Standby @ 09.06.2023 13:12Nīmanes Q&A. Pilnīgi parasta meitene/sieviete, kaut kāds noslēpumainības plīvurs nokrita. It kā viss forši, paveicās ar vīru, jo uztur, un skaisto ārieni, bet ak cik grūti būs un pati to arī saka, kad beigsies dekrēts. Sertifikāta nav, augstākās nav, ko darīs- nezina.. Atgādina Krastiņu Madaru. Arī nezina, ko iesākt ar sevi profesionāli, bet tie dekrēti nevar būt mūžīgi. Veselību un izturību vīriem.
Standby @ 09.06.2023 13:12Nīmanes Q&A. Pilnīgi parasta meitene/sieviete, kaut kāds noslēpumainības plīvurs nokrita. It kā viss forši, paveicās ar vīru, jo uztur, un skaisto ārieni, bet ak cik grūti būs un pati to arī saka, kad beigsies dekrēts. Sertifikāta nav, augstākās nav, ko darīs- nezina.. Atgādina Krastiņu Madaru. Arī nezina, ko iesākt ar sevi profesionāli, bet tie dekrēti nevar būt mūžīgi. Veselību un izturību vīriem.
kordelia @ 09.06.2023 14:14Bet 3 bērnu mammai, manuprāt, nemaz nav jāstrādā. Ģimenei lielāks labums, ka audzina jauno paaudzi, rūpējas par vīru, māju utt. Prieks kam rauties uz kait kādiem darbiem, tādējādi ienesot stresu ģimenē.
Līdzko man būs trešais bērns, 100% klusu par mājsaimnieci. Nav bērts rauties ārpus mājas, kad Tev daudzi mazi bērni mājas.
Citādi mēs to demogrāfiju nepacelsim ;)
Valdet @ 09.06.2023 14:32Man piemēram, nestrādāšana liekas pilnīgi ok, es vairāk brīnos par to, cik ļoti daudz sēž mājās. Teiksim, pulciņus neapmeklē, ar riteni meitenes nebraukājas, bērnu laukumus arī neapmeklē, iet pastaigāties tikai, ja ir tētis. Baigā māju & dāču dzīve. Iespējams daudz ko nerāda, bet tāds iespaids.
Valdet @ 09.06.2023 14:01Nu ar lielu sekotāju loku būs ok, nav tā, ka nekas nav darīts. Domāju kaut ko izdomās Santa. Teiksim Dzenītei esute aizgāja tikai pateicoties saviem sekotājiem., Danenbergsonei arī sekotāju loks i palīdzēja Kalnlāčiem, gan baloniem.
Madara Krastiņa šuva agrāk, bija tur smukas cepurītes vai kas.
Ticiet man, sievietes var visu un ir stipras, pat ja kaut kas notiek un paliek bez nekā - īpaši mammas, viņām ir tāds spēks, ka visu izcīnīs dzīvē.
Un galvenais - prasīt spiest sirsniņas postiem, kas vēl nav.SantaClub @ 09.06.2023 11:35
Gan jau būs veikusi kādas nelikumīgas darbības. Andža kā jau vienmēr neko neizstāsta līdz galam, tik ceļ haipu un algoritmu. Gaida, kad visi sāks rakstīt un prasīt, kas notika.
Kā pašai nav neērti dzīvot tādā pasaulītē? Vai viņa to neapzinās vai saprot un neprot pieņemt kritiku, tāpēc vienmēr drāmo?kuššššš @ 09.06.2023 09:48
Es līdzīgi domāju. Agrāk tā nebija. Vismaz, kad es viņai to vienu brīdi sekoju, likās ok. Man šķiet, ka viņa mainījās līdz ar pirmo sīko - tad visi viņu sāka slavēt par katru sīkumu, viņa pati sāka postot kkādus tekstus, kuri likās mākslīgi sacerēti, vadoties pēc kkāda perfektās instamāmiņas postiņu plāniņa.
Šobrīd man liekas viņai apkārt ir tikai tie, kas dzied dziesmiņas, cik viņa ir lieliska un perfekta, un tāpēc viņai sakāpis galvā. Un viņa pie tā ir pieradusi, ka visas tās instabeibes, ar ko viņa tusējas kopā tikai slavē viņu. Es neteiktu, ka tās viņas druškas ir diži piezemētākas - tā pati Līga, kura arī augstprātīga un liekas, ka ir super perfekta. Vai tā Ābeļu Marta.
Tad ja kāds nedomā, ka Beitika ir lieliskākā persona pasaulē un pasaka to (bez apvainojumiem un rupjībām), tad uzreiz ir drāma.
Gardenia @ 09.06.2023 14:55Timma jau pavisam lēts palicis, ielicis storiju no striptīzkluba kur uz galda sakrāmējis dolāru paciņas ar vārdiem ko gribu to dari!? oj kā Annuška viņam dvēseli piedursusi, ka tādam muļķim soc. Tīklos jāpaliek?
Vakar laikam speciāli bankā mainīja uz 1 dolāra paciņām lai papižonētu striptīza klubā uzliekot uz galda🙈 Šorīt uz naktskapīša knapi 20 var saskaitīt😂 Ātri gan viņu tā karma aiz rociņas pavilka.EmilijaArm @ 09.06.2023 16:03
Un tagad muļķītis rāda, ka modies 8:19 un dolāru žūksnis uz galda. Nu pilnīgs antiņš, ne pieaudzis vecis.