IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 433
Reģ: 27.03.2011
Cilveeks @ 14.01.2022 20:47
Tur tas bērns tajā Rēzijas storijā izskatās, ka tūlīt to pupu nograuzīs. Šī demonstrēšanās ir slima.
🤣
14.01.2022 20:49 |

Patīk
Reitings 648
Reģ: 08.01.2021
Šeit tika pieminēta Santa Stabliniece Ustupa, no face.lv laikiem.
Patiesībā atceroties, kāda tusētāja bija, esmu patīkami pārsteigta, ka Santa ieguvusi augstākās un strādā( šobrīd dekrētā) Olaines cietumā. Man viņa ļoti patīk, vienmēr kompānijās izcēlās, kaut vienkārša, bet ļoti skaista meitene ar labu gaumi.
Pārsteigums, ka viņa nav kļuvusi par ietekmeli, jo ir ļoti pamanāma. Varbūt tas tāpēc, ka pati esmu no Jelgavas, iespējams citur viņu tik daudz neatpazīst.
Jeļenu no face.lv laikiem arī atcerās, bija kopā ar kaut kādu krietni vecāku vīrieti, Jāni, laikam tikai naudas dēļ. Līdz ar to, Jeļenas svētumam IG neticu. Izskatās gan viņa šobrīd krietni simpātiskāk, kā pirms gadiem 15 .
14.01.2022 21:27 |

Patīk
Reitings 3954
Reģ: 23.07.2020
Cilveeks @ 14.01.2022 20:47
Tur tas bērns tajā Rēzijas storijā izskatās, ka tūlīt to pupu nograuzīs. Šī demonstrēšanās ir slima.
kas ir rezija
14.01.2022 21:31 |

Reitings 41574
Reģ: 11.02.2015
Visvairāk Sanchas aizstāvrunā man patika ilūzijas par PVD.
Viņi max sastāvā izpēta, vai nav kaitīgas vai likumā aizliegtas vielas, vai nav beidzies derīguma termiņš 😁 Ne jau to, vai produkta sastāvs ir tikpat augstvērtīgs, kā tiek pasniegts, vai tur tiešām, piemēram, ir visi vitamīni iekšā, kas tiek uzdoti. Vai produktu iedarbība atbilst reklamētajai.
Nē. To neviens principā nekontrolē un tas ar to sūda NL arī ir besīgākais. Nozoomotas un nozombētas pilnīgas nespeciālistes reklamē kaut ko no atstāstiem, jo nevienai nav tādas izglītības, lai spriestu objektīvi. Tostarp Tu, Sancha, sakies esi izlasījusi sastāvus, tāpēc tik ļoti vari spriest. Sorry. Tā ir māte google maximums. Šeit man jautājums - Tu vismaz tātad cip esi iedziļinājusies sastāvā, zinātu, ko katrai pircējai ieteikt - der viņai tas vai nē, vajag, nevajag? Bet tak netirgo. Tai pat laikā pilns IG ar bitēm, kuras pat sastāvu neapjauš, bet ar putām uz lūpām reklamē, atbildību nekādu nenes, māk nokonsultēt tikai iezoomotās "patiesības" par produktu. Pie kuras tad pirkt? Tavs ieteikums "izlasīt sastāvu" neder, nepaļaujos uz savām zināšanām šajā jomā, pieņemsim.
Gara ausīm dzirdu "argumentu" - jā, bet veikala desas sastāvs arī ir viens, realitātē tur var būt kaut kas pavisam cits. Vismaz to nabaga desu neviens ražotājs vai izplatītājs nerāda, kā katru rītu ēd, un kā no viņas, lūk, sejas āda uzlabojas un šūnu līmeni sakārto. + Vēl neaicina savā komandā arī tirgot to desu, lai tikai pats vairāk nopelnītu, apšaubāmās izcelsmes un savu apšaubāmo zināšanu apveltīto produktu tirgojot... 😏
14.01.2022 21:33 |

10 gadi
Reitings 307
Reģ: 02.08.2009
EsFreija @ 14.01.2022 20:09

Es tikai gribēju piemetināt par to PVD. Lielākā daļa NL produktu nemaz nav PVD apstiprināti. Apstiprināti ir tikai tie produkti, kas pieejami NL LV lapā, un tur sortiments ir diezgan mazs. Pārsvarā viss tiek sūtīts no RU lapas, jo tur ir visi produkti, arī tie, kas nav PVD apstiprināti.

