Meitenearputniem @ 02.09.2022 13:57Ģimeni burka neskatos .esmu redzējusi tikai dažas sērijas ( ne šīs sezonas),bet kas mani šokēja - reklāma redzēju,ka kuģa sieva brauc mašīnā ar zīdaini rokas ( slinga) un tas tiek uztverts kā ok ? Vai tik tiešām raidījuma producenti nevar kaut kā piekoriģēt un nerādīt šo ,pabridinat,ka nē tas nav ok . Vai šāds piemērs jārada citiem?
es jau domaju, ka drīz būs bildinājums, tā viņi saderīgi likāschiepinja @ 02.09.2022 16:50Par Vavilovu aizdomājos jau vasaras sākumā, ka ir pašķīrušies. Bildes kopīgas nav vairs, bet story ir un abi viens otram seko.
DaigaL @ 02.09.2022 17:27es jau domaju, ka drīz būs bildinājums, tā viņi saderīgi likās
vispār psihologi veselīgai bērna attīstībai iesaka bērniem gulēt ar vecākiem vienā telpā līdz 3 gadiem . Un tikai tad bērnus nošķirt. Nav nekas traks .tik pat labi amorāli nodarboties ar to ,jo bērns tak var ienākt,mazi bērni taču bieži naktīs ceļas.IceCream @ 02.09.2022 21:12Man liekas amorāli jebkurā bērna vecumā nodarboties ar TO viņa klātbūtnē, vienalga, guļ vai mazs un neko nesaprot.
Nē, nu var jau, protams, uzreiz ieteikt būt kreatīvam, bet cik ilgi, cik gadus? Mīcīties kā tīnim pa viesistabas dīvānu? Es varbūt jocīga, bet man savā gultiņā vislabāk patīk.
Rumblerx @ 03.09.2022 12:01Apskatījos DKubasovas story.Lielàkà vińas sejas problèma esot ielaisīga rozàcija! Man sviestmaize no mutes izkrita ? Tad kàdi filtri ir jàlieto, lai IG vińas sejas àda izskatītos kà maza bèrna pakała. man jau śkiet, ka patiess influenceris paràdītu kà izskatàs šī problèma dzīvajà, kà vina ar to sadzīvo utt, bet nee, slèpjas aiz filtru filtriem un meitenes ar tiešàm labu sejas àdu streso un pàrdzīvo, ka nav tik gludas kà influenceres!