Laikam jau jāsaka, ka esmu par Dzenīti rakstījusi publiski ne to kas man patīk - augstprātība, iedomība un bērniem visatļautība un par daudz plikumu internetā ( bet es esmu cilvēks, kas svei pat neliks IG peldkostīmā, kur nu vēl mazus bērnus), tādēļ es nesaprotu to atkailināšanos.... BET, pati Kristīne Tu neesi labāka, Tu pati Danenbergsoni ne par tēmu iesaistīji savā postā un atzīmēji viņu savos koemntāros - par ko viņa vispār bija šokā. Tad, ja atmiņa neviļ, ja viļ - atvainojis, kaut kas ar Brāli nebija ok... and so on... Kristīnes problēma, ka viņa domā ( bet tas mans privātais novērojums, kad viņai sekoju radies) vai ir mans viedoklis vai nu nav nekāds. Es nekad nevieu bērnu nesaucu par neglītiem, tadel tie komentāri arī man bija liels pārsteigums, beeet.... slava maksā kaut ko. Un šajā gadījumā Tā maksā Kristīnes nervus. Slava prasa biezu ādu, ja nevar to uzturēt, tad ir jātaisa slēptais profils un jādzīvo kā ir... Anyway, Kristīnes profils palika par reklāmas stendu un vairs negribās sekot tā pat... BET šodien domāju - paskatīšos viņas profilu - slēgts - un tur rakstīts "tomēr interesē, ja"? Nu tāda ņirgāšanās, augtprātība no viņas. Un tas nav tikai par šo... daudzi posti bija tikai es, es, mēs... Es parādu kā ir, citi melo utt., neticiet, ka viss tik skaisti... nuuu, labi, tu radi ka tu gribi, bet nenozime ka Danenbergsonei nav pareizs viedoklis. Nezinu, no viņas tāda augstprātība nāk...
Bet manuprāt, DIevietei ir jādzēš ara Butterfly un si diskusija, jo jus tak pasi sludinajat, ka seit javeido ir jauka vide...