pat ja būtu 22 gadi? otrais bērns drīkst dzimt tikai kaut kādā noteiktā vecumā?
Fantasia @ 09.01.2023 15:47Tās kuras saka par Dārtu. Jums ir bijusi kāda situācija ar viņu ka viņa nav normāla? Es ar saprotu ka viņa ir sarežģīta,visi kas pazīst to saka. Bet intervijas liekas gudra...
u.604737e44a238 @ 09.01.2023 16:10
Es neteicu, ka viņa ir stulba. Ļoti daudz (šķietamu) gudru un pārgudru cilvēku ir ar albatrosiem galvā. Vēl, protams, var diskutēt, vai gudrs cilvēks pīsies ar Kaimiņu...
isiite007 @ 09.01.2023 19:19Pretīgi klausīties Amuna Dāvi. Vakar par nokārtošanos runāja, šodien par savām ģenitālijām. Nu nav tur visi mājās. Man šķiet ka viņam nevis operācijas vajadzēja bet psihiatru. FUJ!
Hey_Lola @ 09.01.2023 15:02Noklausījos Andžas interviju pie Lauras Saulītes. Es Andžai nesekoju un reti, kad apskatos, kad te tiek pieminēta. Intervija interesanta, diezgan atklāta. Zinu, te nesen Andža bija pieminēta sakarā ar savādajām bērna tēva attiecībām.
viņi arī viens otram ar janīnīti rāda savus pinčukus 😂🤮Ainulai @ 09.01.2023 19:24
Es atkal gandrīz nokritu no krēsla, kad tā viņa janīnīte ierunājās, un izrādījās, ka tas ir vecis ?
Šis viss ir tik slimi, cik vien var būt.
Nitaris @ 09.01.2023 09:54
Jā, ir tāda lieta kā disleksija, kas ir vairākām slvenībām un miljonāriem, piemēram Einšteinam, Ričardam Brensonam, Spīlbergam, Stīvam Džobsam u.c. Viņiem ir noņemta spēja pareizi rakstīt, vai lasīt, toties viņiem ir ļoti laba iztēle, neordināra domāšana, kas viņus var padarīt par bagātiem cilvēkiem!
Ainulai @ 09.01.2023 19:24
Es atkal gandrīz nokritu no krēsla, kad tā viņa janīnīte ierunājās, un izrādījās, ka tas ir vecis ?
Šis viss ir tik slimi, cik vien var būt.
u.604737e44a238 @ 09.01.2023 15:07Dārta nekad nav bijusi normāla, jukusi bija jau sen pirms Kaimiņa epopejas.
Dadaaa @ 09.01.2023 23:43
Arī pirms vārda maiņas, skolas laikā- kukuuu.
sen viņš nebija manīts ar savu māti.varbūt atkal sastrīdējies.DebaPeba @ 10.01.2023 00:00Zinu AmunaDavis māti. Gribās teikt, kàda màte, tàda ....
Sākotnēji, kad uzzinàja dēla orientàciju utt. atšuva. Izlikās, ka vispār nav viņai bērnu, kad pār tādiem jautāja.
Vienu brīdi bija žēl Dāvja.
Màte riebíga. Lai gūtu labumu gatava teju visiem pakaļu bučot un tad pasûta dirst. Slimnīcā, kur strādā uzņemšanā, raksturiņš ar no reti riebígajiem. ČUK mammu ceļojumā tā tēloja, ka vemt gribējās.
viņi it kā salaba un Dāvis sāka izmainíties ne uz to labāko pusi, kļuva par uzpûtígu, riebígu cacu.Ceļojumos likās, ka aizviļas par kaut kādiem sīkumiem.
Diez par kādu naudu Dâvis šo operāciju veica. Mugurai tak vajadzèja samest naudiņu, lai Mertens izoperētu(lai gan darbspèjígā vecumā ir valsts operācija), a te tauku atsûkšanai un dupša palielināšanai gan uzradās ..
i nebrīnítos,ka atkal ar Baibu (māti) kašķis. Viņai bija izdevīgi, ka dēls pa TV šoviem dzívojās, tagad, kad mazāk - vairs nav ar ko lepoties.isiite007 @ 10.01.2023 00:44sen viņš nebija manīts ar savu māti.varbūt atkal sastrīdējies.
Bet var jau bût ka mums visu neatrāda. Màte viņam vairākos darbos strādā, pelna piķi, jo nauda patīk. Varbût vienkārši nav laika vienam priekš otraDebaPeba @ 10.01.2023 08:05i nebrīnítos,ka atkal ar Baibu (māti) kašķis. Viņai bija izdevīgi, ka dēls pa TV šoviem dzívojās, tagad, kad mazāk - vairs nav ar ko lepoties.
Kā jau teicu, pašlabuma meklētāja. Dāvis pats ar nav nekāda zelta gabaliņš, bet tur noteikti vainojama vientuļà bērnība utt