sancha12 @ 14.01.2022 14:46Esmu sapratusi, kuras vēl māk spriest normāli ,kuras māk tiešām argumentēt un normāli diskutēt. Un kuras māk tikai izsmiet, un uzbrukt ar neloģiskiem teikumiem,kā arī nelasīt visu ko rakstu un jautāt vienu un to pašu.
Novēlu Jums katrai to ko jūs darat, labu vai sliktu atkarīgs no Jums pašām! :) Vairāk uz šo forumu neatgriezīšos,savu esmu pateikusi, kuras gribēs aizies , iedziļināsies, izlasīs! Kuras negribas, turpinās kā “izglītotās” bļaut šeit. Gribētu Jūs katru redzēt dzīvē. Ja NL produkti būtu slikti “Pārtrikas un veterinārais dienests” viņus neapstiprinātu. Tāpēc, domājām ko rakstam.
Lai Jums izdevusies šī diena! Būsim nedaudz draudzīgākās un pieklājīgas, padomājam pirma sakam par citiem, zinu ka anonīmi runāt Jums viegli,bet tomēr kauns ,ka ir tik “kodīgas” sievietes Latvijā.
PALDIES tām kas uzklausija un aizgāja pārbaudīt sastāvus un saprata,ka tomēr viss ir normāli un vēl paldies tām ,kas paņirgājās par mani, iedevu Jums iemeslu! :)
sancha12 @ 14.01.2022 14:40
Pierādijumus studijā, ārsta izrakstu par to,ka tiešām NL produkti un kādas problēmas, lai varu noziņot kompānijai! Jo vēl neviena pierādijuma nav. Tukšas babiņu runas.
Liizha1 @ 14.01.2022 14:49Ooo, vairāk šādus parodētus video vajag, lai maybe kāds aizdomātos.
Kosmētiku lietot var, kāda tik patīk, vai tā būtu drogas, maxima, nl vai vēl dajebkas cits, kas patīk un, ko rocība atļauj.
Aicināt pārtikt kaut vai nedēļu uz ED - kā tur aicina, piecas maltītes dienā pa 200kcal katra + nu tur viena ēdienreize ar pliku vistu, salātiem un, ko nu iesaka no ogļhidrātiem. Tātad aptuveni maximāli 1500kcal. Tas ir daudz par maz vidēji normāla auguma sievietei, kura ir garāka par metru 60 un neguļ visu dienu dīvānā. No vienas nedēļas nekas varbūt arī nenotiks, bet ilgtermiņā tiks palēnināta vielmaiņa un sabojāta veselība, bet ir viegli teikt - pati jau pirka un pati jau dzēra vai ne?
Visos kokčos tiek pamata sastāvdaļa izmantots sojas proteīns, kas līdztekus zirņu proteīnam, ir lētākais un nekvalitatīvākais no pieejamākajiem tirgū. Tātad sastāvs ir lēts sū*s par zelta cenu.
Tas pats attiecas uz kolagēnu - nav norādīta izcelsme, kas parasti, kad izmanto labas kvalitātes kolagēnu, tas tiktu reklamēts. Kolagēns ir viena no lētākajām olbaltumvielām. 10g būtu dienas ieteicamā deva, vienā stickā bija, ja nekļūdos, tad 2,5gr. Tātad tos stikus būtu jādzer 4, lai iegūtu vispār dienas devu. Atkal - lēts produkts par zelta cenu. Pievienotā acerola nav arguments, parastu C vitamīnu var iegūt arī ēdot papriku.
Kāpēc vesels cilvēks lieto urīndzenošo līdzekli diendienā?
Par detox un jau pieminēto aizcietējumu - moš ēst ēdienu tādu, lai nebūtu aizcietējumi? Un jā, ja esi nonācis līdz aizcietējumam, tad iedzer kāpostu sulu vai forlax, izkakāsies un piedomā pie savas ēdienkartes.
