Ja Tev ir 30 gadi, tad vispār nesaprotu par ko ir Tavs cepiens. Ja vien tu galīgi neēsi augusi siltumnīcas efektā, tad noteikti labi zini, ka lielākais vairums 90 gadu bērnu auga savā nodabā! 5 un 6 gadu vecumā nevienam nebija problēma bērnu atstāt vienu, jo visi strādāja. Nemaz nerunàjot par vasarām, kad nàc un ej bija normāla parādība un telefonu mums nebija. Mani vecāki strādāja gan pa dienu, gan pa nakti. Ar brāli augām savā vaļā un zini ko ? man nav it ne vienas lietas, ko pārmest saviem vecākiem. Nevajag mātes tēlu jau nu galīgi idealizēt, bieźi vien tie bērni, kuri bijuši pāraprūpēti ir visbezatbildīgākie un lielākie sūdu vārītāji. Vucēnai bērni tīri , paēduši , izklaidēti un aprūpēti. Mūsu bērnībā neviens no vecākiem praktiski nekad nespēlējās ar mums un es tāpat zinu , ka esmu mīlēta. visi nemāk mīlēt vienādi. Varbūt viņa pēc gadiem būs labākā vecmāmiņa pasaulē, bet bērni ar ļoti labu izglītību tā kā chill.Miaa @ 30.10.2021 22:46
Man ir 30, es arī vēl neesmu iztrakojusies, bet tieši tāpēc zinu, ka man bērnu nebūs. Pirmkārt, tāpēc, ka bērnus nevēlos, bet, otrkārt, arī tāpēc, ka godīgi varu atzīt pati sev, ka būtu draņķīga māte, tāpēc labāk, ka bērna nav vispār, nekā ja ir, bet visu bērnību pavada pamests novārtā vai ar vecmammu, jo tēva nav, bet mātei svarīgāk šķiet izrādīties ar dārgām mantām, dzert un meklēt nākošo bagāto papuci, nekā veltīt laiku bērnam. Es nesaku, ka tagad visām sievietēm, kurām ir bērni, ir jākļūst par pilna laika mājsaimniecēm un mātēm, un jāaizmirst par draugiem, izklaidēm vai randiņiem, taču lielākā daļa sieviešu, kuras pazīstu un kurām ir bērni, māk savu dzīvi samenedžerēt tā, ka spēj sniegt laiku, rūpes un mīlestību gan bērniem, gan arī neaizmirst, ka ir sievietes, ne tikai mātes un sievas. Tā teikt, viss ir līdzsvarā. Vucēnas gadījumā šī līdzsvara nav un viņa nav 16 gadīga pusaudze, kura neplānoti palikusi stāvoklī, bet jau pieaugusi sieviete, kurai ir divi (!) bērni, līdz ar to tādā vecumā jau tā kā būtu jābūt sajēgai par to, kā dzīvot, ja esi mamma diviem bērniem. Un, ja tik ļoti gribēja tusēt un baudīt dzīvi, tad nevajadzēja radīt bērnus. Tieši tik vienkārši.
Un tām, kuras raksta, ka cilvēks ir priecīgs, jo sasniedzis savu sapni, bet mēs visas te to vien tikai darām kā viņu apsaukājam, varu atbildēt tā: nevaru runāt visu vārdā, bet, atbildot par sevi, varu teikt, ka, neskatoties uz to, ka nepazīstu Vucēnu personīgi, pēc tā, kādu iespaidu viņa par sevi atstājusi savos sociālajos tīklos, viņa liekas ne tas jaukākais cilvēks. Man pietika ar to vien kā viņa savos storijos publicēja svešu, Tinderī esošu vīriešu bildes un ņirgājās par šo cilvēku izskatu un dzīvesvietu. Atstāj ļoti rupja, sekla cilvēka iespaidu, kuram dzīvē galveno lomu spēlē izrādīšanās un nauda, bet iekšā ir liels tukšums. Tā ka var teikt, ka viņas gadījumā pret viņu attieksme ir tāda pati kāda ir viņas attieksme pret citiem cilvēkiem uz kuriem viņa skatās no saviem iedomātajiem augstumiem. Attieksme veido attieksmi, līdz ar to, ja nu šo lasa pati Marija vai kāds no viņas draugiem un atbalstītājiem, lai padomā kāpēc šeit n-to lapu garumā tiek aprunāta tieši viņa, nevis, piemēram, Kristīne Virsnīte, kura arī ir 2 bērnu mamma. Tas tā, viela pārdomām.
