chiepinja @ 28.10.2021 17:15Kàpèc valstī ir tik liela saslimstība? Jo tādas kazas kā Danenbergsone sūta savus bērnus uz dārziņu kamēr visu dienu tup mājās un lasa grāmatu ?♀️?♀️?♀️
chiepinja @ 28.10.2021 17:15Kàpèc valstī ir tik liela saslimstība? Jo tādas kazas kā Danenbergsone sūta savus bērnus uz dārziņu kamēr visu dienu tup mājās un lasa grāmatu ?♀️?♀️?♀️
C00L Dzipsy @ 28.10.2021 19:26Paulas ēdiens dzīvē! Tas jau bija gaidāms no Hercoga. Vizuāli izskatās diezgan briesmīgi, it sevišķi dārzeņi, kuri izskatās nevis grilēti kā rakstīts branča ēdienkartē, bet sutināti, tāpat kā tītara gaļa. ? Tie batātes frī, kuri nobāzti zem iesmiņiem, vāks!
Es būtu reāli vīlusies saņemot tādu ēdienu. Par zupu.. khm.. Tas mazais 1L spainītis, kur puse sastāv no šķidruma, piecām personām?
Un Panna Cota! Vāks! Ja reklamē ar ogu mērci, tad tur ir jābūt ogu mērcei, nevis ķīselim!
MjauMjau @ 28.10.2021 15:46Man šķiet šodien var ļoti labi redzēt cik Danenbergsonei grūta dzīve?
Scandinavian @ 28.10.2021 20:52Vai tiešām kaut kur pasūtot ēdienu uz mājām (ja vien tas nav bankets), tas tiek piegādāts stikla traukos un māla podos?
Hercogs ļoti gardi gatavo! Simsonam vajadzēja piedomāt pie estētiskākām fotofiksācijām :D
jēziņ!!! Valstī lokdauns ,aicina NEVEST BĒRNUS UZ PII, jo saslimstība pieaug , īpaši starp bērniem , bet nē… vienalga !!! Ved un pati sēž mājas , lasa erotiku. Gada māte!!!!chiepinja @ 28.10.2021 17:15Kàpèc valstī ir tik liela saslimstība? Jo tādas kazas kā Danenbergsone sūta savus bērnus uz dārziņu kamēr visu dienu tup mājās un lasa grāmatu ?♀️?♀️?♀️
C00L Dzipsy @ 28.10.2021 19:26Paulas ēdiens dzīvē! Tas jau bija gaidāms no Hercoga. Vizuāli izskatās diezgan briesmīgi, it sevišķi dārzeņi, kuri izskatās nevis grilēti kā rakstīts branča ēdienkartē, bet sutināti, tāpat kā tītara gaļa. ? Tie batātes frī, kuri nobāzti zem iesmiņiem, vāks!
Es būtu reāli vīlusies saņemot tādu ēdienu. Par zupu.. khm.. Tas mazais 1L spainītis, kur puse sastāv no šķidruma, piecām personām?
Un Panna Cota! Vāks! Ja reklamē ar ogu mērci, tad tur ir jābūt ogu mērcei, nevis ķīselim!