek domāt savādāk. Tievina, smalciņa. Atpazinu nevis viņu, bet Adriju.
Un tad man jautājums, cik kārna reāli ir Didrihsone. Jo Kristina jau IG izskatās normāli, dzīvē tievāks. Bet Elīna jau interneta izskatās, kā bada cietēja.
žēl, pēdējā laika izklausās, ka vispirms jāprecas, lai pēc tam saprastu, ka jāšķiras 😕 varbūt kļūdos, bet liekas Samanta Tina arī varētu pēc kāda laika šai pulcina būt. Tas vīrietis tāds galīgi ne prieks viņas liekasgarsigs_persiks @ 04.11.2024 17:30Kā jau te dažas iepriekš izteica pieņēmumus - Kashers tikko nāca klajā ar paziņojumu, ka abi ar Jāni tomēr ir šķīrušies...
Otiiilija @ 04.11.2024 19:37Manās rokās nonāca, Elita Drakes 8 mīlestības valodas - tas ir tīrs pašslavināšanas un nebeidzamas “es, es, es” paraugdemonstrējums. Pilna pretrunām katrā lappusē! Piemēram, ka alkoholu nelieto, bet visu grāmatu grozās ap vīna glāzi — pat grūtniecības un zīdīšanas laikā. Tāpat arī it kā tēlo “supermammu”, kura vienmēr ir blakus dēlam, bet reāli visur klejo apkārt, kamēr bērns nogrūsts vecākiem. Un tādā garā.
Un par vīriešiem… viņa nesmādē aizņemtos, precētos….pati uzticību nekultivē (tas gan tikai starp rindām lasāms, bet pietiekami skaidrs). Un viņas garīgā attīstība? Nu… no coments. Ja tas ir dzīvesstāsts (noteikti) tad njaaaa…vienīgais, kas šo grāmatu padara lasāmu, ir otras autores valoda un redaktoru profesionalitāte.
es jau to rakstīju, ka viņas super puper dzīvesveids, neiet kopā ar tiem ntajiem vitamīniem, ko reklamē 😁 apmēram, kā Drake alko nelieto, bet tikai pietur glāzītes vai kotleti aposta 😁krmmm @ 04.11.2024 12:59
Ja c vitamīns cilvēkam nav vajadzīgs, kāpēc šodien viņa reklamē c vitamīna uztura bagātinātāju? Kā zināms, gaļā c vitamīna nav un tas ir tikai augu produktos.