vivii @ 01.11.2021 20:14Es, personīgi, nesaprotu kā cilvēkiem ir laiks nodarboties ar NL ja ir pamatdarbs vai ja esi mājsaimniece, vai ar zīdaini?!
Piemēram, visi tie zoom, story un live filmēšana, postošana, rakstīšana draugiem, lai iesaistās, noņemšanās ar paciņām utt.
Ok, tādas kā Sauliete un Vucena to dara kā pamatdarbu, bet tās, kuras tikai piepelnās?! Pa kuru laiku?
Ir taču savi darbi, piemēram, man kā mājsaimniecei nebūtu laika sēdēt ne zoomā, ne vakaros izmest laiku kaut kādiem čatiem! Man būtu nenormāli žēl savu laiku, jo es apzinātos, cik daudz citu , produktīvu lietu es varētu paspēt izdarīt pa to laiku, kuru izmestu NLā.
Manuprāt, tas iztērētais laiks nav vērts pret saņemto atalgojumu.
un tai Megijai tās bizes briesmīgas. Tas daudz smukāk var sapīt, kas viņai tur uz galvas, jēziņ.Karlsone @ 01.11.2021 19:34Sanda agrāk strādāja izdevniecībā Santa par žurnālisti, un vienu brīdi bija žurnāla Shape redaktore.
Megija Mētra arī sāk līdzināties transvestītam. Augumiņš seksīgs (saprotu, ka ir silikoni), bet lūpas katastrofa un seja tāda vecišķa, samocīta sāk izskatīties. Agrāk viņa stāstīja, ka liekot lūpās fillerus un špricējot zodu, lai būtu pievilcīgāks, bet tagad šķiet, ka visa seja ir "cietusi"... Žēl, dabiski taču ļoti smuka meitene bija.
megija agrāk un tagad pilnīgi divi sveši cilvēki 🤦♀️Karlsone @ 01.11.2021 19:34Sanda agrāk strādāja izdevniecībā Santa par žurnālisti, un vienu brīdi bija žurnāla Shape redaktore.
Megija Mētra arī sāk līdzināties transvestītam. Augumiņš seksīgs (saprotu, ka ir silikoni), bet lūpas katastrofa un seja tāda vecišķa, samocīta sāk izskatīties. Agrāk viņa stāstīja, ka liekot lūpās fillerus un špricējot zodu, lai būtu pievilcīgāks, bet tagad šķiet, ka visa seja ir "cietusi"... Žēl, dabiski taču ļoti smuka meitene bija.
0meitene0 @ 01.11.2021 19:52Juta ar draugu tik skaisti kostīmos, vēl tā latviskā lente uz cepures?
Bjork @ 01.11.2021 16:23Evelīna Pārkere "Pāļa bazarā" esot teikusi, ka viņai PTAC arī aizrādījis par #, bet viņa visu izlabojusi un viņai ir sadarbība, ka, ja PTAC pamanīs nepilnības, vispirms tiks brīdināta, norādot uz nepilnībā. Pati video neesmu redzējusi, bet apollo.lv bija raksts
Danaja @ 01.11.2021 22:20Cik ļoti man patīk Jūtas Helovīna bildes tik ļoti nepatīk Vizlas.
Sisenis @ 01.11.2021 22:27Vizlai protams, ka jātēlo m**ku māja. Sapumpējusi krūtis, citu opciju nav. ?
Danaja @ 01.11.2021 22:20Cik ļoti man patīk Jūtas Helovīna bildes tik ļoti nepatīk Vizlas.
Enazenaz @ 01.11.2021 22:36Džīzas! Nesekoju Valdmaņiem, bet viņi tak ir pilnīgs cirvju pāris! Autokrēsliņš nav paredzēts ikdienas pastaigām un ķengursomas vispār neiesaka ātrāk par 6 mēnešiem ??♀️