Un ru lapā ir norādes, ka dažas preces, tas pats biodrone, drains u.c. nav ieteicamas grūtniecēm un barojošām mātēm, tas varbūt tāpēc, ka nav veikti pētījumi, BET tas nenozīmē, ka tas šai auditorijai tiek izskaidrots un, kurš uzņemsies atbildību, ja kaut kas slikts notiks, ņemot vērā, ka LV nav apstiprinājusi šī produkta pārdošanu?
14.01.2022 21:45 |

10 gadi
Reitings 307
Un manas pēdējās 5 kapeikas par NL tēmu - cik liekulīgas ir tādas meitenes, kā Jete, kas noliedz vakcīnas (ne tikai covid, starp citu), bet reklamē NL - t.i. vakcīnu tēmā zinātniekiem neuzticamies, bet funkcionālā ēdiena un uztura bagātinātāju gan, jo no NL pelna viņa, nevis pharma kompānijas, tieši tik liekulīgas ir mūsdienu dievticīgās.
14.01.2022 21:52 |

Reitings 31
Reģ: 06.09.2012
Tīkla mārketings nav piramīdshēma, bet diemžēl NL ir pamanījies radīt ļoti sliktu priekšstatu par TM. Tiešām ļoti agresīvas un uzspiedošas dāmas. Nez, vai šī ideja nāk no Bondarčukas vai Saulietes..
Esmu citā tīkla mārketinga kompānijā. Nevienā brīdī nav nekas uzspiests, daru, cik gribu un kā izvēlos. Nav mums jāiepērk vairumā, to pat aizliedz kompānijas noteikumi.
Jā, sūtu produktus arī sev, bet tādēļ, ka tos arī ikdienā lietoju.
Vienkārši žēl, ka šīs dāmas ir radījušas tik sliktu priekšstatu par TM.
14.01.2022 22:00 |

Reitings 290
Reģ: 06.08.2021
MinkaMurrr @ 14.01.2022 20:16

kokteiļi ir Lv lapa , vai ne ?

Diemžēl nemācēšu pateikt, jo nav tagad vēlmes iet lapā un skatīties. Pati to LV lapu esmu vienu vai divas reizes apskatījusi, iespējams, ka tagad ir kaut kas papildināts. Bet, cik atminos, tur bija ļoti šaurs produktu klāsts. Iespējams, ka kaut kādi pulveri ir, bet noteikti ne visi.
14.01.2022 22:26 |

Reitings 737
Reģ: 14.12.2021
Cerina @ 14.01.2022 22:00
Tīkla mārketings nav piramīdshēma, bet diemžēl NL ir pamanījies radīt ļoti sliktu priekšstatu par TM. Tiešām ļoti agresīvas un uzspiedošas dāmas. Nez, vai šī ideja nāk no Bondarčukas vai Saulietes..
Esmu citā tīkla mārketinga kompānijā. Nevienā brīdī nav nekas uzspiests, daru, cik gribu un kā izvēlos. Nav mums jāiepērk vairumā, to pat aizliedz kompānijas noteikumi.
ja drīkst jautāt, vai tu arī nopelni kaut ko vērā ņemamu?
Un tīkla mārketings, principā ir rebrendota piramīdshēma. Cik garš tik plats, kas ir augšpusē, nopelna visvairāk.
14.01.2022 22:34 |

Reitings 2318
Reģ: 26.12.2021
Maija ... @ 14.01.2022 21:52
Un manas pēdējās 5 kapeikas par NL tēmu - cik liekulīgas ir tādas meitenes, kā Jete, kas noliedz vakcīnas (ne tikai covid, starp citu), bet reklamē NL - t.i. vakcīnu tēmā zinātniekiem neuzticamies, bet funkcionālā ēdiena un uztura bagātinātāju gan, jo no NL pelna viņa, nevis pharma kompānijas, tieši tik liekulīgas ir mūsdienu dievticīgās.
Jete vispār ir tāda muļķīte, sašpricējusi fillerus visās vietās sejā, bet vakcinā ir tā no kā viņa nomirs :D
14.01.2022 22:50 |

Reitings 31
Jajaja2 @ 14.01.2022 22:34
ja drīkst jautāt, vai tu arī nopelni kaut ko vērā ņemamu?
Un tīkla mārketings, principā ir rebrendota piramīdshēma. Cik garš tik plats, kas ir augšpusē, nopelna visvairāk.

Šobrīd mans atalgojums nav mega liels, bet tas ir tādēļ, ka pašlaik neko daudz neiesaistot citu lietu dēļ.
Bet pazīstamas meitenes šai pašā kompānijā nopelna 700-800 eur, 1000 eur un vairāk.
Un nebūs tā, ka augšējais vienmēr nopelnīs vairāk. Apakšējais jebkurā brīdī var paiet garām augšējam, ja dara vairāk.
Bet kā jau teicu - NL ir radījis ļoooooti sliktu priekšstatu par tīkla mārketingu savas agresivitātes dēļ.
Tas vien, ka kāda liek ņemt savas grupas meitenēm ātros kredītus, lai dabūtu nepieciešamo apjomu, ir vienkārši wtf?
14.01.2022 23:01 |

