Zaļā Dille @ 21.10.2024 21:12Kas Milzarajai noticis, ka slimnīcā? Operācija laikam kāda.
Kirbis32 @ 22.10.2024 01:43
Tur sen viss negodīgi un tie uztura plāni ar ir švaki.
Ja pirmie 3 projekti bija superīgi,tad tagad tā ir tīrākā naudas sūkšana. Šogad 380 dalībnieki 380×100 eur!
Uzkatu ka tādā konkursā vajadzētu noteiktu skaitu dalībnieku.
Foruma latviešu valodas skolotāja atradusies 😂Mc.Queen @ 22.10.2024 10:48
Varbūt vismaz sāc ar to,ka uzvārdu raksti pareizajā dzimtē.
Jau kuro reizi domāju,ka domāta sieviete.
Ariete @ 22.10.2024 14:16Foruma latviešu valodas skolotāja atradusies ?
Speciāli izraisītā spontānā aborta? ko?Kirbis32 @ 21.10.2024 20:33Bāc tā Trisha ir tik prasta,bet tēlo tādu veceni. Viņai laikam kaut kāda trauma no šķiršanās un aborta!pāgājuši ir 3 gadi kopš viņas speciāli izraisītā spontānā aborta,bet viņa turpina to stāstīt gandrīz katrai projekta dalībniecei katru gadu,katru projektu.
Trisha sņemies,aizej uz baznīcu mācītājam izsūdzi savu grēku, ja dvēsele nespēj panest izdarīto!!
Yourbestie @ 22.10.2024 14:33Jauna diena, atkal jauns uzsvars Līvai par grūtniecību. Tiešām bāzīs katrā story un postā, ka viņa grūtniece ?
Līviņ, mes visi jau sapratām, ka esi stāvoklī. Nav dienā jāatkārto vairākas reizes :D
nedomāju, ka kādas visu laiku pienes, sūta screenus utt. Pašas te sēž, daža pat noteikti komentē un pienes kādu baumu par kādu citu influenceri.Sigita11 @ 22.10.2024 15:47Trisha vai persona, kura nes ziņu Trishai - te neviens nerunā par vietu no kurienes Trisha nāk. Apzīmējums ""rajona vecene"" nav par izcelsmi vai dzīvesvietu, bet attieksmi. Un, godīgi sakot, nav jau arī nekas slikts būt rajona vecenei, bet ne visi tādu attieksmi saprot ((es tajā skaitā))
Vai nepastāv iespēja, ka viņa iepazinās ar viņu pēc šķiršanās?woman_wonderland @ 22.10.2024 16:52Līva ir tiešām dumiķe, bērnam bērns. Un atklāšanas video - vēl tizlāks.Tas nav pat instagrammīgs, kā viņa pārkāpa sevi pāri, lai ieliktu? :D Kā vīrs var pateikt - "kāds sakars".. tupeņi..
Neviens šeit neapsprieda coco Kates izgājienus? Kādus palagus un story kādu laiku lika ig, raudāja cik smagi, grūti utt, skatās dzīvokli un meklē dārziņu.. un beigās vnk aizgāja pie cita veča :) malacīte, es Andersones vietā droši vien arī tādu draudzeni - padauzu atsijātu. Nabaga iepriekšējais čalis Matīss. Tajā Skuju ģimenē visas tādas izskatās, gan Lība gan Jete labuma meklētājas.
Andersone ar savu 10+ gadus kopā. Gan jau pateica kāda skarbāku viedokli, kad šķīrās no Matīsa. Jo ar bērniņa tēti ar nesmuki šķīrāswoman_wonderland @ 22.10.2024 16:52Līva ir tiešām dumiķe, bērnam bērns. Un atklāšanas video - vēl tizlāks.Tas nav pat instagrammīgs, kā viņa pārkāpa sevi pāri, lai ieliktu? :D Kā vīrs var pateikt - "kāds sakars".. tupeņi..
Neviens šeit neapsprieda coco Kates izgājienus? Kādus palagus un story kādu laiku lika ig, raudāja cik smagi, grūti utt, skatās dzīvokli un meklē dārziņu.. un beigās vnk aizgāja pie cita veča :) malacīte, es Andersones vietā droši vien arī tādu draudzeni - padauzu atsijātu. Nabaga iepriekšējais čalis Matīss. Tajā Skuju ģimenē visas tādas izskatās, gan Lība gan Jete labuma meklētājas.
no “neesmu nekam dzīvē piesaistīta, skrienu ar bikini pa Taizemi, bērnam skolu nevajag” uz “bērns mācās Latvijā un es taisu rinoplastiku?!” Wtf?!?!?MartaElza @ 22.10.2024 11:20
Degunu operēja.
krustcele @ 22.10.2024 20:27no “neesmu nekam dzīvē piesaistīta, skrienu ar bikini pa Taizemi, bērnam skolu nevajag” uz “bērns mācās Latvijā un es taisu rinoplastiku?!” Wtf?!?!?
krustcele @ 22.10.2024 20:27no “neesmu nekam dzīvē piesaistīta, skrienu ar bikini pa Taizemi, bērnam skolu nevajag” uz “bērns mācās Latvijā un es taisu rinoplastiku?!” Wtf?!?!?
Hmmm1 @ 22.10.2024 15:34
Tas gan, reāli atsekoju viņai, jo priekšā un pakaļā tik bēŗns, esmu grūtniece :D
Nu zini ir par daudz. Katrs story grūtniecei vajag uz sitiena Gan Bei u.t.t. :D
SantaC @ 22.10.2024 17:07Uresinai viss tai čaiņikā ir kārtībā šādi cilvēku epastus izliekot publiski?