Natali @ 16.10.2024 17:10Tieši tikko noskatījos un radās jautājums- kāpēc tik basic cilvēki tiek radīti pa TV? Meitene tik vienkārša, bet ne tādā labā nozīmē- vienkārša, nesamākslota, bet garlaicīgā- gan izskatā, gan personībā. Puisis- kas tā par milzu pumpu? Un vīrietis, tā kiķina kā jauna meitene! Atstāja neizglītotu cilvēku iespaidu, kas cenšas izlikties par to, kas viņi nav. Cik sapratu, viņas bērns dzīvo pie viņiem, bet nu- cik viņiem gadi, ka jau paspējusi tā savairoties?
venīri padarīs Tevi 10x elegantãku.Yeahyeahyeahs @ 16.10.2024 12:55
Nepiekritīšu. Par ādu - man pašai bija problēmas un, kad bija, šad tad vēl ir izsitumi, ja kāds pateiktu, ka esmu nekopta tikai tādēļ - tik daudz naudas ieguldīts dermatologos un ārstēšanā, ka rūpējos par sevi labāk (un ar progresu) nekā cita, kurai no dabas paveicies labāk ar ādu, bet varbūt nedara neko.
Zobi manā skalā ir normāli, man vispār liekas jocīgi, ka skaistuma standarts ir venīri vai kroņi - cilvēks var būt arī ar saviem dabīgajiem zobiem kopts. Vai viņa storijos nerunā? Gan jau, ka runā un tad jau sekotājiem zobi nav pārsteigums.
ka kivič pāris- iepriekšējie nav vajadzīgi, tagad būs kopīgs love child 😒Valdet @ 16.10.2024 16:26Par Dāvidu un Arnitu.. pareizi saprotu, ka Dāvids neliekas ne zinis par saviem 2 bērniem un Arnita par savu 1 bērnu un tagad abiem kopīgs bērns būs? Vai nav tik traki un rūpējas par iepriekšējiem bērniem? Baigi nenoticēju arī Dāvida atrunai par briljantu gredzenā, ka lombards nenovērtēja ?
kurā pasaulē? Salikt visus zobus vienādus, orbit baltumā kur nevar saprast vai tev protēze vai visa zobu līnija vienāda, man tas neliekas eleganti. Eleganti ir kopt savus zobus pēc iespējas izvairoties no mākslīgajiem uzpūstajiem standartiem.Kate9 @ 16.10.2024 18:27venīri padarīs Tevi 10x elegantãku.
fuj. Parādi sevi, skaistuma karalieneAnggggst @ 16.10.2024 12:21Kas ir tā Vavilova? Ar ko slavena? Pēc tiktoka liekas, ka tipiska Maskačkas iedzīvotāja. ? seja viņai izskatās vnk drausmīgi! Ļoti biedējošs paskats… ??? ne par ko koptu tur nevar būt i runas!
Skandalalert @ 16.10.2024 15:58Jushas padrushas masai storija karbonade izskatas apvemta
Yeahyeahyeahs @ 16.10.2024 13:10Pačekoju viņas instagram, gandrīz katrs ieraksts ir sadarbība, kas ir kā būt žurnālā vai TV ekrānā. Daudz esat redzējuši tur cilvēkus ar aknēm? Uz tādiem pasākumiem cilvēki pucējas, piesaista fotogrāfus utt. Tās sadarbības, kas viņai ir, nav taisītas ar savu telefonu selfijrežīmā. Izskatās, ka reklamēt, būt modelei - tas ir viņas darbs.
yay @ 16.10.2024 19:26Vai gadījumā Dāvida jaunā meitene nav tā pati māklere, kura izrādīja Dāvidam un Janai dzīvokli centrā? Man arī par viņu sabojājās iespaids pēc tā džentelmeņu kluba.. tādas šļuras tur vilkās.
Priekš kam viņiem tas bērns vispār vajadzīgs?😳 Tak jau ir čupa ar bērniem. Viņi tak abi izskatās nenormāli bezatbildīgi! Tas vēl pat īsti šķīries navSunlight @ 16.10.2024 19:43
Jap ? Ar šo skaisto stāstu dāsni dalījās un pasniedza kā lielo mīlas romānu ? Jau tad esot paralēli rakstījušies un zvanījušies. Šovā vēl parādīja kadrus, kur Dāvids ar Janu skatās dzīvokli.
amareto @ 16.10.2024 16:14tu kā klients aizej uz šopingu un tev modes “eksperte” visu laiku sit ar savu “tašu”, jo bail nolikt viņu kaut kur - laikam bail, ka tagad visas kā kaijas neskrien pēc viņas un nenozog ????
Enikő @ 16.10.2024 20:28
Esmu laikam vecmodīga, bet tik briesmīgi sakombinēti apģērbi.
Pilníbā piekrītu, pirmkārt nervus iznes un liek braukt pa tumsa tur kur nevar ne izbraukt ne apgriezties pa tumsu🙈 Tādēļ, ka visi slinki! Domāju, ka tur nevienam nav vadītāja apliecības!Agny13 @ 16.10.2024 22:534 uz koferiem or whatever.
Neēsmu noskatījusies visas sērijas, bet nu tam Mārtiņam, kas brauc pie stūres visu laiku, ir jādod punkti un atzinība!
Sunlight @ 16.10.2024 18:49Kādai tiešām tā Dāvida beibe šķita simpātiska? ? Viņa pati principā atzinās, ka stalkoja viņu un koļīja pat par spīti tam, ka tas jāklis bija attiecībās. Tur vēl viens gadījums, kad atradies podiņš un vāciņš. Sieviete, kas vēl ņaud, ka “kas es esmu Dāvidam, ja viņam ir sieva Jana?”. Sirsniņ, man tev sliktas ziņas ?
Dovana @ 16.10.2024 23:03Pilníbā piekrītu, pirmkārt nervus iznes un liek braukt pa tumsa tur kur nevar ne izbraukt ne apgriezties pa tumsu? Tādēļ, ka visi slinki! Domāju, ka tur nevienam nav vadītāja apliecības!