Lesly @ 27.02.2020 10:17Galīgi neiet kopā Didrihsones pateiktais storijos, citēju - es nemeklēju skaistas meitenes ar daudz sekotājiem, nē!
Nākamais storijs - es ietagošu savas 4 favorītmeitenes.
Rezultāts - ietago 4 meitenes ar daudz sekotājiem un mākslīgo skaistumu, plastiku un veiktām lūpu injekcijām.
Bet vispār man šis posts jau saknē liekas nepareizs.
Milupa @ 27.02.2020 10:10Tas ir tāpat kā skatīties seriālu, kur gaidi nākošo story kā sēriju jau?
bet kad izskanēja tas -jā, viņa pagriezās uz blakus sēdētāja pusi..?ai nu nezinu, mēs jau te fantazējam baigi?Diamond- @ 27.02.2020 10:34
Šis patiešām ir dikti interesanti. Un es arī loti gribētu, lai viņi tur būtu divatā, bet. Nu kkā neliekas gan. Rokassprādze ir pavisam savādāka (kaut vai tieši aizdare), plus vīrietis izskatās masīvāks. Un ka tik taksists neatbildēja to "jā" mašīnā.?
Nu, nez. Bet sekoju šim līdzi no darba brīvajā laikā?
Diamond- @ 27.02.2020 10:34
Šis patiešām ir dikti interesanti. Un es arī loti gribētu, lai viņi tur būtu divatā, bet. Nu kkā neliekas gan. Rokassprādze ir pavisam savādāka (kaut vai tieši aizdare), plus vīrietis izskatās masīvāks. Un ka tik taksists neatbildēja to "jā" mašīnā.?
Nu, nez. Bet sekoju šim līdzi no darba brīvajā laikā?
blacke @ 27.02.2020 10:46Tak viņa nelido ne viena, ne divatā ar kādu. Storija lidoatā taču teica, ka viņas kompānija jau ir iekšā. Stalkojat kārtīgak :D
blacke @ 27.02.2020 10:54Kaspars tas nebij, pēdējā storijā pēc balss var pateikt un vispār viņa no malas izskatās kā pusaudze, kas cenšas pievērst savas loves uzmanību iesaistot citus vīriešus :D
Stalkerlvl1000 @ 27.02.2020 10:54Nu es jau domāju, ka būs kāds sakars ar Lauri Reiniku, jo viņš arī tieši sdn lido un gan jau vēl kādi .. Tā kā gan jau kāds raidījums vai kas tāds