woman_wonderland @ 14.10.2019 10:49Kleitastev.com - Lāčplēša iela
Klerr.lv - Basteja Pasāža centrā
woman_wonderland @ 14.10.2019 10:54Esmu no abiem iegādājusies svinīgākiem pasākumiem ! Esmu pārliecināta, ka kalpos vēl ilgi :) Visslabāk protams aizbraukt uz vietas apčamdīt :D
queen25 @ 14.10.2019 11:12Man gan patīk vairāk uz vietas piemērīt un tad pirkt, bijušas pāris negatīvas pieredzes ar kleitām internetā.
Kakaduu @ 14.10.2019 11:20Manuprāt, riskanta dāvana - ļoti labi jāzina gaume. Man šķistu mulsinoši.
Apskatījos abas mājaslapas - arī gaumes lieta. Modeļi kā kurš, turklāt, kleitastev neredzēju norādītu materiālu, klerr.lv, kā kuram modelim, bet, kam redzēju - poliesteris... hmm, hmm... ne man. Vispār bez pielaikošanas pirkt kleitu... Var nepiestāvēt, kas izskatījies labi uz pakaramā un, gluži pretēji - kas uz pakarāmā izskatījies nejēdzīgi, uz auguma - ideāli. Tad jau labāk, piemēram, uzaicināt uz balli, operu, jebkādu pasākumu, kuram derētu jauns tērps, pavadīt dāmu iepirkšanās tūrē un piedāvāt apmaksāt pirkumu.
Ariane @ 14.10.2019 12:19Kā citus variantus es varētu ieteikt labu apakšveļu, zīda halātiņu, rokaspulksteni, rokassomiņu, kopīgas brīvdienas kādā SPA, smaržas varbūt.
GirlNextDoor @ 28.10.2019 14:44zinu, ka klerr.lv ir iespējams iegādāties arī dāvanu karti.
Uzdāvini un lai pati izvēlas sev kaut ko :) kopā arī varat aiziet :)
Bārbele* @ 28.10.2019 14:48Lai kā es mīlētu savu vīrieti, nevēlētos lai viņš mani pārsteidz ar kleitu dāvanā savā gaumē :D
Protams, mūsdienās jau visu var atgriezt, bet nu ļoti riskanti :D
bigsister @ 28.10.2019 15:06Bija darīšana ar Kleitas.Tev
Neiesaku, kvalitāte nav tās naudas vērta.
Materiāls no lētā gala, izlīduši diegi, sūdīgs rāvējslēdzējs utt.
Protams, nezinu pilnīgi par visām, bet ar dažām ar ko saskāros(bija vairākas, jo vajadzēja reklamēt).
RL @ 28.10.2019 14:51
Skaista apakšveļa + halātiņs tavuprāt ir labāka izvēle?