Vai jūs neesat aizdomājušās par Vucēnas un Kačiņas attiecībām, un jums nešķiet, ka tās ir tādas uzspēlētas, teatrāli sirsnīgas, bet īstenībā iekšēji aukstas? Skatījos, kā Katrīna šodien viņu sveica ar ziediem. Izskatījās ļoti feikani. Grūti gan saprast, kāpēc Kačiņa ir pret viņu tāda, bet par Vucēnu runājot...
Man reizēm šķiet, ka viņa nožēlo, ka reiz pierunāja Kačiņu iesaistīties NL. Ok, viņai nāk procenti no tā ko kopumā sastrādā viņas komanda, un Katrīna noteikti sniedz labu pienesumu. Tomēr... Vucēna ir ļoti ambicioza, viņai patīk būt uzmanības centrā, pirmajai, tomēr Kača manāmi ir lielāka līdere par viņu. Lielākā daļa cilvēku pat domā, ka Kača ir tā, kas atveda NL uz Latviju, nevis Vucēna (varbūt ne atveda, bet bija viena no pašiem, pašiem pirmajiem NLšņikiem, un pati braukāja ar transportu uz Krieviju pēc produktiem, grūtais sākums utt). Katrīna ir arī acīmredzami veiksmīgāka savā dzīvē... Sanāk, ka iesaistīja draudzeni savā piramīdā, un draudzene kļuva par lielo zvaigzni, bez maz vai NL simbolu, un kura pelna daudz vairāk. Vai tiešām Vucēna dažreiz nejūtas viņas ēnā?
Man ir tāds muļķīgs jautājums. Ja jums obligāti, obligāti būtu jāiet uz NL, pie kuras mentores jūs ietu un zem kuras pavisam noteikti neietu ? :) Skatījos, ka Sanda Krasta storijos teica, ka ilgi domājusi, zem kuras NL mentores iet, un izdomāja iet zem Laines (nebija pazīstamas iepriekš). Diez kāpēc negāja zem Kačiņas vai Vucēnas? Man Sanda patika, bet kopš aizgāja uz NL, un sāka stāstīt, cik labi jau uzreiz aug nagi un atkal tas murgs ar mazajiem matiņiem, vienk atsekoju. Ja man pieliktu pistoli pie deniņiem un liktu iet uz NL, tad es laikam tomēr ietu zem Kačas, bet nekādā gadījumā zem kaut kādas Agneses Skrīveres vai Agitas.