nu ja tas sacensibu del, tad ir saprotams kads merkis un uz ko ej un ka sis ir vajadzigs, bet ir jau citas kas vel trakak tieve un ne prieks sacensibam, bet helenai protams loti izmainijas sejas forma ar tievesanu, cits skatsbeReal @ 24.08.2024 15:43Bet esmu šokā kā ir izmainījusies Helēna Robežniece, palikusi tik tieva, nedaudz baisi salīdzinot ar vecajā bildēm
Jā, piekrītu.rudenslapas @ 24.08.2024 14:04man palika kauns skatīties Jelinskas jaunāko dejošanas stori pie darbiniekiem. wtf
Aniia @ 24.08.2024 17:52Jā, piekrītu.
Un vispār brīnos par Fiļu, vai viņš tiešām neko neredz, nesaprot...?
Vai tad Kalendy labāka par Dukuru? lzskatās, ka abi ir ikdienas plostotāji. Kamēr dzīvos abi tā, tikmēr būs ilgi un laimīgi.SarmaD @ 24.08.2024 22:10Nu lai jau Dukuram veicas. Man gan prieka nebūtu šitādu tirliņu par vīru ņemt, bet kādai ir jāsavāc arī tādi. ?
krustcele @ 24.08.2024 19:48Elīna Andersone dzīvo vienistabas dzīvoklī hruščovkā, bet brauc ar Teslu un smaržojas ar 300€ vērtām smaržām. Vot prioritātes dāmai
krustcele @ 24.08.2024 19:48Elīna Andersone dzīvo vienistabas dzīvoklī hruščovkā, bet brauc ar Teslu un smaržojas ar 300€ vērtām smaržām. Vot prioritātes dāmai
MeltedCheese @ 25.08.2024 04:32Izskatās ka Elīnas vīram ļoti daudz liekas naudas, jo teslai, ja kaut kas notiek ( labojumi ) ir ļoti dārgs prieks! Bet nu, lai jau...
MeltedCheese @ 25.08.2024 04:32Izskatās ka Elīnas vīram ļoti daudz liekas naudas, jo teslai, ja kaut kas notiek ( labojumi ) ir ļoti dārgs prieks! Bet nu, lai jau...
Yes min @ 25.08.2024 08:50Vēl kāda seko Imsushitakeout jeb Kristapam Strūbergam? Tad, kad bija tas skandāls ar sievu, es tā arī nesapratu, kurš no abiem muld vairāk, taču tagad sliecos domāt, ka čalim ir mentālas problēmas. Nu tāds NARCISS lien no viņa ārā pa visiem galiem storijos. Kaut kāda izbāzta mēle, visu laiku piekārto keponu vai matus. Runā kā pilnīgs pajols un dzen kaut kādu neadekvātu, vecumam neatbilstošu sviestu. Vairs nebrīnos, ka SSatīns vairs nav kontaktā ar šo. Nu RETI pretīgs tipiņš.
Mashka Kakashka @ 25.08.2024 09:09
Pēc tam kad Kristaps tika "kancelots" pilnīgi visur, sāka parādīties pierādījumi, ka īstā varmāka bija pati Mairita. Neadekvāta un traka sieviete. Atlika ielikt vienu postu Twiterī, lai visi bez pierādījumiem uzreiz viņai noticētu, kā arī visi viņai pārskaitīja ziedojumus.
Yes min @ 25.08.2024 09:18
Es arī sliecos uz šo viedokli sākumā, bet tagad vairs ne. Ja viņš tā tusējās apkārt dzerdams un pīpēdams, arī kad Mairita bija mājās ar diviem mazajiem, nav brīnums, ka viņai arī širmis sāka vērties ciet.
Tas cilvēks ir padebīls. Pieaugušu adekvātu vīrieti es tur neredzu. Paskaties pēdējos storijus. Man pat neticas, ka sevi tā publiski var apkaunot skaidrā. Iespējams kož vai kaut ko citu lieto. Nez, cik ilgi tā Līvānu draudzenīte šo izturēs. Man arī radies iespaids, ka naudas viņai ir vairāk nekā Strūbergam.