Ažiotāža ap menstruālajām piltuvēm.

Reitings 762
Reģ: 13.12.2017
https://jauns.lv/raksts/sievietem/354912-divas-latvija-popularas-influenceres-klaji-melo-tacu-vainigas-nejutas-un-turpina-biznesu#google_vignette
Kaut kur biju palaidusi šo te garām.
Jaunā ažiotāža ap Alisi Mičuli un Skvorcovu un mēnešreižu piltuvēm! Meitenes “krutjī” savu biznesu kā māk ?
Ko Jūs par to domājiet?
24.10.2019 20:15 |

Reitings 307
Reģ: 15.09.2019
Tā nav vienīgā problēma. Tik daudz cilvēki sākuši ticēt visādiem inflenceriem, blogeriem, ka maz neliekas.
Tampons-TŠS
Organisms-pats neattīras
Jādzer pulveri, tad būsi skaists. Nu zeme atveries. 21gs. ?‍♂️Kāda jēga runāt par mēnešreižēm. Visas par tām zina. Visas zina, ko lietot. Es personīgi neredzu jēgu no menstrual cup, jo man viņas ir 3 dienas, ciklā 35 dienas, nav spēcīgas. Viena normāla pakete man var visu dienu iziet. (tā gadījās 1x,kad biju garā ekskursijā un neko nevarēju izdarīt)
Godīgi sakot, visi šitie šmeki peki par blogošanu ir sviests. Izlasa kaut kur internetā, ka kaut kas ir kaitīgs un davaj. Dzīvot un elpot arī kaitīgi un ko tagad? Neies laukā? ?
25.10.2019 19:04 |

Reitings 307
Beigās visas šitās inflenceres ir bez izglītības, sēž vīriem uz kakla un reklāmē sū*us un domā, ka ir baigi gudrās. Vispār nesekoju tādam sviestam ?
25.10.2019 19:06 |

10 gadi
Reitings 674
Reģ: 09.01.2015
Kad tā otra sāka stāstīt, uzriez radās jautājums - vai tiešām pirmais, kas ienāk prātā, kad paliek slikti, ir - izņemt tamponu? ? Man vienīgajai tas likās jocīgi?
Saprotu, ja tur, lejā, sāk kaut kas dedzināt vai sāpēt. Bet tad, kad sāk galva reibt? ?

Man tā vienreiz Ir bijis, palika sūdīgi, reiba galva. Pirmais, ko darīju skrēju izņemt tamponu. Esmu sabaidīda ar to TSŠ.
Man pašai personīgi pagaidām piltuve neuzrunā, laikam kā daudzām citām mulsina fakts, ka ārpus mājas tā piltuve jāiztukšo.
26.10.2019 08:32 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Video neskatījos un arī nevēlos, taču visi šie ''influenceri'', kas kaut ko reklamē un aprunā, vienkārši ārprāts.
Gudri di*st nav malku cirst.. moš vēl izdomās parādīt kā pati bāž sev to piltuvi.
26.10.2019 10:49 |

10 gadi
Reitings 674
Reģ: 09.01.2015
Tas video ir šausmīgs, var redzēt, ka fakti izdomāti. Un tā runāšana, nu nē, izturēju 10 minūtes un slēdzu ārā
26.10.2019 12:34 |

Reitings 307
Man liekas, ka tas tāpēc, ka lielākai daļai nav iegūta nekāda izglītība un vienkārša cūkas laime notika ar to IG popularizēšanu.
Stulbas, naivas vecenes. Varbūt, ja būtu iegūta kāda normāla izglītība, arī spriešanas spējas būtu lielākas.
26.10.2019 14:49 |

Patīk
Reitings 2816
Reģ: 15.01.2013
Tā Alise vispār diezgan interesants cilvēks. Kaut kā neiet kopā viņas raksturs ar to, ko cenšas radīt un iedvesmot sociālajos tīklos. Tik ļoti nevar paciest kritiku un taisnību, kas ļoti redzams pēc tā, kā viņa vai nu cērt atpakaļ vai nobloķē(pat ja esi uzpiedis laiku kādam ne viņasprāt atbilstošam komentāram).
Vēl Interesanti ir tas, kā viņas vārdi neiet kopā ar to, ko viņa dara. Pēc šī video apspriešanas insta pēdējā bildē atkal gudri aprakstījusi to, ka viņai žēl par tiem cilvēkiem, kas saskata visur tikai slikto, ka tu vari nebūt tik negatīvs, bet fokusēties uz savu mentālo veselību un sevi uzlabot un bla bla bla. Tikai nezin kāpēc, kad Katrīna Sauliete bija spēlējusies nepareizi ar fotošopu, kad Linda Raklinska redz fotografējās tikai ar grāmatām, bet nelasīja, viņa bija viena no tām, kas izteica savu viedokli, kā tā var un skaidroja to ar viņas humoru. Nu bļāviens, vai tad Tu pati neesi tā, kas tik ļoti slavina to, lai nemeklētu kko negatīvu citur un nerunātu shitu par citiem.
Bet redz tagad, kad citi ko par viņu saka, tad ir traģēdija.
Gan jau viņa pati arī šo izlasīs, jo, lai gan viņa tēlo ļoti vēsu un neatkarīgu, skaidrs, ka viņu uztrauc lietas, ko citi par viņu apspriež un laiks viņai arī ir ?
26.10.2019 15:30 |

