Brendija @ 04.11.2021 16:26
Varbūt viņa ir nogurusi. Mazais mājās, vīrs prom, visu dara pati. Varbūt neizguļas. Pašķirstīju viņas storijus iepriekš, agrāk viņa tik lēni nerunāja.Man jau likāš,t ieši par ātru viņa nunāja ? Varbūt kāds aizrādīja, ka par ātru runā, un tagad vilcinās ? Man jau liekas, ka tas ir drīzāk nogurums vai aizrādījums no kāda.
Melanholija8 @ 04.11.2021 16:39
Es īsti arī neizprotu to dzīvošanu ar vecākiem, pieaugusi sieviete,precējusies un ar bērnu, dzīvo ar vecākiem,pie tam dzīvoklī, nevis milzu mājā,kur tas vēl.nebūtu tik dīvaini.
Meija @ 04.11.2021 13:56Skrīvere dzīvo fantāziju pasaulē, nepārtraukti raksta kladītes, lapeles cerot piesaistīt naudu neko nedarot. Kamēr filmē savu saķerto galvu, kā raud bērns, labāk būtu gājusi nomierināt. Jebkurš bērns raud. Nabadzīte.
TeaPot @ 04.11.2021 14:28?? viņām tās afirmācijas un vizualizācijas ir tas pats, kas diršana pārējiem virsū, ka viņi ir heiteri un dīvānā sēdētāji - moš pati pacel to pakaļu no dīvāna, noliec malā kladi, savāc bērnus un sāc mācīties ko jēdzīgu, lai vari strādāt normālu darbu ar sociālajām garantijām un pensiju, nevis sēdi visu dienu zoomiņos, taisi "inspiring" storijus un lien pakaļā kačām un vucēnām
Ktruša Račkene @ 04.11.2021 16:43
vecāki palīdz ar sīko gan jau. Un gan jau vīrs strāda un nevar. vai nevar negulējis iet uz darbu. Dzīvē visādas situācijas.
Melanholija8 @ 04.11.2021 16:46
Viņas loģika- negribu strādā algotu darbu, lai būtu mājās ar bērniem, kad ir mājās ar bērniem, nepārtraukti ir- akdievs gribu laiku sev!! Tak vienreiz izdomā ko vēlies! Un visur tik nauda,nauda,nauda!
Melanholija8 @ 04.11.2021 16:46
Viņas loģika- negribu strādā algotu darbu, lai būtu mājās ar bērniem, kad ir mājās ar bērniem, nepārtraukti ir- akdievs gribu laiku sev!! Tak vienreiz izdomā ko vēlies! Un visur tik nauda,nauda,nauda!
Ktruša Račkene @ 04.11.2021 17:05
Skaistulīt, kas tev vainas? Tak visām latvietēm, un ne tikai latvietē, ir nauda, nauda, nauda visu laiku. Un instraģemmeļu vidū meklēt ne nauda, nauda, nauda ir tā kā par naivu.
missfortune @ 04.11.2021 17:25Ko jūs domājat par šīm Instagram mammām, kam piekrauts dzīvoklis ar pinterestīgām lietām, atrāda Humpalu atradumus, bērni saģērbti tā, ka noteikti nu nav ērti kustēties?
https://instagram.com/ejam.kopaa?utm_medium=copy_link
Es tur redzu tikai putekļu kalnus, neērti iekārtotu un piekrautu vidi. ?
themoon @ 04.11.2021 09:55
Un Jeļenas māsa ar aizstāvības runu ir klāt, kā jau paredzēts ?
Ktruša Račkene @ 04.11.2021 17:44
Neērti iekātotu? 100%, es pat teiktu ka neiekārtotu. Putekļu kalnus un piekrautu vidi? Kur konkrēti to redzi? Jo es neredzu. Tu laikam nezini, kas ir piekrauts. Piekrauts ir.... 31.00 minūte
https://blackdoctor.org/wp-content/uploads/2018/02/rihanna3.jpg
A kā zini, ka humpalās lupatas pērk?
Ērmane vispār saka bumba 🤣🤣Melanholija8 @ 04.11.2021 16:54Un vispār,kā man krīt uz nerviem,ka tik daudziem ir pielipis- tā ir bomba, tik bombīgi, bombīgākais rezultās utt, nu jēziņ, saprptu,kad Didra to saka,bet kad sak visas līdzi kā papagaiļi,pie tam šķietami sakarīgas sievietes! Besī
AnnijaB @ 03.11.2021 18:17Man tādas aizdomas, ka Miglāne grib izdīgt sadarbību plastiskajai OP krūtīm ?
Seina @ 04.11.2021 18:22
saturies, tulīt tev uzbrauks, ka tu esi Evita no ejam.kopa , jo bīdi aizstāvības runu ?
man arī patīk tas IG konts, nekā tur neērta vai piekrauta nav. Drīzāk kādai skauž, ka ir Instamammas, kuras var sataisīt Pinterestīgu vidi :D