Marleena @ 01.09.2022 21:57
Kad es biju bērns, mēs 4 cilvēku ģimene dzīvojām vienistabas dzīvoklī. Un tā dzīvoja un dzīvo liela daļa normālu cilvēku.
SantaBarbara @ 01.09.2022 22:09
Man gan liekas weird,bērnam ir vajadzīga sava istaba,ok varbūt kamēr mazs nav izteikta vajadzība ,bet vēlāk bērnam ir tiesibas uz savu personal space!
Tas ka psrs laikos gimenes dzivoja viens otram uz kakla vienā istabā nenozīmē,ka tā joprojām ir jādzīvo!
Mūsdienās viens no kritērijiem ir ne tikai ,Lai katram ir sava istaba vecakiem un berniem,bet lai ir ari viesistaba ,lai nav tā ka atnāk ciemos un sēž uz gultas malas bez maz vai ?
Protams katram savs ,bet man liekas šis dzivoklis vairāk piemērots jauniem cilvekiem vai cilvekiem bez bērniem!
Dzivoklis ir smuks ,bet bernam nav savas telpas nākotnē,kas manuprāt ir loti svarīgi,lai bērnam ir sava vieta ,kur gan mācīties,gan pabūt ar sevi ja ir vēlēšanās!
BellaCiao @ 01.09.2022 22:04
Ok, tad KĀ viņa pelna tādu piķi? Gribās saprast, ko es daru nepareizi ?
VIP @ 01.09.2022 22:32Nu bet tā pati Elīna Andersone, arī dzīvo pat ne divistabu dzīvoklī, viņai tur ir guļamistaba un stūris, kur ielikts dīvāns uz kura guļ bērns, tieši pie virtuves.
Vispār ieveroju, ka viņas trīsgadīgais dēls staigā pamperā pat pa dienu. ?
Jukooo @ 01.09.2022 22:19Tiešām jeega pirkt , lai pēc 2 gadi pārdotu? ????
Tur vairaak gan ir nedomašana uz priekšu
amoreamore @ 01.09.2022 21:13
Nedomāju, ka Antoškam ir nauda, domāju, ka Sofija par visu maksā.
VIP @ 01.09.2022 22:32Nu bet tā pati Elīna Andersone, arī dzīvo pat ne divistabu dzīvoklī, viņai tur ir guļamistaba un stūris, kur ielikts dīvāns uz kura guļ bērns, tieši pie virtuves.
Vispār ieveroju, ka viņas trīsgadīgais dēls staigā pamperā pat pa dienu. ?
visdrīzākais ari ta veidos? Jo virtuve ir vienā līmenī ar viesistabu un pa visu vietu liels logs.tur mierigi var jaunu plānojumu veidot. Bet kamēr nav aktuāli var arī tapat palikt.SantaBarbara @ 01.09.2022 22:41
Jā,it īpaši zinot ,cik vinai gadus vajadzēja ,lai no vecakiem beidzot izvāktos! Tak neies vina ik pēc 2’gadiem tagad pārvākties!
Ja,nu vienīgi īpašumiem labi celsies cenas ,lai sanāk kaut kam lielākam,Tad varbūt pārdos!
Vēl jau variants to atvertā plåna viesistabu pārtaisīt par guljamistabu ar sienu atdalot varbūt vēlāk ,kad meita paaugsies!
Olly30 @ 02.09.2022 00:16visdrīzākais ari ta veidos? Jo virtuve ir vienā līmenī ar viesistabu un pa visu vietu liels logs.tur mierigi var jaunu plānojumu veidot. Bet kamēr nav aktuāli var arī tapat palikt.
amoreamore @ 01.09.2022 22:21
Hz, moška tev nav 5,2 miljoni sekotāju ??♀️?? domāju, ka caur instagram viņa tīri labi pelna. Labāk kā mūsu influenceres.
:D akd Vneeee es vnk skatos un reāli nesaprotu kā viņa pati tam tic un citi arī pavelkas... tas vīra crypto bizness var izjukt vienā rāvienāes nē @ 02.09.2022 11:43Sofija Kralova...nesaprotu, kāds tiešām tic tam??? ?? tāds bulšits par kosmisko enerģiju, tik nepārliecinoši tas viss! Vīrs, manuprāt, nav nekāds miljonārs, kā viņa tur piemin pa laikam...re kā, ar savu kosmisko enerģiju piebūrusi šorīt Chopard maisiņu ?
es nē @ 02.09.2022 11:43Sofija Kralova...nesaprotu, kāds tiešām tic tam??? ?? tāds bulšits par kosmisko enerģiju, tik nepārliecinoši tas viss! Vīrs, manuprāt, nav nekāds miljonārs, kā viņa tur piemin pa laikam...re kā, ar savu kosmisko enerģiju piebūrusi šorīt Chopard maisiņu ?