core @ 07.01.2022 09:05Jā, viņiem foršs ceļojums, jo ir manā stilā..lai gan man nav bērnu , bet var apmēram tā iedomāties
Par Andri te bija kkāda runa, arī kaut kas te bija, kad bēga no policijas un rādīja tv, bet neatceros vairs :D
nikitinna @ 07.01.2022 09:41Atsekoju Jetei dēļ NL. Netaisos tos murgus klausīties. Kāpēc vajadzēja sabojāt profilu... ?
Valdet @ 07.01.2022 08:52Te jau tika runats, ka Karlinas Andris pardodot zaliti vai kko tadu. Nu katra zina neko isti legalu. Nezinu vai true.
liilac @ 07.01.2022 10:46
Aaa wow :D
Nuu no vienas puses varu iedomājies, jo vizuāli velk uz to pusi. Bet no otras puses negribētos vērtēt tā pēc izskata. Gados jau arī abi ļoti jauni, lai nebūtu varbūt iekrājuši baigās summas. Tajā pat laikā dzīvo diezgan smuki - viss skaisti, glīti, bērni apģērbti ļoti labi, ceļo utt.
Man vienu brīdi likās, ka varbūt viņš saistīts ar kādu celtniecību, galdniecību, jo paši ir šo to taisījuši un Gabrielai gultu arī Andris uztaisija. Bet laikam kļūdījos.
Valdet @ 07.01.2022 11:07Nezinu, it ka viss smuki un skaisti, bet negribetos lai manu bernu tevs ar kko tadu nodarbotos. Reali tak cietuma var sedet. Es labak tad nabadzigak dzivoju, nevis uztraucos, vai policija nepiekers vinu.
Fitlifeforlife @ 07.01.2022 12:35Man arī Kramiņas IG vairāk patīk par Nīmanes. Par Nīmani, lai piedod man te fanu pulks, bet neredzu neko īpašu, kāpēc sekot profilam, kur katrs otrs posts ir reklāma. Bildes bez īpašiem tekstiem, messidža, neko citu arī nedara un nerada. Saliktas parastas bildes, kādas ir jebkurai no mums.
Fitlifeforlife @ 07.01.2022 12:35Man arī Kramiņas IG vairāk patīk par Nīmanes. Par Nīmani, lai piedod man te fanu pulks, bet neredzu neko īpašu, kāpēc sekot profilam, kur katrs otrs posts ir reklāma. Bildes bez īpašiem tekstiem, messidža, neko citu arī nedara un nerada. Saliktas parastas bildes, kādas ir jebkurai no mums.