Londine @ 02.07.2023 23:31Un melnā zakete pūkās - tuvplānā piedurkne labi redzama.
vilkluse @ 03.07.2023 08:27tas, ko Alise vakar ir sadarījusi twitterī ir vienkārši wtf. pretīgs cilvēks.
vilkluse @ 03.07.2023 08:27tas, ko Alise vakar ir sadarījusi twitterī ir vienkārši wtf. pretīgs cilvēks.
Rosèy @ 03.07.2023 09:01Ko Alise sarakstījusi? Ielieciet screenshot, neesmu twitter.
Rosèy @ 03.07.2023 09:01Ko Alise sarakstījusi? Ielieciet screenshot, neesmu twitter.
.Eksperte. @ 03.07.2023 09:43Cilvēki, jums viss mājās?
MĀTE ir zaudējusi BĒRNU! Vai nav vienalga kur viņa liek kādus uzsvarus? Ja to bērnu notriektu auto, arī ietu teikt, ka nejau visiem auto tādas bremzes, nejau visi vadītāji ar tādu reakcijas ātrumu. Bērns ir miris. BĒRNS! Cilvēks atbrīvojas no sāpēm to izdalot, pastāstot. Tāda ir cilvēka daba, citādi mēs sajuktu prātā. Kapēc jāliek savus piecus centus nevietā, es nesaprotu. Tik grūti tos savus viedokļus paturēt pie sevis brīžiem, ka tie ielien nevajadzīgās vietās.
kuššššš @ 03.07.2023 10:23
++++
Man arī tā likās - vienalga, vai piekrīti vai nepiekrīti viņas formulējumiem, uzsvariem, tas vnk NAV SVARĪGI. Ja nevari izteikt līdzjūtību, tad paklusē. Sieviete zaudēja bērnu. Tās ir lielas sāpes, kuras viņa vnk izkliedza netā, kas nav nosodāmi. Tas ir labāk, kā turēt sevī. Varbūt viņai palika vieglāk. Tas nebija ieraksts, kur nopīpētajiem narikiem ierasties un sākt dirst par uzsvariem un aiztāvēt narkotikas.
Alisei un co vnk nopīpētas smadzenes. Good vibes izplatītāja atradusies. Idiote.
Uvavy @ 03.07.2023 10:44Māte - skaidrs, to es arī uzrakstīju, ka sērās var vainot visu pasauli. Bet varbūt jums pašām arī vajadzētu būt iejūtīgākiem pret to, ko nodiršat šajā forumā. Un es nerunāju par Alisi, bet kopumā par attieksmi kā tādu. Tāda divkosība. Skaidrs, ka pie maniem ierakstiem tagad sabirs mīnusiņi, jo spogulī parasti nevienam nepatīk skatīties.
.Eksperte. @ 03.07.2023 10:46
Mēs to situāciju varam staipīt līdz bezgalībai. Pamats jorpojām ir nemainīgs - cilvēks miris. Pie tā arī jāapstājas, nevis jāmeklē skabargas.