uzgāju šo postu, izlasīju no sākuma līdz beigām, paskatījos ieliktās latviešu "influenceres".. tā kā jau labu laiku Latvijā nedzīvoju, tad zinu, ka interneta tendences katrā reģionā atšķiras. Ir Amerika ir Rietumeiropa, un ir Krievija, kurai pakaļ skrien latviešu tā sauktās slavenības - nu drusciņ flop..
Ir dažas, kuras es reizēm paskatos, kas jauns noticis, palasu postus, jo tie ir rakstīti no sevis, bet nesekoju nevienai, jo nu nav kam tur īsti sekot un piesārņot tik vērtīgo story joslu.. (jā, mans laiks ir mana nauda, un katra amēbu story sekvence man atņem 15 sekundes mana laika. Ja tā informācija in nevērtīga - dienas outfit, ko ēd mans bērns, cik man gara zāle dārzā izaugusi, tad man to nevajag).
Mani iedvesmo ceļojumu accounti, kuros ir tiešām praktiski padomi, kur labāk, kā labāk, kā atrast labākās cenas vai kādu skaistu vietu, par kuru nezina visi iespējamie tūristi. Nostādītas un nofotošopētas pusplikas vecenes atkal nekādā vērtē - nu nav tas nekas jauns.
Un tagad parunāsim par skaitļiem - no cik followeriem Latvijā skaitās influenceris? jeb tas ir mazsvarīgi, tev ir tikai jāspēj nofotografēt flatlay ar produktiem un tos ielinkot postā pat, ja tas nav apmaksāts?