Mandele @ 30.10.2021 23:58Ja Tev ir 30 gadi, tad vispār nesaprotu par ko ir Tavs cepiens. Ja vien tu galīgi neēsi augusi siltumnīcas efektā, tad noteikti labi zini, ka lielākais vairums 90 gadu bērnu auga savā nodabā! 5 un 6 gadu vecumā nevienam nebija problēma bērnu atstāt vienu, jo visi strādāja. Nemaz nerunàjot par vasarām, kad nàc un ej bija normāla parādība un telefonu mums nebija. Mani vecāki strādāja gan pa dienu, gan pa nakti. Ar brāli augām savā vaļā un zini ko ? man nav it ne vienas lietas, ko pārmest saviem vecākiem. Nevajag mātes tēlu jau nu galīgi idealizēt, bieźi vien tie bērni, kuri bijuši pāraprūpēti ir visbezatbildīgākie un lielākie sūdu vārītāji. Vucēnai bērni tīri , paēduši , izklaidēti un aprūpēti. Mūsu bērnībā neviens no vecākiem praktiski nekad nespēlējās ar mums un es tāpat zinu , ka esmu mīlēta. visi nemāk mīlēt vienādi. Varbūt viņa pēc gadiem būs labākā vecmāmiņa pasaulē, bet bērni ar ļoti labu izglītību tā kā chill.
Mandele @ 30.10.2021 23:58Ja Tev ir 30 gadi, tad vispār nesaprotu par ko ir Tavs cepiens. Ja vien tu galīgi neēsi augusi siltumnīcas efektā, tad noteikti labi zini, ka lielākais vairums 90 gadu bērnu auga savā nodabā! 5 un 6 gadu vecumā nevienam nebija problēma bērnu atstāt vienu, jo visi strādāja. Nemaz nerunàjot par vasarām, kad nàc un ej bija normāla parādība un telefonu mums nebija. Mani vecāki strādāja gan pa dienu, gan pa nakti. Ar brāli augām savā vaļā un zini ko ? man nav it ne vienas lietas, ko pārmest saviem vecākiem. Nevajag mātes tēlu jau nu galīgi idealizēt, bieźi vien tie bērni, kuri bijuši pāraprūpēti ir visbezatbildīgākie un lielākie sūdu vārītāji. Vucēnai bērni tīri , paēduši , izklaidēti un aprūpēti. Mūsu bērnībā neviens no vecākiem praktiski nekad nespēlējās ar mums un es tāpat zinu , ka esmu mīlēta. visi nemāk mīlēt vienādi. Varbūt viņa pēc gadiem būs labākā vecmāmiņa pasaulē, bet bērni ar ļoti labu izglītību tā kā chill.
Mandele @ 31.10.2021 09:04Protams, ka daudz , kas ir mainijies, bet daudz kas arī nav mainijies. Bērnu nami ir pilni ar bērniem, nelabvēlīgo - vardarbīgo - trūcīgo ģimeņu skaits aug. Būtu labāk ziņojušas un palīdzējušas realiem bērniem, kuriem tiešām vajag palīdzību. Man vienkārši tik daudz kas neiet kopā Jūsu šaurajās pierītēs. Esmu apceļojusi pus pasauli un redzējusi, kā bērni aug āfrikā, āzijā un latīņamerikā.. nu tur tos skatus redzot reāli sāp sirds, kā 5gadīgi bērni uz ielas sevi pārdod.. vecāki pārdod savus bērnus , lai paši būtu paēduši, 2 gadīgi , 3 gadīgi pa tumsu vazājas vieni paši — kāda viņiem tur vēl mātes mīlestība.. ne jau šeit… pasaules sliktākā māte Vucēna ja
???? var paskatīties, nodomāt savu viedokli, kuram nav jābūt tādam pašam, jo katrs pieļauj savas kļūdas, bet ne jau nu gāzt žulti… un atkal, ja jau Tevī tik daudz žults, tad pašai laikam daudz kas nav kārtībā, jo man tādas nav . ??????
Digimons @ 31.10.2021 00:59Es arī esmu šokā par Agnese boo vīru, man visu laiku likās, ka viņam Instagrama profilā ir neveiksmīgs joks uzrakstīts- neārstējams vēzis (domāju, ka viņš pēc horoskopa). baigi bēdīgi.
nu vispār mazliet saistība ir :) Vucena bija Martas mentore, jā Marta viņu pierunāja, bet pēc tam jau visi padomi nāca no Marijas :) un pēc tās shēmas sanāk, ka šobrīd Marija ir viņas mentore, jo nu Marta sen tur visu pametusiValdet @ 30.10.2021 22:53Taa kura rakstija, ka Katrine zem Vucenas. Nu nav taa, Kachinja iesaistijas NL, jo Marta Meija uzaicinaja un ta viss sakas. Nekada sakara ar Vucenu.
Tas Jāņa skapis vispar ir no bērnu istabas.