Reitings 737
Cerina @ 14.01.2022 23:01

Šobrīd mans atalgojums nav mega liels, bet tas ir tādēļ, ka pašlaik neko daudz neiesaistot citu lietu dēļ.
Bet pazīstamas meitenes šai pašā kompānijā nopelna 700-800 eur, 1000 eur un vairāk.
Un nebūs tā, ka augšējais vienmēr nopelnīs vairāk. Apakšējais jebkurā brīdī var paiet garām augšējam, ja dara vairāk.
Bet kā jau teicu - NL ir radījis ļoooooti sliktu priekšstatu par tīkla mārketingu savas agresivitātes dēļ.
Tas vien, ka kāda liek ņemt savas grupas meitenēm ātros kredītus, lai dabūtu nepieciešamo apjomu, ir vienkārši wtf?
paldies par atbildi. Vai sanāk, ka tu pati mēnesī par produktiem izdod vairāk kā nopelni?
Tos 700-1000eur "uz Latviju rokas" vai vēl mīnuss nodokļi? Un vai tas ir paralēli blakus darbam? Vai kā pilnas slodzes darbs?
14.01.2022 23:06 |

Reitings 31
Jajaja2 @ 14.01.2022 23:06
paldies par atbildi. Vai sanāk, ka tu pati mēnesī par produktiem izdod vairāk kā nopelni?
Tos 700-1000eur "uz Latviju rokas" vai vēl mīnuss nodokļi? Un vai tas ir paralēli blakus darbam? Vai kā pilnas slodzes darbs?

Nē, neizdodu vairāk kā nopelnu.
Tā ir summa, kas ienāk kontā. Nodokļus maksā pašas. Man visas zināmās meitenes ir reģistrētas kā pašnodarbinātās, līdz ar to pretī dod izdevumus.
Kā pamatdarbs vai paralēli darbam - tas ir kā kurai.
14.01.2022 23:21 |

Reitings 121
Reģ: 24.08.2021
Jūs esat ievērojušas, ka neviena no Nl īsti nepasaka konkrētu summu cik nopelna? Vienmēr ir šis “ manai draudzenei “ , “ pazīstamajai” tik un tik mēnesī. bet reālu summu( kas ienāk kontā) no reāla cilvēka nekad nav nācies dzirdēt.
14.01.2022 23:25 |

10 gadi
Reitings 433
Reģ: 27.03.2011
Kivičiene arī NL?
14.01.2022 23:26 |

Reitings 180
Reģ: 03.09.2020
Maija ... @ 14.01.2022 21:52

Tīkla mārketings ir piramīdshēma, ja nopenlīt var nevis tirgojot preci, bet piesaistot jaunus izplatītājus. Kurā vēl citā “biznesā” Tev ir finansiāli izdevīgi piesaistīt sev konkurentus un jo vairāk, jo labāk, un kurā vēl “biznesā” Tavs vienīgais peļņas avots ir konkurentu piesaiste??? Padomā taču ko Tu te gvelz!
14.01.2022 23:31 |

Reitings 737
Cerina @ 14.01.2022 23:21

Nē, neizdodu vairāk kā nopelnu.
Tā ir summa, kas ienāk kontā. Nodokļus maksā pašas. Man visas zināmās meitenes ir reģistrētas kā pašnodarbinātās, līdz ar to pretī dod izdevumus.
Kā pamatdarbs vai paralēli darbam - tas ir kā kurai.
ja tas bruto, tad jau galīgi kapeikas sanāk. Vēl jau sociālās iemaksas kaut kādas jāveic. Un izdevumi, tas ir ko pašas ieguldījušas precēs, ko, iespējams, pašām vajag/vai nevajag.
Bet nu, protams, paldies par kaut kādām summām, pilnīgi skaidrs, ka neko būtiski nopelnīt nevar gan.. jebkurā gadījumā vajag papildus darbu.
Pieņemu, ka tās ir eļļas, jo tur parasti tādas jaukas meitenes iesaistās.
14.01.2022 23:33 |

Reitings 180
Reģ: 03.09.2020
Cerina @ 14.01.2022 22:00

*Šis bija citāts uz kuru kā atbilde bija paredzēts mans pēdējais koments, ne tas ko kļūdas pēc iekopēju.
14.01.2022 23:34 |

Reitings 4759
Reģ: 22.10.2020
miumiu @ 14.01.2022 23:25
Jūs esat ievērojušas, ka neviena no Nl īsti nepasaka konkrētu summu cik nopelna? Vienmēr ir šis “ manai draudzenei “ , “ pazīstamajai” tik un tik mēnesī. bet reālu summu( kas ienāk kontā) no reāla cilvēka nekad nav nācies dzirdēt.

Tie čeki ko viņas rāda, nav peļņa tīrā. Tur ir arī nauda kuru var izņemt tikai precē. Par nodokļiem nemaz nerunājot. Ja kāda parāda čeku 1000.00€, muļķības, tā nav tīrā peļņa.
14.01.2022 23:35 |

10 gadi
Reitings 307
Amber @ 14.01.2022 23:34

*Šis bija citāts uz kuru kā atbilde bija paredzēts mans pēdējais koments, ne tas ko kļūdas pēc iekopēju.

Viss ok, gadās 😄
14.01.2022 23:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits