Bordo @ 14.05.2022 18:24
Es teiktu, ka viņai savos laukos arī ar izglītību būs švaki atrast darbu… Vislabākais būtu pārvākties uz citu pilsētu, kur lielākas darba iespējas. Izglītība, protams, ir laba lieta! Bet jātiek prom no laukiem, citādi darbu pat ar vislabāko izglītību būs grūti atrast
💯kumelite15 @ 14.05.2022 18:10
man personigi riktigi ‘necelas roka’ aprunat tadu mazu, lauku meiteenu, ne par drebem, ne staju, ne drogas pirkumu haulu, jo nu tacu var redzet, ka vina nekur dzive nav bijusi, neko daudz nav redzejusi, jauna un nav parak labi situeta. man iesledzas uzreiz kkads filtrs, ka vajakos neapbizo
Dzidra Zupa @ 14.05.2022 19:16Kāda bezgaumība! ??♀️
Bordo @ 14.05.2022 18:12
Vavilova tur izskatās tik dīvaini…Pilnīga cita seja,
Krizdole @ 14.05.2022 16:50https://www.delfi.lv/a/54344666
20-ajā bildē tā tači ir Jelinska, vai ne? Kas tas par misēkli viņai mugurā? ? Vienmēr eleganta un tad šis brīnums, kā no Vucēnas klauna kolekcijas
Kāda bezgaumība! 🤦🏼♀️
chiepinja @ 14.05.2022 20:46Jelinskai tai kleitai nav ne vainas, bet vasarā un ne ar MELNĀM ZEĶUBIKSĒM ? viņa ir milzīga, gara, draudzene maziņa tāpēc vēl briesmīgāk tas ķieģelis izskatās.
Vakarkleita @ 14.05.2022 20:58
Vispār Jelinska mav garāka par 1,65 ?
Tā ceļo, bet iedegums 0.
Vizuāli no Oļega sievietem visneglītākā, un lētākā. ?
Krizdole @ 14.05.2022 21:03
Nu vispār, kā pati saka, tad 1.74 un neizskatās arī uz 1.65, ka tik nejauc ar MaijRozīti ?
Vakarkleita @ 14.05.2022 20:58
Tā ceļo, bet iedegums 0.
Cilveeks @ 14.05.2022 21:06
Nu Zāmulele toč bija briesmīgāka.
Raella @ 14.05.2022 21:18Oh cik neveiksmiga kleita Jelinskai, ļoti nelabi izskatās,bet tas jau cerams tikai tāds kadrs sanācis ?
Vavilova kā bez filtriem tā izskatās pavisam cita, šajās bildēs pat tāda ka bez kosmētikas, vai viņas puisītim ir 14 vai 16,vai arī nemāk seju savest kārtībā?Vizuāli nesimpatisks pāris.
Saulietei smuka bilde ar Pēteri,simpātisks un saskanīgs.
Prāta vētras Mihelsons jau precēsies? Skatos viņa Laurai vecmeitu ballīte Itālijā. Skaista meitene,nevar saprast vai dikti jaunāka par viņu? Tāda meitenīga
vispār QA pati minēja, ka 174 ☺️Vakarkleita @ 14.05.2022 20:58
Tā ceļo, bet iedegums 0.
…vismantkārīgākā 😅 kā jau te arī minēja. Gatavākā sasūkāt 😅Vakarkleita @ 14.05.2022 20:58
Tā ceļo, bet iedegums 0.
aa_laura?Vakarkleita @ 14.05.2022 21:50
Pavasarī palika 31gads.
Glupa un stulba, agrak skrēja pakaļ tikai naudīgajiem. ???
Nez ko atrada šaja Mihelsonā plencī. Populārs moš. ?
Agrāk centās mērķtiecīgi palikt stavokli no viena virieša,jo viņa bijusi bija stāvoklī no viņa. ??? lasija internetā kā “savākt” viņa “bērnu radīsanas dziru” un ievadīt sevi.
Darbu pazaudēja, jo pupus labāk ielika, neizdarīja neko no prasītā, tad bija burvju krusttēvs kas visas viņas iegribas apmierināja. ??? arī pupis ielika “krusttēvs” ????
Mamma nabadzīga, par ko Laura viņu vainoja, māsa strada ziedu veikalā.
Agrāk bija Draugs Antoška ko viņa izmantoja lai dzīve kaut kur izsistos.
Naudas slaucēja. ?
Laura nekāda zelta sieviete nav.
Visas tās viņas uzpūstās IG bildes ir tik samākslotas un Fake. ???
Es varetu par viņu turpināt, savā laikā bijām draudzenes. Bet atkodu ka mani tikai finansiali izmantoja, lai aizvedu, izmaksāju, iedodu naudu vaksacijai. Tāds parazīts viņa ir. ????
P.S. Viņa pati nabadze, bet šiko no sevis nez ko. ?
Vakarkleita @ 14.05.2022 22:08
Jep.
Vakarkleita @ 14.05.2022 21:50
Pavasarī palika 31gads.
Glupa un stulba, agrak skrēja pakaļ tikai naudīgajiem. ???
Nez ko atrada šaja Mihelsonā plencī. Populārs moš. ?
Agrāk centās mērķtiecīgi palikt stavokli no viena virieša,jo viņa bijusi bija stāvoklī no viņa. ??? lasija internetā kā “savākt” viņa “bērnu radīsanas dziru” un ievadīt sevi.
Darbu pazaudēja, jo pupus labāk ielika, neizdarīja neko no prasītā, tad bija burvju krusttēvs kas visas viņas iegribas apmierināja. ??? arī pupis ielika “krusttēvs” ????
Mamma nabadzīga, par ko Laura viņu vainoja, māsa strada ziedu veikalā.
Agrāk bija Draugs Antoška ko viņa izmantoja lai dzīve kaut kur izsistos.
Naudas slaucēja. ?
Laura nekāda zelta sieviete nav.
Visas tās viņas uzpūstās IG bildes ir tik samākslotas un Fake. ???
Es varetu par viņu turpināt, savā laikā bijām draudzenes. Bet atkodu ka mani tikai finansiali izmantoja, lai aizvedu, izmaksāju, iedodu naudu vaksacijai. Tāds parazīts viņa ir. ????
P.S. Viņa pati nabadze, bet šiko no sevis nez ko. ?