la femmina @ 21.01.2022 18:10Kāda ir mēģinājusi Milzarājas naudas piesaistīšanas izaicinājumu vai manifestāciju? Viens bija uzrakstījis, ka tā ir cilvēku čakarēšana.
Es Vavilovu vienreiz dzīvē redzēju, izskatās atbilstoši saviem gadiem, un es teiktu arī, ka daudz simpātiskāka nekā bildēsVarenaes @ 22.01.2022 21:21Visu laiku brīnos ka Vavilovai ir 21(?) gads...
Kad viņu redzu viņa atgādina man Zeltiņu, tikai problēma ir tāda, ka Zeltiņa ir 20+ gadus vecāka ?
Jaunas sievieties, kur jūs steidzāties ??
core @ 22.01.2022 19:56Man tas pats. Ap acīm likās, ka smaidot veidojas kkas nesmuks pec botoksa. Bet pierei gan palīdz, jo man arī bija horizontālās grumbas, likās, ka vajadzēs ko citu, lai izlīdzinātu, bet bet nē. Izlīdzina jau esošās un palīdz, lai neveidotos turpmāk... Nu labākais efekts arī ir līdz 4/5 mēnešiem, tad jau lēnām nāca ārā, bet izvilku kādus 6/7 tad gāju vēlreiz.. man sķiet jēdzīgāk nekā smērēt krēmus, kas tāpat nepalīdzēs.. ja izdala uz mēnešiem tad jau nav tik dārgi...
Aamelija @ 22.01.2022 19:51
Savukārt Agrita kā 2022. gada mērķi izvirzījusi DT-5 kvalifikāciju. DT-5 ir Saulietei?
Ināra Lontone @ 22.01.2022 23:30Un otrs, kā visas NL līderes bija pasākumos, te iestājās klusums. Vai tik visas šīs līderes neceļ te haipu. Īpaši iekrita acīs, ka pēkšņi par Vucēnu klusums, kad lielākā konkurentu komanda tusiņā.
:D es viņas storijus pa taisno sūtu PTAC, iesaku to pašu darīt.*Cap @ 23.01.2022 00:18Mīlu, ka Līva Goba uzreiz kā pajautā par to kādēļ nenorāda reklāma - nobloķē ?
TeaPot @ 23.01.2022 08:34:D es viņas storijus pa taisno sūtu PTAC, iesaku to pašu darīt.
apskaujmani @ 23.01.2022 10:50
Omg, šī ir skaudības 10 pakāpe. Galvenais, lai tev nekad ar nekāda instancēm nav problēmu. Kā mēs zinām viss dzīvē ka bumerangs nāk mums atpkaļ.
paldies, ar instancēm man problēmu nav, jo ievēroju likumu 😀👍apskaujmani @ 23.01.2022 10:50
Omg, šī ir skaudības 10 pakāpe. Galvenais, lai tev nekad ar nekāda instancēm nav problēmu. Kā mēs zinām viss dzīvē ka bumerangs nāk mums atpkaļ.
pateici visu, ko domāju :D un Goba reklamē visu pēc kārtas, tā ka viņas viedoklim tiešām uzticēties nevar :D bet skaudībai ar likumu neievērošanu tiešām nav nekāda sakara. Bez tam PTAC mēdz brīdināt vairākas reizes, pirms likt sodu, ja nebūs stulba kā Miglāne un nebloķēs viņus, bet saliks heštegus tur, kur tiem jābūt, arī problēmu vairs nebūs. Tieši tik vienkārši.Cocolove @ 23.01.2022 11:04
Kāda skaudība? Tas ir likums, kurš attiecas uz visiem. Jebkuram ir tiesības zināt, ka ir apmaksāts saturs. Influenceris slavē produktu/pakalpojumu tāpēc, ka viņam ir samaksāts vai dāvināts un ne vienmēr tas nozīmē, ka produkts/pakalpojums tiešām ir labs, jo mani novērojumi liecina, ka daži reklamētu arī sū uz kociņa, ja par to samaksātu. Un pilnīgi vienalga, Līva Goba, Adriana Miglāne vai jebkurš cits, es piekrītu, ka jāsūta uz PTAC. Lai viņi tālāk izvērtē. Ar skaudību pilnīgi nekāda sakara! ?
TeaPot @ 23.01.2022 11:17paldies, ar instancēm man problēmu nav, jo ievēroju likumu ??
😂😂😂 ok. Kad nomierināsies mazliet, ienāc te atpakaļ, palasi, ko uzrakstīji un padomā mazliet vēlreizapskaujmani @ 23.01.2022 11:25
Cik daudz paklausīgu sistēmas kalpu :) malcītes katrai pa ordenim. Cik stulbam jābūt, lai nesaprastu ka IG tās ir reklāmas? Un ko maina vai pircis pats vai atsūtīts dāvanā? OK, es nesekoju jūsu uzskaitītajām meitenēm, bet vismaz tam kam sekoju neviens nekādus sūdus neraklame. Es nesaprotu prikolu sekot kādam kas besi, turpina sekot un pirst par to foruma. Un vēl iepirst ptac cantinaa. Senākos laikos tos sauca viena nesmuka vārda - stukačas :)
AnnijaB @ 23.01.2022 10:36Miglānei it kā tik daudz sekotāju, bet live knapi 60 cilvēki. Interesanti gan.