Es domāju, ka man ir diezgan veselīgas attiecības gan ar ēdienu, gan savu ķermeni. Sportoju 5 dienas nedēļā (variēju starp spēka treniņiem, cardio un yogu), kalorijas neskaitu, uz svariem katru dienu nelecu (man tādi pat mājās nav), liekais svars neveidojās un ribas arī neizspiežās. Tas viss tāpēc, ka es neticu tādai lietai kā cutting corners, vai kaut kādām magic pill. Gadu gaitā esmu sevi izglītojusi par to kas ir veselīgs un uzturvielām vērtīgs ēdiens un kas nav. Šīs zināšanas arī izmantoju gatavojot sev un savai ģimenei. Mūsu ģimenē visiem arī visvairāk garšo ĪSTS (citi to varbūt sauktu par parasto cilvēku ēdienu 😁). Tas nebūt nenozīmē, ka mēs nekad neēdam picu, saldējumu vai frī kartupeļus, bet nekad milzīgos daudzumos un tas nenotiek katru dienu. Man arī nav nekāda vainas sajūta, ja apēdu kādu saldumu, kurus es, ja godīgi nevaru ļoti daudz ieēst, jo ātri vien nošķebina. Es pieļauju, ka tas ir tāpēc, ka mans uzturs ir pārsvarā veselīgs un es sevi neturu badā, līdz ar to mani hormoni nešaudās augšā, lejā ar visām no tā izrietošajām sekām.