garsigs_persiks @ 04.11.2024 08:16
Man izskatās, ka tādu īstu draudzeņu viņai nemaz nav. Savākusi ap sevi tikai kādreizējās More than Size fotosesiju dalībnieces, kuras gan jau arī jūtas iederīgākas "savējo" lokā
Claire @ 04.11.2024 07:37vīrs viņai izskatās jēdzīgs, tiešām nevar pateikt, lai beidz eksponēties?
Vakar viņa vispār uzvedās kā tāda pilnmēness skartā, ntie storiji?
maijpukjiite @ 04.11.2024 09:51nāku par vēlu un tikai tagad skatos četri uz koferiem - ak kungs, kāds sveškauns par to Elitu Drāki - tādu baigo glauno un elitāro sievieti tēlo, bet čušš vien sanāk :D visus komandē un izrīko, pilnīgi pretīgi skatīties. Ļoti nepatīkamas un prastas sievietes iespaidu atstāj ?
maijpukjiite @ 04.11.2024 09:51nāku par vēlu un tikai tagad skatos četri uz koferiem - ak kungs, kāds sveškauns par to Elitu Drāki - tādu baigo glauno un elitāro sievieti tēlo, bet čušš vien sanāk :D visus komandē un izrīko, pilnīgi pretīgi skatīties. Ļoti nepatīkamas un prastas sievietes iespaidu atstāj ?
sivenssivenamdraugs @ 04.11.2024 10:17
Entie storiji jau nav nekas slikts, bet ja viņa ieliks afro bizītes, kā minēja, tad gan būs cringe. Lai jau liek, bet viņai aug divi bērni, kuri pietiekami lieli. Bet pati uzvedas diezgan agresīvi Threadā. Ok, pret uzbraucieniem nav jāklusē, bet man būtu kauns, ja mana māte šādi uzvestos publiskā vidē un tad reklamētu normālu ēdienu, tad ar putām uz lūpām, ka cilvēkam dārzeņi un augļi nemaz nav vajadzīgi, ka pietiek tikai ar olām, gaļu un sviestu. Vot tas ir sviests.
MTY @ 04.11.2024 13:33Runājot par Šovu Četri uz Koferiem, neteikšu ka Diona ir kaut kāda labiņā, īpaši tā apvainošanās par Kūkam pilnīga bezjēdzība un tā acu bolīšana, es teiktu ka dāmītei vēl jāizaug uzvedās kā 18 gadīga meitene no laukiem :D
cory @ 03.11.2024 20:37
Pēc tā, kas redzams šajā mājas lapā neviens nekur nesēž. Visām tām tieslietām ir status "dismissal" vai "want of prosecution", kas pa lielam nozīmē, ka tās lietas tika atceltas un neviens netika apsūdzētās. Turklāt no 5 lietām, trijās viņa bija prasītāja.
MTY @ 04.11.2024 13:33Runājot par Šovu Četri uz Koferiem, neteikšu ka Diona ir kaut kāda labiņā, īpaši tā apvainošanās par Kūkam pilnīga bezjēdzība un tā acu bolīšana, es teiktu ka dāmītei vēl jāizaug uzvedās kā 18 gadīga meitene no laukiem :D
LivaLauva1 @ 04.11.2024 13:49Kāds jums ir viedoklis par "Ir talants!" Lindas viedokli?
nu Diona vēl tā, bet man tieši Elitas pozēšana krita uz nerviem. Wannabe elitāra dāma, bet uzvedība brīžiem kā prastai tirgussievai. Es arī uzsprāgtu Dionas vietā, ja es taisu vakariņas un man viena veca vista sēž dīvānā, dzer luharī vīnu un komentē, bet pati neko nedara :D varēja vairākkārt redzēt, ka puišiem ir neērti, cepuri nost Kareļina mieram :D un tā ir tikai pirmā epizode, kas būs vēl tālākMTY @ 04.11.2024 13:33Runājot par Šovu Četri uz Koferiem, neteikšu ka Diona ir kaut kāda labiņā, īpaši tā apvainošanās par Kūkam pilnīga bezjēdzība un tā acu bolīšana, es teiktu ka dāmītei vēl jāizaug uzvedās kā 18 gadīga meitene no laukiem :D
LivaLauva1 @ 04.11.2024 13:49Kāds jums ir viedoklis par "Ir talants!" Lindas viedokli?
LivaLauva1 @ 04.11.2024 13:54
Elita Drāke ir ar savu skatījumu uz dzīvi, kā arī ir jau diezgan ilgi padzīvojusi. Tādēļ nevienam nav brīnums vai šoks par to, ko un kā viņa to dara! Ir liela iespēja, ka ir grūti, bet tāda nu viņa ir!
Par Dionu man ir mazliet šoks, jo vispār nav tik mīļa un pūkaina. Diezgan bieži vien brūk virsū bez tēmas. Ļoti prasīga, kaprīza un nosodoša. Saskatīju to, ka ir, ir laikam jāpaiet laiks izaugsmei, dikti vēl jauniņa.
mani drausmīgi izbesīja tas, ka viņa ķērc visu laiku, pilnīgi galva jau sāka sāpēt, ķērc kā vārna visu laiku :D palasīju pēc tam "dīvāna ekspertus" twitter, daudziem tas krita uz nerviem. Vēl man viņa brīžiem likās drausmīgi neprofesionāla - tai meitenei, kas skaisti dejoja, piesējās par apģērbu, bet pati apģērbusies dievszin kādos vanckaros, it kā tikko no gultas izkāpusi :DLivaLauva1 @ 04.11.2024 13:49Kāds jums ir viedoklis par "Ir talants!" Lindas viedokli?
viņa no aizmugures izskatās pēc parastas 11-12 gadīgas meitenes, līdz pagriežas un ieraugi realitāti, ka tā ir pieaugusi sieviete. Galva izskatās neproporcionāli liela tik sīciņam augumam.krixis3 @ 04.11.2024 14:47Šodien bija reality shock. Tiešām, IG ļoti kritiski ir jāizvērtē, ko redz un kā redz. Satiku Andžu dzīvē. Viņa ir tik maziņa. Savā galvā man šķita, ka viņa ir gara. Nē, uz 1.60. Kas nav pārmetums, vnk es šokā, kā internets rāda un iek domāt savādāk. Tievina, smalciņa. Atpazinu nevis viņu, bet Adriju.
Un tad man jautājums, cik kārna reāli ir Didrihsone. Jo Kristina jau IG izskatās normāli, dzīvē tievāks. Bet Elīna jau interneta izskatās, kā bada cietēja.