centos runāt,un izstāstīju šīs bažas...no viņa tik saņēmu atbildi,ka stulba utt. Nezvana un neraksta...man pašai vēlreiz jautāt ka vēlos izrunāties,savādāk tiešām kā tīņiKiskismau @ 15.10.2019 12:163 gadus veci prezervatīvi? khem tādus lietojot tikai stāvoklī var palikt. Varbūt izmeta.
Par sperumu uz spoguļa- varbūt masturbēja un tā tur nonāca. Varbūt čalim beidzās šampūns un viņš izmantoja tavu vai arī gribēja paeksperimentēt un kaunas par to.
Protams tadās atbildes uz visām aizdomām var būt tikai, ja meklē attaisnojumus un grib domāt ka nekrāpj. Tavā vietā izstāstītu savas bažas un parunātu kā divi pieaugušie nevis kā tīņi, kas tagad apvainojušies viens uz otru.
Nebraukšu. Bet tiko uzrakstīja ka man neesot iemesla domāt tā,nekas neesot noticis un izdarīts....začeits @ 15.10.2019 13:41ja viņš tevi ignorēs līdz pat nedēļas nogalei, brauksi pie viņa?
Man ir 35 un viņam ari,man ir meita pašai no pirmās laulības,vīrs nositās.Haily @ 15.10.2019 13:55Cik jums abiem gadi? Plānojat bērnu un nedzīvojat kopā? Rutīna nedzīvojot kopā? Kaut kā nesaiet bilde kopā, saprotams, ka pēc 5 gadu kopā būšanas iestājas rutīna, bet ne jau tad, kad nedzīvo kopā un tiekas dažas reizes nedēļā. Laiks izlemt, kur attiecības ies. Jāsāk ar dzīvošanu kopā un tad varēsi tikai saprast, cik daudz skeleti slēpjas skapī viņam un vai tiešām gribi bērnu no viņa, jo pēc Tevis rakstītā izklausās, ka viņš vēl ir nenobriedis.
Es neko vinam neparpetu vai neuzpiezu. Pajautāju kur prezervatīvi un kas ar spoguli. Vairak neko. Bet domāju ari tapat,ka tgd vins būs piesardzigs,un es vnk paverosuPalmiņa @ 15.10.2019 14:40Tas ir tik absurdi vainot cilvēku, ja viņš to noliedz. Nu uztaisi eksperimentu. Atstāj mājas vairāk kosmētikas. Uz galda lūpukrāsu. Zem spilvena krūšturi. Smaržas pie spoguļa, un skaties, kas ir mainījies. Es uzreiz nekad neliktu lietā visas aizdomas, jo tagad viņš var sākt pamatīgi slēpt.
Protams, viss var būt sagadīšanās utt
Nogaidi. Gan jau uzpeldēs. Viss slepenais reiz nāks gaismā
jā taisnība,nejau atzīsies ka dračījisFunny @ 15.10.2019 14:53Atbildet var vienkarsi :D
Sampunu panema iesmereja rokas, pie spogula puleja raketi, sieviesu sampuni patikamak smarzo un mazak kairina galvinu.
Prezervativus var uzpust, udeni sapildit, vismaz sen aizmirstos ja atroku lietu ka lieta.
Uzticibas limenis un saprasana ja nebus augsta vieta, saubos ka vins risketu ko tadu pateikt. Jo domas ko si padomas :D
THE END
vakar jau biju aizbraukusi,nekas tur nenotiek un vins viens pats bija. Bet arī izrunaties necentas. Man jau nav nekas pret ka vins pats ar sevi nodarbojas,vai lieto manu sampunu,bet tad pasaki...viss aizdomigakais ir to prezevativu pazusana?! To es neizprotu. Piedot var,bet tad runā,ja kauns,tad nezinu. Vnk man tak pasai ir tas jutas- uzticeties vai nē. Paverosu,bet zinu sevi,ka mana attieksme mazliet mainisies. Un jā,jāizlempj spert soli uz prieksu- tatad kopa jadzivo,un par bebi: zinu ka vins loti loti velas un no manis,es loti gribu...Tapec man tie prezervativi reali visu čakarē- kur,arko un kapec?laila2 @ 15.10.2019 17:34Var jau būt visādi, piem., atbrauca draugs ar nokoljītu zakji un palika pa nakti. :-D
bet es ierastos nedēłas vidū ar kūku, no sērijas Pārsteigums!!! :-) un pārbaudītu, kas tad tur notiek.