Pēc šī NL uzvaras gājiena būs daudz klienti mediķiem un uztura speciālistiem. Tas vienīgais labums. Rekur biznesa ideja - dodies mācīties par uztura speciālistu, darbs būs :)
Krizdole @ 14.01.2022 14:49Gribu vienkārši saprast... Par Skrīveri skaidrs, savos laukos esot, ķeras pie jebkura salmiņa, lai ko nopelnītu, par Egitu skaidrs - nepietika ar 1000€ algu un 3 dienas jāsaņemas, lai vīram naudu palūgtu, bet nu kāds iemesls Krastai Sandai? ? Tikko salmu cepuri par 400€ pasūtījusi, neizskatās, ka naudas problēmas būtu.
woman_wonderland @ 14.01.2022 14:58Paturpinot par Mirklis salona īpašnieci.. patinu to profilu - šausmīgi, kāpēc jāliek bilde no Kluba vāka? Kaut kāda vēlme pusplikai izcelties.
https://www.instagram.com/p/CMt9jv5JKGj/?utm_source=ig_web_copy_link
un šie.. :D nu ir vieni no stulbākajiem faktiem, ko esmu dzirdējusi :D vai tas tiešām ir salona profils vai kaut kāda spēle ar bārbijām? Izskatās pēc meitenītēm ne sievietēm.
Jā,lasīju Tavu komentāru, bet nu - drausmas! Pati neredz, ka tas viss neiet kopā?blacke @ 14.01.2022 15:02
Kā pirms brīža rakstīju tad Rēzija nāk no desmit bērnu ģimenes un viņai uzmanības ir bijis par maz, tāpēc arī tagad mēģina izcelties. Agrāk centād bērnu ballītēs būt animators,tagad pievērsās salonam.
woman_wonderland @ 14.01.2022 15:03Jā,lasīju Tavu komentāru, bet nu - drausmas! Pati neredz, ka tas viss neiet kopā?
sancha12 @ 14.01.2022 14:48Patiesi ceru,ka par Jums neviens dzīve neņirgājas un Jūs neizsmej! Un novēlu lai ātri turmāk jūs ar tādu negatīvismus nesaskaraties, kàds šodien bija pavērsts pret mani ! :)
Shayk @ 14.01.2022 14:56NL produkti tiesam strada!! Matiem, adai un veselibai! Dzer biodronu, nekad neslimosi.
Liizha1 @ 14.01.2022 15:04Un ir stulbi smieties par cilvēku, saukt viņu par resnu cūku, ņemot vērā, ka meitenei ir reāla saslimšana - cukura diabēts nav joka lieta, bet piekrītu tam, ka tā ir jāārstē endokrinologa kabinetā nevis ar nl kokčiem un draineffektiem.
ŽaneteG @ 14.01.2022 15:22
Tu pati to uzsāki, ienākot forumā, pati izaicināji vērsties pret Tevi.
Un par PVD - viņu apstiprinājums nenozīmē, ka NL produkti ir labi, Tas tikai nozīmē, ka sastāvdaļas ir ES atļautas un nav indīgas. Bet vai tas kokteilis ir labs - to, lai spriež katrs pats.
Bet tā kā minēji, ka šeit vairs neko nerakstīsi - prieks, ļoti labi. Jums pašām r savs NL burbulis, sava sekta, pieļauju, ka jūtieties tur labi - palieciet tur un ļaujiet forumniecēm palikt savā, burbulī, pat, ja te lielākā daļa ir heiteres ar analītisko domāšanu un lielu devu sarkasma (mani ieskaitot).
la femmina @ 14.01.2022 15:31Kā var NL likt kopā ar MPM zīdaiņiem? Kā? Man šis liekas reāli skumji.
Maija ... @ 14.01.2022 15:27
Vrb cukura diabēts ir iegūts tieši dēļ neveselīgas ēšanas un nevis viņai ir liekais svars cukura diabēta dēļ?
Es noteikti neatbalstu šādu apsaukāšanos, bet nu cmon, cilvēks ar izteiktu lieko svaru slavē produktus, kuri pašai nepalīdz notievēt un viņa cerēja, ka nebūs cilvēki, kas ko šādu rakstīs - tiešām? Vai nl dāmas cer, ka pakratot pirkstu šādi cilvēki pazudīs?
Vai nu, lai audzē biezāku ādu vai dzēš ārā soc tīklus, viss pārējais ir bezjēdzīga muldēšana un nervu tērēšana.