Sveikas.
Situacija tada,ka neesmu tikusi skaidriibaa par sho viirieti. Kad likaas,ka biju tikusi paari savam ex, par mani saaka intereseeties viirietis ar kuru man bija jauka virtuaala komunikaacija. Protams arii tikaamies, likaas ka viss bija labi, puisis neko sliktu vai jociigu neizdariija lai es vairs ar vinju netiktos, bet tomeeer man iisti liidz galam kaut kas nebija un es nezinaaju,kas tur ir pie vainas.
Pateicu shim puisim ka varam buut draugi,ka neesmu gatava nekam taadam nopietnam patreiz jo neveeleejos vinju arii pavisam pazaudeet jo kontakts mums bija ljoti labs tikai, iespejams, man pashai bija jaatiek galaa ar sevi. Vinhs atteicaa palikt ,,friend zonaa,, un noveeleeja man visu gaishu.
Satikos ar veel paaris puisiem un sapratu,ka vinjii nav iisti taadi kaads bija shis puisis, man nebija taads kontakts ar vinjiem,kaa ar vinju. Noleemu vinju uzrunaat un paskaidrot situaaciju, kaapeec es taa riikojos,ka nebiju sapratusi ko veelos.. Vinja atbildes bija skaidras. Teica,ka ja es vienreiz aizbeegu, dariishu to atkal, ka vinjs mani uztveera kaa nopietnu kandidaati attieciibaam.. respektiivi,ka vinhs muusu tikshanos jau bija uztveeris ljoti nopietni un cereeja,ka buusim kopaa.. Mani tas shokeeja jo es nezinaaju,kaadi iisti vinjam noluuki, ko vinjhs domaa.. vismaz peec pirmaas tikshanaas to gruuti spriest. Vinhs peec manas uzrunaashanas atkal man piesekoja un kluseeja visu sho laiku.. Es vinjam shad tad uzrakstu bet vinja atbildes ir veesas, aicinaaju iziet satikties, vinhs neesot Riigaa.. Nezinu ko lai dara. Neveelos likties,kaa izmisusi vinja aciis, bet tajaa pat laikaa saprotu ka paarsteidzos par savu leemumu pieskaitiit vinju,kaa draugu.
Ko Juus dariitu manaa vietaa ?