10 gadi
Reitings 1529
Reģ: 27.03.2011
Jā, Alise ir labā.? galvenais, ka man tiesam intereseja veganiskais dzivesveids, tapec ari sekoju. Bet tiku nobloketa, Jo uzrakstiju, ka, manuprat, 50 euro par lietotiem peldkostimiem ir parak daudz. Domaju, ka neko sliktu nepateicu. Un pati jau ari pec tam uzlika uz 35 euro, kad apskatijos no draudzenes profila. Zel, ka cilvēks nespej pienemt atskirigu viedokli. ?
26.10.2019 15:44 |

10 gadi
Reitings 659
Reģ: 10.03.2012
Kāda jēga runāt par mēnešreižēm. Visas par tām zina. Visas zina, ko lietot. Es personīgi neredzu jēgu no menstrual cup, jo man viņas ir 3 dienas, ciklā 35 dienas, nav spēcīgas.

Tas ir tāpat, kā pateikt: "Man nekad nav bijis spontānais aborts, kāpēc sabiedrībā par šo tēmu būtu jārunā?"
Tikai tas, ka Tev ir paveicies ar labu ciklu, nenozīmē kā tā ir visām un, ka alternatīvas metodes vienreizlietojamiem higiēnas produktiem nebūtu vērts popularizēt, apspriest un izmēģināt. ?
Pēc viena indivīda personiskās pieredzes nevar spriest par to, kas ir/nav nepieciešams, pareizs vai aktuāls.
Un ne visas jaunās meitenes ir informētas par mēnešreizēm un jebkurām citām sieviešu lietām. Kā arī bieži vien informācija, kas nāk no vecākiem/skolotājiem mēdz būt novecojusi vai aizspriedumaina. Protams, klausoties video, likās, ka tas drīzāk ir nevis par to, cik cup'i labi, bet to, cik pārējie produkti šausmīgi. Bet priecē, un ir svarīgi, ka sabiedrībā par to atklāti runā. Būtu ideāli, ja to darītu profesionāļi, ginekologi.
26.10.2019 17:09 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Vienā no saviem bijušajiem darbiem esmu diezgan daudz saskārusies ar dažādu vielu lietotājiem. Noskatoties dažus video ar to Alisi, viņas komunikācijas stils man ļoti kaut ko atgādina...
26.10.2019 21:51 |

Reitings 1892
Reģ: 17.09.2019
Tas ka viņa lieto zālīti, tas nekur netiek slēpts. Agrāk pīpēja cigaretes tagad to aizstāj ar ko citu.
26.10.2019 22:05 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Es tā īpaši nesekoju dažādām influencerēm...
26.10.2019 22:17 |

Reitings 130
Reģ: 17.03.2019
Man liekas nedaudz smieklīgi par tiem reiboņiem un sliktu dūšu, lietojot tamponus. Reiboņi, nelaba dūša utml. Simptomi ir tipiskas pazīmes dzelzs trūkumam, kas var pastiprināties mēnešreižu laikā, ar vai bez tampona.
27.10.2019 10:07 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Savs sliktums jau tajos tamponos ir. Piemēram, tamponi padara visu tur lejā, iekšā sausāku, jo tamponi absorbē. Un arī tamponi ir abrazīvi.
Es lietoju paketes un nevarētu saņemties lietot to menstrual cup. Varbūt tās ir tikai manas iedomas...
Bet jā, tie noteikti ir meli par TŠS. Tāda kā anti reklāma par to cik tamponi ir slikti.
Ar tādām lietām nedrīkst jokoties. No TŠS var nākties amputēt locekļus un bieži vien ir letāls iznākums. Bet tik mierīgā balsī pavēstīt -
Alise: - man bija TŠS
Beāte : - jā nu man arī bija tas šoka sindroms
Smieklīgs un reizē skumjš video.
27.10.2019 14:33 |

Reitings 312
Reģ: 01.10.2019
Palmiņa @ 25.10.2019 19:06
Beigās visas šitās inflenceres ir bez izglītības, sēž vīriem uz kakla un reklāmē sū*us un domā, ka ir baigi gudrās. Vispār nesekoju tādam sviestam ?

Njaa, tēlo nereālās ekspertes bet īstenībā ir gatavas reklamēt pat ūdeni- cik tas labs un kas notiks ja nedzersiet. #nobrain
27.10.2019 20:17 |

Reitings 307
Bārbele* @ 27.10.2019 20:17

Njaa, tēlo nereālās ekspertes bet īstenībā ir gatavas reklamēt pat ūdeni- cik tas labs un kas notiks ja nedzersiet. #nobrain
lai tur būtu tas TŠS ar to tamponu laikam visa diena jāstaigā un vēl maza aste. Sorry, ja kāda varētu būt tik stulba un nemainīt tamponu kaut kādas 8h. ?
27.10.2019 23:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits